2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
O pıtpıtlar buraya gelecek merak etmeee, dualarım seninle

Canlarimmmm cok sukur bebisimin pit pitlari gorulduuuu ama dr ve esim gordu yanip sonuomus ama ben goremedim....cok kucuk dedi dr um yoramam hic dedi sana haftaya dinleticem dedi...heyecanla haftayi bekliyorummm....yagmur yagiyo canlarimmmm Rabbimden dilegim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlatlarr...icinde bizlere deeee

canım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnn maşallahhhhhhh

Gozun aydin canim masallah minigime :))

Bebek yerleşiyor kız daha ne olsun

Ay evde sıkılıyorum napim kocam arkadaşıyla buluştu bende öyle tek başıma oturuyom işte napim:)

Oy yerim o tekmeleri

Ay kız Allah yardımcın olsun bizim okurken kafamız karıştı

sizinde kafanızı ağrıttım yaa

Süper dedin inan, tek sorunum karar vermek şimdi akşam inşallah kocam gelecek bir konuşalım bakalım canım

Amin amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Son düzenleme:

valla karmakarışık bi durumm olmuş kuzum hayırlısı neyse o olsun :44::44::44::44:

selammm canımm ne güzel vakit geçiriyorsun paşalarınla demek
bende izmirdeyken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım afacanlarımla şimdi de zaman geçmiyo bi başına

canım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnn maşallahhhhhhh

canım nasılsın ne zamandır göremedim seni nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah öptüm

hayırlısı ne ise o olsun canım gerçekten

hayırlısı ne ise o olsun canım gerçekten

hani tam durum nedir bilmiyorum ama ben imkanım varsa eger kocişinm peşinden giderdim
bi yurtdışı durumu olmuştu eşimin 3 aylık o sırada ben izmirde kaldım nasıl zor bi süreçti
gitme imkanım olsa ozamanda giderdim hani
karar senin tabiki ama ev hanımı olmak istediğinden bahsetmiştin tabi kalırsanda ozaman işten çıkma elbet

yeloyelo kullanıcısından alıntı
Kizlarr yine benn takipciniz
Bir soruyla daha geldim
Bugun biri bana TSH hormonunun yuksek olmasinin gebeligi engelledigini ve hatta normal en yuksek deger 5.6 iken hamile kalmaya calisanlarda bu degerin 2 civari olmasi gerektigini soyledi
Ben de simdiye kadar yapilan tahlillerimin hepsine baktim genelde 3-4 arasi cikmis
Mesela gecen ay yapilan testte 2.55 iken 1 hafta somrasimda 3.55 cikmis

Adetimin ikinci gunu kontrole gidicez ozaman sanirim yine hormonlara bakilacak bunu sorayimmi doktora cunku kulupte de okudugum kadariyla tup bebek tedavisi oncesi bu hormon degerini dusuk duzeyde tutmaya calisiyorlarmis
Aranizda bilgisi olan var mi bu konuda??
Tedavi olanlar degerleriniz nasildi dikkat ettiler mi doktorlariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…