İnsallah canm allah hepimzn gonlundekini versn naslsn yayla nasl canm buralar yaniyo
Yok canim ben azcık korktum da onlar illa girer kapalı yere dışarda bile olsa tatlm
2 side negatif midi
AMİNN CANIMMM YAYALA CANDIRSERİN BURASI CANIM DÜN BENDE GELDİM(karedeşimin bebişi için )ÇOK SICAKTıK
O pıtpıtlar buraya gelecek merak etmeee, dualarım seninle
Pazartesi gittim canım kesemiz göründü sadece kalp atışı dedim şuanda belli olmuyor ama bişiler var gibi için rahat olsun dedi doktor benim hesabıma göre 6+1 dim o zaman ultrasonda 6+3 çıktı ... Gs1,36cm yazıyor görüntü resminde :) doktor haftaya gelirsin ylerin bakarız dedi ama ilaç yazdırmam gerek cuma yine gidecem bakalım bakacak mı doktor ... Öyle canım sen nasılsın benim şükür bulantım vs yok iyim sende var mı ?
Kızlarrr cvp vericek yokmu bana(((
Canlarimmmm cok sukur bebisimin pit pitlari gorulduuuuama dr ve esim gordu yanip sonuomus ama ben goremedim....cok kucuk dedi dr um yoramam hic dedi sana haftaya dinleticem dedi...heyecanla haftayi bekliyorummm....yagmur yagiyo canlarimmmm Rabbimden dilegim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlatlarr...icinde bizlere deeee
hee anladım canım.
evet cok yağmur var bursada da..
taze olan kımyasal oldu canım diğeri direk negatifti
Canlarimmmm cok sukur bebisimin pit pitlari gorulduuuuama dr ve esim gordu yanip sonuomus ama ben goremedim....cok kucuk dedi dr um yoramam hic dedi sana haftaya dinleticem dedi...heyecanla haftayi bekliyorummm....yagmur yagiyo canlarimmmm Rabbimden dilegim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlatlarr...icinde bizlere deeee
Bebek yerleşiyor kız daha ne olsunKiz benimde yavas buyuyodu yumiler, aynini bana da da dediler biri cok ondeydi falan, sonunda oldu darisi basina. . sonuc 20 agustos dediler ama ben 15inde yaptircam. 5.gun transferi yapildigindan onuncu gun sonuc alinir diye dusunuyorum, genelde de o zamana veriyolarda benim gittigim denk doktorlar boyle :) ilki de 15.gune demisti buda oyle diyo..... Biraz garanticiler sekerim...
ozel mi devlet mi? Bunlar aslinda olmasi gereken testler ama bazilari ilk randevuda degil sonrasinda isteniyor.... Allah yardimcin olsun tatlimmmm
1+1 de olsa sende gitmeyecek misin? Okurken bile aklim karistiiiiiihakkinda hayirlisi olsun tatlim....
Yaaaaaa kizlar bu arada bisey sorcam : benim az once hafif capli bi kanamam oldu? Bol su ictigimden wc sonrasi hem pecete de hem de wc de... Hemen ayaklarima corap gecirdim, ayaklarimin altina yastik koydum yattim... Sonrasinda olmadi ama boyle kasiklarim bi tuhaf... Noluyo ki ama daha ikinci gunummmmm:18:
Ay evde sıkılıyorum napim kocam arkadaşıyla buluştu bende öyle tek başıma oturuyom işte napim:)
Oy yerim o tekmeleri
Ay kız Allah yardımcın olsun bizim okurken kafamız karıştı
Haklısın eşin ne kadar süre orada kalacak?
allah kolaylik versin kuzum okurken böyle oldum seni düşünemiyorum ay kafam karıştı ne yapsan acaba:26:ekimde izin almanda sıkıntı yoksa ise devam ama tatilin üstüne bir bardak soğuk su iç evde oturmak istiyorsan fırsatın varken arkana bakmadan kaç ama çalışıcam diyorsan sesini çıkarmadan otur masanda umarım karışıklığı ni cozebildim
Aynen öyle
Kız benimkisi boluda ev bulamamaş, 1+1 Lojman ayarlamaya çalışıyor, eğer ayarlarsak taşınmayacağız o 3 gün kalacak orada. Dersi olmadığı zaman gelecek buraya. E ben işten ayrılacağım dedim taşınmıyoruz neden işten çıkayım. Offf ya kafam karma karışık oldu. İşten çıkıp ekimde kafam rahat olur tedavimi olurum demiştim. E o zamana kadar çalışırsam tedavi için gene izin almam gerekecek. Pazartesi tatile çıkacağım e işten çıkmayacağım için 2 hafta izin almamda mümkün değil işten çıkacağım diye 2 hafta tatile göz yummuşladı. Şimdi onu nasıl anlatacağım. Ben daha çıkmıyorum ama genede 2 hafta izin kullanayım diyemem. Bu durumda tatili biraz erteleyeceğim. Bunu anneme nasıl diyeceğim kızzz kafam çok karıştııııı. 1+1 lojman ayarlayamazsak ne olacak, tavuk mu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı
canım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnn maşallahhhhhhh
valla karmakarışık bi durumm olmuş kuzum hayırlısı neyse o olsun :44::44::44::44:
selammm canımmne güzel vakit geçiriyorsun paşalarınla demek
bende izmirdeyken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım afacanlarımla şimdi de zaman geçmiyo bi başına
canım nasılsın ne zamandır göremedim seni nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah öptüm
hayırlısı ne ise o olsun canım gerçekten
Bebek yerleşiyor kız daha ne olsun
sizinde kafanızı ağrıttım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?