2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

tam olarak nerde cnm orasi anlayamadim bakmak istiyorum cok sagol

kızlar 9 gün değerim 48 11. gün 123 5. gün blastosist tek embriyo değer az mı acaba. henüz doktoruma da soramıyorum çünkü test günüm 15. gün .erken yaptırdım diye kızabilir

Merhaba canim ben varim:))
Benim subat ayinda tedavim ertelendi tsh yuzunden..adetin 2.gunu 9 cikti degerim erteledik endokrinoloji ye gittim iki ay ilac kullandim sonrasında tedaviye basladik ama tsh surekli degisiklik gosteriyordu..2 ile 4,5 arasinda..birde test günümde 6,5 cikmisti..tedavimizde negatif sonuclandi ama sadece tsh yüzünden oldugunu sanmiyorum baska sikintilar vardi..endokrin doktorumu degistirdim gecen ay ilacimda 25 den 75 e yukseldi..bi hafta sonra tekrar doktora gidicem bakalim son durum ne:))tsh dikkat edilmesi gereken bi husus..evet tshi yuksek olup hamile kalan yokmu illaki var ama tedavide herseyin normal duzeyde olmasi en guzeli..doktorun gozden kacirse bile sen dikkat et..olurda tedaviye baslarken degerin guzel bile olsa bence e2 icin her kan verisinde sekreterden tsh tahlili de iste..umarim hersey yolunda gider canim

kızlar 9 gün değerim 48 11. gün 123 5. gün blastosist tek embriyo değer az mı acaba. henüz doktoruma da soramıyorum çünkü test günüm 15. gün .erken yaptırdım diye kızabilir

Tebrik ederimmmm degerin çok güzel rabbim devamını nasip etsin saglikli bi gebelik dilerimmm

tam olarak nerde cnm orasi anlayamadim bakmak istiyorum cok sagol
valla sekerim telden sayfa adresini kopyalayip yapistiramiyorum. Sen egunal in ustune gel tikla actigi konulara bak. Yada pcden giren arkadaslar sana adresi yazsin...

iki gun sonrasi artisi gayet guzel
Endiselenecek bir sey yok gibi.... Rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri e gostersin insallaaahhhhh darisi da basima artik

Gozun aydinn annecikkk:)))aminnn aminn insallahh

Nasil gidiyor tatlım:))iyisiniz dimi??

Peceteye bi kez daha turuncu kanimci sey geldi, belki yerlesme kanamasi belki sadece jelden kaynaklanan seyler bilmiyorum... Cok fazla hissettigim bi sey yok araa sol kasikta bi kac sn lik sizi o kadar.... İyiyizdir insallahhhhh

canım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnn maşallahhhhhhh

Gozun aydin canim masallah minigime :))

Amin amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Gozun aydinn annecikkk:)))aminnn aminn insallahh

Tesekkur ederimmmmmm canlarimmmmm Allah razi olsun sizden desteklerinizdennnn...Rabbim hayirla saglikla devam eden gebelik nasip etsin hepimizeee...kizlarrr dualarimdasiniz...Allahin izniyle hepimiz bi gun anne olucazzzzz insaallah

canim bende cumartesi baskilamaya haftayada tedaviye basliyorum.. senin pesinden geliyorum:)) masallah bolca olsun guzelce buyusun yumoslarin.. opu nezaman bellimi..
Tatlisimmmm senn tedaviye mi basliyosunnn..hayirli olsun cicimmm rabbim yar ve yardimcin olsun..insallah kavuşacaksin bebisine bu sefer..dualarim seninle canım benim

Tesekkur ederimmmmmm canlarimmmmm Allah razi olsun sizden desteklerinizdennnn...Rabbim hayirla saglikla devam eden gebelik nasip etsin hepimizeee...kizlarrr dualarimdasiniz...Allahin izniyle hepimiz bi gun anne olucazzzzz insaallah

canım gozunaydın Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Ya cok sagol
Ozaman ben tedaviden once bi endokrin uzmanina gideyim yine de cok az bi yukseklik bile olsa oyuzden tedavi iptal olmasin zaman kaybi onemli :) tavsiyeni aklimda tutucam canim tesekkurler
Senin de insallah bir sonraki tedavin olumlu sonuclanir

Kizlar tedavi icin reglimi bekliyoruz malum trkiyeye gelecez ama ben duzensiz adet oluyorum simdi biz reglimden once gelsek drum regl sokturucu verse olurmuki?

Tatlisimmmm senn tedaviye mi basliyosunnn..hayirli olsun cicimmm rabbim yar ve yardimcin olsun..insallah kavuşacaksin bebisine bu sefer..dualarim seninle canım benim

:)) ayy sormaa yaa cnm start veriyorum yine.. umarim bu sefer son olur.. sagol canim benim guzel dileklerin icin hepp berabercee..
benim dualarimda sizlerle cokk optum..

canim benim cok cok iyi yapiyorsun okumanin yasi yok.. okuyan insandan kimseye zarar gelmez insallah unv. bitirirsin din bilgisi ogretmenligene kadar yukselirsin..

tedavi konusunda herseyin hayirlisi cnm hic isyan etmiyorum tutacak sonunda inaniyorum hepimizin bebisi olacak... optum

Peceteye bi kez daha turuncu kanimci sey geldi, belki yerlesme kanamasi belki sadece jelden kaynaklanan seyler bilmiyorum... Cok fazla hissettigim bi sey yok araa sol kasikta bi kac sn lik sizi o kadar.... İyiyizdir insallahhhhh

Iyisinizzz iyii:))dahada iyi olacaksiniz Rabbimin izniylee..bol dua tatlim..ya varis cek bol bol

Endokrinle mutlaka görüş..tedavi hem madden hem manen cok yipratici bi süreç malum elinden geldigince puruzleri gidermeye calis endokrin uzmaninada tup bebek tedavisi gorecegini mutlaka soyle..ilac başlarsa sayet hic acele etme ilacini kullan tsh duzene girsin ilk once ve mutlaka tup bebek doktoruna bu konuda aklinda kalanları sor tsh durumundan tedirgin oldugunu bilsin ve gozlemlerini ona gore yapsin..hadi bakalım yolun da sansin da bahtinda acik olsun insallah ilaca falan gerek kalmadan bir an once tedavine baslarsin

:)) ayy sormaa yaa cnm start veriyorum yine.. umarim bu sefer son olur.. sagol canim benim guzel dileklerin icin hepp berabercee..
benim dualarimda sizlerle cokk optum..
Bi tane flyingmommiz var:)))massallah kavustu bebisinee insalllah kucagina da alacak saglikla..seninde adin speedymom olsun ensum:))hizina azmine gücüne inancina hayranim...gelsin seninde bebisin artik vakti geldi dimi amaa saglikla gelsin tabii en önemlisi o :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…