2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bilgi için teşekkür ederim. Hsg çekimini 2010 yılında yaptırmıştım. Onu götüreceğim yanımda isterse tekrar yaptırırım. Bende Fındıkzade'de çektirmiştim. Çok ilgililer ve ağrısız çekim olmuştu.

Özele gideceğim canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hadi ya seninde mi karıştı:26:
aynen kuzum ya

İki saattir sadece iki kez wc icin kalktim. Azcik tirstim galibaaa... Ama bi yandan da rahat icim. Anlamiyorum, phala kadar karisik galiba durumum

canımcımmm valla ınsan ıster ıstemez dıkkatlı oluyo transferden sonra bende evdeyken oyleydım cnku..
ıcının rahat olması bence gayet guzelll hep böyle pozitif ol...

Bitanem bende sana yazacaktım kalp kalbe karşıeylülde nasipse ongorusmeye gelicem ekimde tedavi

oo süper..
kız eylül de geleceğin zaman cumrtesı gelde görüşelimmmmmmmmm
benımde eylül ekıme kaldı canım tedavı ohh ne gusel ınsallah bırlıkte başlarız..

Ay evde sıkılıyorum napim kocam arkadaşıyla buluştu bende öyle tek başıma oturuyom işte napim:)

Oy yerim o tekmeleri

Ay kız Allah yardımcın olsun bizim okurken kafamız karıştı

canımmm bu can sıkılma olayları nedir yahu..
ben işteyken iş yerınde sıkılıyorum..evdeyken de evde sıkılıyor hep uyumak istiyorum..
ne durumdayım bılmıyorummmmmm..sanırım psikolojik destek almam gerek

evetttt çok tatlıydı ve size dua ettikkkk

amiiiiiiiiiinnnn kuzum aminnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GEÇEN KARDEŞİMEDE VERMİŞ TELDE KONUŞUYORUZ NASILSIN DİYORUMM TAMAM HANIM EFENDİ SİZ TEL ADRESİNİZİ VERİNDE BEN ÜRÜNÜN ÇIKIŞINI Yapayım diyor Sabah soruyorm neydi o diye ben uçmuştum ki ne bileyim diyorr

Sorma teyzesi kızlar cadı oluyormuş hiç durmuyor kıpır kıpır ne gece yatırıyor ne gündüz rahat bırakıyor sanırım kazı çalışması yapıp kendiliğinden dışarı çıkacak

Cadı kızce geliyo bi tane desene maşallah maşallah:)

Aman yok kız ne desteği normal tedaviye bi başlayalım süper olacz insallah:))

Kuzum senin melekler yerleşiyor bence5.gün embriyosu sonuçta ay kız içime doğuyor olacak inşallah
ay sekerim bende egunalin tup bebek hakkinda hersey topigine baktim. Bugun benimkilerin yerlesme gunuymus, bende dedim aman iyi yerlesinnnn 9 ay ordasiniz sonuctaaa artik kendimi kandirmak mi yoksa meleklerimi ikna cabasi mi bilmiyorummm,, oyle inanmak istedimmmm

huuuu huuuuu hosgeldin tatlimmmm.... Nabeeerrrrr

sen ne durumdasın canım ? ben tedaviye başladım.medicanada. yumişler yavaş büyüyor.. sende durumlar ne ?

canim bende cumartesi baskilamaya haftayada tedaviye basliyorum.. senin pesinden geliyorum:)) masallah bolca olsun guzelce buyusun yumoslarin.. opu nezaman bellimi..

cnm bir yazini okudumda bebekler kacinci gun tutunmaya basliyor yanlismi anladim acaba benim bugun 6. gunum hic belirtim yok

Belirti aramamak en iyisi aslinda takilma bunlara, benimki endiselenmiyim diye kendimi yatistirmak... Egunal var ya bu konunun da sahibi, onun actigi konulara bak tup bebek hakkinda hersey diye bi konusu var. Uzun uzun anlatnis bi de tablo var, o konu da zaten konu toplamda iki sayfa... 3. gun emriyo transferinde 4.gun; 5. gun transferinde 2.gun yerlesme basliyomus... Ama dedigim gibi hic ama hic belirti olmadan da gebe haberi veriyor.... Sakin olmaya calis nolur...

amınn canım saolun..

hu huuu selamm şekerimm...

ya ne bıleyım canımmmmmmmmm kendımı ıyı hıssetmıyorummmmmmmm

Oluyo öyle dönem dönem canim ya sıkma canını hiç geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…