tedavini özelde yaptırıyorsan.. bu testlerin hepsini devlet hast kadın doğum bölümleri yapıyor cnm örneğin Süleymaniye dev hast... ama uğraşmak istemezsen bir çoğunu sağlık ocağında ve büyük Kızılaylarda yaptırabilirsin.. sana yakınsa Bakırköy kızılay amh dahil hepsini yapıyor..
birde rahim filmini Radyomar Fındıkzade de adet olunca arayıp randevu alıp çektirebilirsin...
Kiz benimde yavas buyuyodu yumiler, aynini bana da da dediler biri cok ondeydi falan, sonunda oldu darisi basina. . sonuc 20 agustos dediler ama ben 15inde yaptircam. 5.gun transferi yapildigindan onuncu gun sonuc alinir diye dusunuyorum, genelde de o zamana veriyolarda benim gittigim denk doktorlar boyle :) ilki de 15.gune demisti buda oyle diyo..... Biraz garanticiler sekerim...
ozel mi devlet mi? Bunlar aslinda olmasi gereken testler ama bazilari ilk randevuda degil sonrasinda isteniyor.... Allah yardimcin olsun tatlimmmm
1+1 de olsa sende gitmeyecek misin? Okurken bile aklim karistiiiiiihakkinda hayirlisi olsun tatlim....
Yaaaaaa kizlar bu arada bisey sorcam : benim az once hafif capli bi kanamam oldu? Bol su ictigimden wc sonrasi hem pecete de hem de wc de... Hemen ayaklarima corap gecirdim, ayaklarimin altina yastik koydum yattim... Sonrasinda olmadi ama boyle kasiklarim bi tuhaf... Noluyo ki ama daha ikinci gunummmmm:18:
aynen kuzum yaHadi ya seninde mi karıştı:26:
İki saattir sadece iki kez wc icin kalktim. Azcik tirstim galibaaa... Ama bi yandan da rahat icim. Anlamiyorum, phala kadar karisik galiba durumum
Bitanembende sana yazacaktım kalp kalbe karşı eylülde nasipse ongorusmeye gelicem ekimde tedavi
Ay evde sıkılıyorum napim kocam arkadaşıyla buluştu bende öyle tek başıma oturuyom işte napim:)
Oy yerim o tekmeleri
Ay kız Allah yardımcın olsun bizim okurken kafamız karıştı
Ama inan bişey yapasım yok canım ya.
bişey diyeyim mi eşimle konuşmak bile istemiyorum bu sıralar.
aramız da bişey de yok ama ne bıleyım işte
doktora gıdıcem ya karar verdım.tedavi öncesi kendime gelmem gerek
günaydın tatlım..
demek dün bebişi görmeye gittinizrabbim nazarlardan korusu darısı başımıza
hepinize günaydınlaaaarrrrr kızlaaaarrrrrr
tatlım merhaba;
dhea da coaspirinde kullanıyorum :) biosteronu iğnelere başlamadan önce 3 ay belki biraz daha fazla kullandımiğneler başlayınca kestik.....
iğneler ilaçlar derken OPU oldum hemen o gün coraspin ile birlikte birkaç ilaç, crinone jel ve hibor diye bi iğneye başladım.... gebelik testine kadar devam edecekmişim. sonuç pozitif olduğunda değerlendirilecekmiş.....
yetercimmm, Rabbim kardeşinin bebişini sağlıkla kucağına almayı ve her birimize de bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhhh
Kızlarrr önümüzdeki haftaya kadar kullanmak üzere günde 2 kez progestan hap verdi doktor...Ay uykudan ölüyorum içince...Tövbe yarabbi..crinone jel'i beğenmezdim meğer beterin beteri varmış neyseki son 1 hafta :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma teyzesi kızlar cadı oluyormuş hiç durmuyor kıpır kıpır ne gece yatırıyor ne gündüz rahat bırakıyor sanırım kazı çalışması yapıp kendiliğinden dışarı çıkacak
aynen kuzum ya
canımcımmm valla ınsan ıster ıstemez dıkkatlı oluyo transferden sonrabende evdeyken oyleydım cnku..
ıcının rahat olması bence gayet guzelll hep böyle pozitif ol...
oo süper..
kız eylül de geleceğin zaman cumrtesı gelde görüşelimmmmmmmmm
benımde eylül ekıme kaldı canım tedavı ohh ne gusel ınsallah bırlıkte başlarız..
canımmm bu can sıkılma olayları nedir yahu..
ben işteyken iş yerınde sıkılıyorum..evdeyken de evde sıkılıyor hep uyumak istiyorum..
ne durumdayım bılmıyorummmmmm..sanırım psikolojik destek almam gerek
Amn canm insallah tum isteyen herkeze
amin canım hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler versin ya rabbimmmmmmmm :)
ay sekerim bende egunalin tup bebek hakkinda hersey topigine baktim. Bugun benimkilerin yerlesme gunuymus, bende dedim aman iyi yerlesinnnn 9 ay ordasiniz sonuctaaaKuzum senin melekler yerleşiyor bence5.gün embriyosu sonuçta ay kız içime doğuyor olacak inşallah
evetttt çok tatlıydı ve size dua ettikkkk
Cadı kızce geliyo bi tane desenemaşallah maşallah:)
Aman yok kız ne desteği normal tedaviye bi başlayalım süper olacz insallah:))
Fsh ve amh super canim, digerlerini pek anlamiyorum canimnm
sen ne durumdasın canım ? ben tedaviye başladım.medicanada. yumişler yavaş büyüyor.. sende durumlar ne ?
idrar testini nezaman yapayim dayanamiyorum bugun 6. gunum bu konuda bilgisi olan varmi
cnm bir yazini okudumda bebekler kacinci gun tutunmaya basliyor yanlismi anladim acaba benim bugun 6. gunum hic belirtim yok
idrar testini nezaman yapayim dayanamiyorum bugun 6. gunum bu konuda bilgisi olan varmi
amınn canım saolun..
hu huuu selamm şekerimm...
ya ne bıleyım canımmmmmmmmm kendımı ıyı hıssetmıyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?