Belirti aramamak en iyisi aslinda takilma bunlara, benimki endiselenmiyim diye kendimi yatistirmak... Egunal var ya bu konunun da sahibi, onun actigi konulara bak tup bebek hakkinda hersey diye bi konusu var. Uzun uzun anlatnis bi de tablo var, o konu da zaten konu toplamda iki sayfa... 3. gun emriyo transferinde 4.gun; 5. gun transferinde 2.gun yerlesme basliyomus... Ama dedigim gibi hic ama hic belirti olmadan da gebe haberi veriyor.... Sakin olmaya calis nolur...
yeloyelo kullanıcısından alıntı
Kizlarr yine benn takipciniz
Bir soruyla daha geldim
Bugun biri bana TSH hormonunun yuksek olmasinin gebeligi engelledigini ve hatta normal en yuksek deger 5.6 iken hamile kalmaya calisanlarda bu degerin 2 civari olmasi gerektigini soyledi
Ben de simdiye kadar yapilan tahlillerimin hepsine baktim genelde 3-4 arasi cikmis
Mesela gecen ay yapilan testte 2.55 iken 1 hafta somrasimda 3.55 cikmis
Adetimin ikinci gunu kontrole gidicez ozaman sanirim yine hormonlara bakilacak bunu sorayimmi doktora cunku kulupte de okudugum kadariyla tup bebek tedavisi oncesi bu hormon degerini dusuk duzeyde tutmaya calisiyorlarmis
Aranizda bilgisi olan var mi bu konuda??
Tedavi olanlar degerleriniz nasildi dikkat ettiler mi doktorlariniz
kızlar 9 gün değerim 48 11. gün 123 5. gün blastosist tek embriyo değer az mı acaba. henüz doktoruma da soramıyorum çünkü test günüm 15. gün .erken yaptırdım diye kızabilir
Canimcimmmmm nasilsin??sizinde kafanızı ağrıttım yaa
Nasil gidiyor tatlım:))iyisiniz dimi??Dimi yaaaa bende oyle dusunduminsallah diyelimmmm
valla sekerim telden sayfa adresini kopyalayip yapistiramiyorum. Sen egunal in ustune gel tikla actigi konulara bak. Yada pcden giren arkadaslar sana adresi yazsin...tam olarak nerde cnm orasi anlayamadim bakmak istiyorum cok sagol
kızlar 9 gün değerim 48 11. gün 123 5. gün blastosist tek embriyo değer az mı acaba. henüz doktoruma da soramıyorum çünkü test günüm 15. gün .erken yaptırdım diye kızabilir
Gozun aydinn annecikkk:)))aminnn aminn insallahhCanlarimmmm cok sukur bebisimin pit pitlari gorulduuuuama dr ve esim gordu yanip sonuomus ama ben goremedim....cok kucuk dedi dr um yoramam hic dedi sana haftaya dinleticem dedi...heyecanla haftayi bekliyorummm....yagmur yagiyo canlarimmmm Rabbimden dilegim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli evlatlarr...icinde bizlere deeee
Nasil gidiyor tatlım:))iyisiniz dimi??
canım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnn maşallahhhhhhh
Gozun aydin canim masallah minigime :))
Amin amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Gozun aydinn annecikkk:)))aminnn aminn insallahh
Tatlisimmmm senn tedaviye mi basliyosunnn..hayirli olsun cicimmm rabbim yar ve yardimcin olsun..insallah kavuşacaksin bebisine bu sefer..dualarim seninle canım benimcanim bende cumartesi baskilamaya haftayada tedaviye basliyorum.. senin pesinden geliyorum:)) masallah bolca olsun guzelce buyusun yumoslarin.. opu nezaman bellimi..
Tesekkur ederimmmmmm canlarimmmmm Allah razi olsun sizden desteklerinizdennnn...Rabbim hayirla saglikla devam eden gebelik nasip etsin hepimizeee...kizlarrr dualarimdasiniz...Allahin izniyle hepimiz bi gun anne olucazzzzz insaallah
Merhaba canim ben varim:))
Benim subat ayinda tedavim ertelendi tsh yuzunden..adetin 2.gunu 9 cikti degerim erteledik endokrinoloji ye gittim iki ay ilac kullandim sonrasında tedaviye basladik ama tsh surekli degisiklik gosteriyordu..2 ile 4,5 arasinda..birde test günümde 6,5 cikmisti..tedavimizde negatif sonuclandi ama sadece tsh yüzünden oldugunu sanmiyorum baska sikintilar vardi..endokrin doktorumu degistirdim gecen ay ilacimda 25 den 75 e yukseldi..bi hafta sonra tekrar doktora gidicem bakalim son durum ne:))tsh dikkat edilmesi gereken bi husus..evet tshi yuksek olup hamile kalan yokmu illaki var ama tedavide herseyin normal duzeyde olmasi en guzeli..doktorun gozden kacirse bile sen dikkat et..olurda tedaviye baslarken degerin guzel bile olsa bence e2 icin her kan verisinde sekreterden tsh tahlili de iste..umarim hersey yolunda gider canim
Tatlisimmmm senn tedaviye mi basliyosunnn..hayirli olsun cicimmm rabbim yar ve yardimcin olsun..insallah kavuşacaksin bebisine bu sefer..dualarim seninle canım benim
aynen tatlım ya hep korku aman olmayacak diye diye insan kendini yiyor
benim eşim sağ olsun hiçbişeyi atlamaz ne ilaç iğne hepsini, yapar dikkat eder ama işte gene olmuyor bak kısmet zaman deyip geçiyorum yoksa üzüntüsü hiç geçmiyor içimden bu sefer inşlh güzel olacak senin için bu zamanda dek uygulanan tedaviler işe yarayacak tüpün alınması devamında bebeğini getirsin rezerve takılma ya inşlh olacak olacakkkkkkkkk inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm ben acıktan imam hatip okuyorum sene de 3 sınavım oluyor yüz yüze eğitim dışında ona çalışıyorum anlıcan liseli bi kadınım bu yaşta:))ağustosun son haftası tabi seçimler 2.ci yarıya kalırsa sınav tarihimiz değişecekmiş ufff umarım seçim 2.ci yarıya kalmaz ....
cnm tedavin hayırlı olsun şekerim inşlh bu sefer bebeğin seninle olacak inşlhhh
günaydın tatlım aman depresyonsuz hatun mu var burda zatenhayatı öle böle götürüyoruz işte
Peceteye bi kez daha turuncu kanimci sey geldi, belki yerlesme kanamasi belki sadece jelden kaynaklanan seyler bilmiyorum... Cok fazla hissettigim bi sey yok araa sol kasikta bi kac sn lik sizi o kadar.... İyiyizdir insallahhhhh
Ya cok sagol
Ozaman ben tedaviden once bi endokrin uzmanina gideyim yine de cok az bi yukseklik bile olsa oyuzden tedavi iptal olmasin zaman kaybi onemli :) tavsiyeni aklimda tutucam canim tesekkurler
Senin de insallah bir sonraki tedavin olumlu sonuclanir
Bi tane flyingmommiz var:)))massallah kavustu bebisinee insalllah kucagina da alacak saglikla..seninde adin speedymom olsun ensum:))hizina azmine gücüne inancina hayranim...gelsin seninde bebisin artik vakti geldi dimi amaa saglikla gelsin tabii en önemlisi o :)):)) ayy sormaa yaa cnm start veriyorum yine.. umarim bu sefer son olur.. sagol canim benim guzel dileklerin icin hepp berabercee..
benim dualarimda sizlerle cokk optum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?