2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ay beni guldurdun allahta seni guldursun

Offf ben daha okurken kafam karıştı e 1+1 olsa bile sen niye gitmiyosun?

1+1 ne eşyamız sığar ne ben, öğrenci gibi kalamam ben. Bende gitmeyeceğime göre iştende çıkmayayım o zaman bir kaç ay maaş almış olurum en azından

Kiz benimde yavas buyuyodu yumiler, aynini bana da da dediler biri cok ondeydi falan, sonunda oldu darisi basina. . sonuc 20 agustos dediler ama ben 15inde yaptircam. 5.gun transferi yapildigindan onuncu gun sonuc alinir diye dusunuyorum, genelde de o zamana veriyolarda benim gittigim denk doktorlar boyle :) ilki de 15.gune demisti buda oyle diyo..... Biraz garanticiler sekerim...
ozel mi devlet mi? Bunlar aslinda olmasi gereken testler ama bazilari ilk randevuda degil sonrasinda isteniyor.... Allah yardimcin olsun tatlimmmm

1+1 de olsa sende gitmeyecek misin? Okurken bile aklim karistiiiiii hakkinda hayirlisi olsun tatlim....

Yaaaaaa kizlar bu arada bisey sorcam : benim az once hafif capli bi kanamam oldu? Bol su ictigimden wc sonrasi hem pecete de hem de wc de... Hemen ayaklarima corap gecirdim, ayaklarimin altina yastik koydum yattim... Sonrasinda olmadi ama boyle kasiklarim bi tuhaf... Noluyo ki ama daha ikinci gunummmmm:18:

tedavini özelde yaptırıyorsan.. bu testlerin hepsini devlet hast kadın doğum bölümleri yapıyor cnm örneğin Süleymaniye dev hast... ama uğraşmak istemezsen bir çoğunu sağlık ocağında ve büyük Kızılaylarda yaptırabilirsin.. sana yakınsa Bakırköy kızılay amh dahil hepsini yapıyor..

birde rahim filmini Radyomar Fındıkzade de adet olunca arayıp randevu alıp çektirebilirsin...

Tsh 0, 9
amh 5.07
prolaktın 21.7
progesteron 3.5
testosteron 0.56
fsh 3.01
kızlar hormon degerlerım nasıl sızce?

hadi bakalım canım önce sen haberi ver sonra ben, inşallaah

valla normal tabi canım, sonuçta doğurganlık durumunuza da bakacaklar değilmi... tam kan sayımı ile de çok şeyler çıkıyor.aile hekimine git yaptır.tüp bebek yapacağım de hepsini yaparlar. rubella kızamıkçık içindir.yoksa aşı yaptırıyorlar.Amh de doğurganlıkta çok önemli benim 0,84 çıktı.tüp bebeğe başladım. Rahim filmi de önemli rahimde bir sorun varmı diye bakacaklar.Neyse yani sonuç olarak hepsi önemli.hormon tahlillerini de yaptır...

Fsh ve amh super canim, digerlerini pek anlamiyorum canimnm

Tesekkur ederim canim sanirim tedavide en onemli degerler fsh ve amh demi? Bu degerlerle kaliteli yumilerim olurmuki?? Drumda sonuctan memnun kaldi önden takviye almami bile onermedi yinede cok korkuyorum ooff artik dayanacak gucum kalmadi (

sen ne durumdasın canım ? ben tedaviye başladım.medicanada. yumişler yavaş büyüyor.. sende durumlar ne ?

şşttttttttttttttttttt nasılsınızzz hu hu

Ay evde sıkılıyorum napim kocam arkadaşıyla buluştu bende öyle tek başıma oturuyom işte napim:)

iyiyim canımcım ya ne olsun tekme yumruk ne varsa yuvarlanıp gidiyoruz işte

Oy yerim o tekmeleri

Ay kız Allah yardımcın olsun bizim okurken kafamız karıştı

allah kolaylik versin kuzumokurken böyle oldumseni düşünemiyorumay kafam karıştı ne yapsan acaba:26:ekimde izin almanda sıkıntı yoksa ise devamama tatilin üstüne bir bardak soğuk su iç evde oturmak istiyorsan fırsatın varken arkana bakmadan kaç ama çalışıcam diyorsan sesini çıkarmadan otur masandaumarım karışıklığı ni cozebildim

Kuzum senin melekler yerleşiyor bence5.gün embriyosu sonuçta ay kız içime doğuyor olacak inşallah

Bilgi için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…