2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.ben bu ay donmuş embriyolarımı denicem onun için estrofem ilaç kullanıyorum iki gün oldu başlayalı fakat kullanmaya başladıgımdan beri sol kasıgıma bir agrı girdi geçmiyor sizde de olmuşmuydu bu ilacı kullanırken???

Hos geldin editorum nerelerdesin ayol? Ozlettin kendini..

amınn canım saolun..

hu huuu selamm şekerimm...

ya ne bıleyım canımmmmmmmmm kendımı ıyı hıssetmıyorummmmmmmm

Paşalarımla birlikteyim o sebeple vakit bulup topiğe gelmem zor oluyor...
Amayaa canım transferin hayırlı olsun hamileyim diye yazacağın güne az kalmış nasıl bir mesajla bize duyuracağının planını yap şimdiden
Merak ediyorum gelişmeler var mı kızçeler

hoş geldin tatlı cadı özledik seni

cnm senin kaçıncı deneme olacak

E hadi insallaaaahhh diyeyim canim yaaaa.... Daha ikinci gunum ki, fazla kapilmamak da gerek diyimiiii

Off fena yağmur yağıyo göz gözü görmüyo resmen şimşek gökgürültüsü kocam da arkadaşıyla karşıda off(

Oluyo öyle dönem dönem canim ya sıkma canını hiç geçer

inşallah tatlım ya..
yoksa sebepsiz yere esımle de aram soğuyacak..

Arada ot oyle banada oluyor canmm ruzgae bile tersden esiyor allah yardmcimz olsn
amın canım ya..
rabbım yardımcımız olsun.

ohh ohhhh ne guzellllll....

cnm senin kaçıncı deneme olacak

3.deneme canım biri taze bırı dondurulmuş oldu.şimdi 3. deneme olucak..

Estrofem ilac yumurtalıkta agrı yapar mı??ilacı aldıgım iki gunden beri sol kasıgım agrıyor da

Estrofem ilac yumurtalıkta agrı yapar mı??ilacı aldıgım iki gunden beri sol kasıgım agrıyor da

Doktoru aradım yapmaz dedı ama anlamadım yan etkısındede yazıyor ilacın hiç geçmedi iki gündür sürekli agriyor.amaya sende bebişleri almış bekliyormuşşm hayırlı olsn cnm inşallah bu sefer rabbim kucagına almayı nasip eder.bende salı günü başladım donmuş tedavisine nezaman transferim olur acaba sende denemişsn biliyosundır belki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…