Aynen öyle
Kız benimkisi boluda ev bulamamaş, 1+1 Lojman ayarlamaya çalışıyor, eğer ayarlarsak taşınmayacağız o 3 gün kalacak orada. Dersi olmadığı zaman gelecek buraya. E ben işten ayrılacağım dedim taşınmıyoruz neden işten çıkayım. Offf ya kafam karma karışık oldu. İşten çıkıp ekimde kafam rahat olur tedavimi olurum demiştim. E o zamana kadar çalışırsam tedavi için gene izin almam gerekecek. Pazartesi tatile çıkacağım e işten çıkmayacağım için 2 hafta izin almamda mümkün değil işten çıkacağım diye 2 hafta tatile göz yummuşladı. Şimdi onu nasıl anlatacağım. Ben daha çıkmıyorum ama genede 2 hafta izin kullanayım diyemem. Bu durumda tatili biraz erteleyeceğim. Bunu anneme nasıl diyeceğim kızzz kafam çok karıştııııı. 1+1 lojman ayarlayamazsak ne olacak, tavuk mu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı
Offf ben daha okurken kafam karıştıe 1+1 olsa bile sen niye gitmiyosun?
yavrum yaaa büyüdü tabi annesi artık seni zorlar sıpacık
kendıne dikkat et bitanem..
anammmmmmmmmmmm kafam karıştı kız
Kiz benimde yavas buyuyodu yumiler, aynini bana da da dediler biri cok ondeydi falan, sonunda oldu darisi basina. . sonuc 20 agustos dediler ama ben 15inde yaptircam. 5.gun transferi yapildigindan onuncu gun sonuc alinir diye dusunuyorum, genelde de o zamana veriyolarda benim gittigim denk doktorlar boyle :) ilki de 15.gune demisti buda oyle diyo..... Biraz garanticiler sekerim...günaydın canım
sonuç ne zaman belli olacak...
benim de iğnelere başlamamın 7.günü ama yumurtalar yavaş büyüyormuş.tedavi devam edip etmeyeceği yarın belli olacak.Neden anlamadım yaaaa.ilk tüp bebek denemem her gittiğimde olumsuz bişey duymaktayım.
ozel mi devlet mi? Bunlar aslinda olmasi gereken testler ama bazilari ilk randevuda degil sonrasinda isteniyor.... Allah yardimcin olsun tatlimmmmMerhabalar
Aranıza yeni katıldım :) 1 haftadır yazıları okuyorum hepsini okuyup birleştirmek imkansız hale gelince yazmaya karar verdim. İlk defa tüp bebek denemek için hastaneye gideceğim. İlk görüşme olacak daha. Benden bir sürü test istediler. İstemeleri normal mi?
(Kadin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi,Anti hbs,Rubella igg, AMHErkek ve Kadin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv . Ayrica, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz)
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Aynen öyle
Kız benimkisi boluda ev bulamamaş, 1+1 Lojman ayarlamaya çalışıyor, eğer ayarlarsak taşınmayacağız o 3 gün kalacak orada. Dersi olmadığı zaman gelecek buraya. E ben işten ayrılacağım dedim taşınmıyoruz neden işten çıkayım. Offf ya kafam karma karışık oldu. İşten çıkıp ekimde kafam rahat olur tedavimi olurum demiştim. E o zamana kadar çalışırsam tedavi için gene izin almam gerekecek. Pazartesi tatile çıkacağım e işten çıkmayacağım için 2 hafta izin almamda mümkün değil işten çıkacağım diye 2 hafta tatile göz yummuşladı. Şimdi onu nasıl anlatacağım. Ben daha çıkmıyorum ama genede 2 hafta izin kullanayım diyemem. Bu durumda tatili biraz erteleyeceğim. Bunu anneme nasıl diyeceğim kızzz kafam çok karıştııııı. 1+1 lojman ayarlayamazsak ne olacak, tavuk mu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı
Merhabalar
Aranıza yeni katıldım :) 1 haftadır yazıları okuyorum hepsini okuyup birleştirmek imkansız hale gelince yazmaya karar verdim. İlk defa tüp bebek denemek için hastaneye gideceğim. İlk görüşme olacak daha. Benden bir sürü test istediler. İstemeleri normal mi?
(Kadin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi,Anti hbs,Rubella igg, AMHErkek ve Kadin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv . Ayrica, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz)
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz naberr..nasıl geçiyor zaman
Kiz benimde yavas buyuyodu yumiler, aynini bana da da dediler biri cok ondeydi falan, sonunda oldu darisi basina. . sonuc 20 agustos dediler ama ben 15inde yaptircam. 5.gun transferi yapildigindan onuncu gun sonuc alinir diye dusunuyorum, genelde de o zamana veriyolarda benim gittigim denk doktorlar boyle :) ilki de 15.gune demisti buda oyle diyo..... Biraz garanticiler sekerim...
ozel mi devlet mi? Bunlar aslinda olmasi gereken testler ama bazilari ilk randevuda degil sonrasinda isteniyor.... Allah yardimcin olsun tatlimmmm
1+1 de olsa sende gitmeyecek misin? Okurken bile aklim karistiiiiiihakkinda hayirlisi olsun tatlim....
Yaaaaaa kizlar bu arada bisey sorcam : benim az once hafif capli bi kanamam oldu? Bol su ictigimden wc sonrasi hem pecete de hem de wc de... Hemen ayaklarima corap gecirdim, ayaklarimin altina yastik koydum yattim... Sonrasinda olmadi ama boyle kasiklarim bi tuhaf... Noluyo ki ama daha ikinci gunummmmm:18:
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz naberr..nasıl geçiyor zaman
Fsh ve amh super canim, digerlerini pek anlamiyorum canimnmTsh 0, 9
amh 5.07
prolaktın 21.7
progesteron 3.5
testosteron 0.56
fsh 3.01
kızlar hormon degerlerım nasıl sızce?
Merhabalar
Fsh ve amh super canim, digerlerini pek anlamiyorum canimnm
tedavini özelde yaptırıyorsan.. bu testlerin hepsini devlet hast kadın doğum bölümleri yapıyor cnm örneğin Süleymaniye dev hast... ama uğraşmak istemezsen bir çoğunu sağlık ocağında ve büyük Kızılaylarda yaptırabilirsin.. sana yakınsa Bakırköy kızılay amh dahil hepsini yapıyor..
birde rahim filmini Radyomar Fındıkzade de adet olunca arayıp randevu alıp çektirebilirsin...
kız melindammmmmmmmmmmm demek sende eylül gibi baslıcan tedaviye.
hadi hayırlısı tatlımmmmmmmmm
şşttttttttttttttttttt nasılsınızzz hu hu
iyiyim canımcım ya ne olsun tekme yumruk ne varsa yuvarlanıp gidiyoruz işte
Aynen öyle
1+1 ne eşyamız sığar ne ben, öğrenci gibi kalamam ben. Bende gitmeyeceğime göre iştende çıkmayayım o zaman bir kaç ay maaş almış olurum en azından
Oy yerim o tekmeleri
Aynen öyle
Kiz benimde yavas buyuyodu yumiler, aynini bana da da dediler biri cok ondeydi falan, sonunda oldu darisi basina. . sonuc 20 agustos dediler ama ben 15inde yaptircam. 5.gun transferi yapildigindan onuncu gun sonuc alinir diye dusunuyorum, genelde de o zamana veriyolarda benim gittigim denk doktorlar boyle :) ilki de 15.gune demisti buda oyle diyo..... Biraz garanticiler sekerim...
ozel mi devlet mi? Bunlar aslinda olmasi gereken testler ama bazilari ilk randevuda degil sonrasinda isteniyor.... Allah yardimcin olsun tatlimmmm
1+1 de olsa sende gitmeyecek misin? Okurken bile aklim karistiiiiiihakkinda hayirlisi olsun tatlim....
Yaaaaaa kizlar bu arada bisey sorcam : benim az once hafif capli bi kanamam oldu? Bol su ictigimden wc sonrasi hem pecete de hem de wc de... Hemen ayaklarima corap gecirdim, ayaklarimin altina yastik koydum yattim... Sonrasinda olmadi ama boyle kasiklarim bi tuhaf... Noluyo ki ama daha ikinci gunummmmm:18:
valla normal tabi canım, sonuçta doğurganlık durumunuza da bakacaklar değilmi... tam kan sayımı ile de çok şeyler çıkıyor.aile hekimine git yaptır.tüp bebek yapacağım de hepsini yaparlar. rubella kızamıkçık içindir.yoksa aşı yaptırıyorlar.Amh de doğurganlıkta çok önemli benim 0,84 çıktı.tüp bebeğe başladım. Rahim filmi de önemli rahimde bir sorun varmı diye bakacaklar.Neyse yani sonuç olarak hepsi önemli.hormon tahlillerini de yaptır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?