2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Evet canim toplamda 1 ay kalacaz ben temmuzun 24 dunde regl gordum esim eylulun basinda gidelim diyor.trkiyedeki drum regl doneminden bir hafta once gelmemizi istiyor.ne yapcagimi bilmiyorum (

canim bende cumartesi baskilamaya haftayada tedaviye basliyorum.. senin pesinden geliyorum:)) masallah bolca olsun guzelce buyusun yumoslarin.. opu nezaman bellimi..

Daha belli degil cnm.yarinki duruma göre devam edilip edilmeyecegine karar verilecek.yumurtalar yavaş buyuyor.bir de bana devletten raporla verilen ilaclar yetmedi.ek ilac aldim.sende rapor almıştın ya senin yettimi canim.neden bu kadar az ilac vermisler belkide ben duksek doz kullaniyorumdur. Bu arada yazilanlar bana bildirum olarak gelmiyor neden acaba ya anlayamadim kızlar

Amin canim benim cok sagol
Ya icimiz rahat olsun da gec olsun napalimm.Zaten diger degerlerin de ne cikacagi belli degil
Bana hormon testleri buzamana kadar hic 2. Gun yapilmadi oyuzden dikkate alinacak degerler nasil hicbir fikrim yokk
Birkere yapildi mesela o zaman progestan icerikli ilac kullaniyordum ve ara kanamam vardi E2 degerim normal sinirlarin da altinda 5 cikmisti :26: prolaktin yuksek cikmisti yani hersey muallakta

Evet canim toplamda 1 ay kalacaz ben temmuzun 24 dunde regl gordum esim eylulun basinda gidelim diyor.trkiyedeki drum regl doneminden bir hafta once gelmemizi istiyor.ne yapcagimi bilmiyorum (

Ozmn canım şöle ki sen burda 2 ay kalcan çünkü tedavi ortalama böyle oluyo bende adeti bekliyom geçen ay başladık adet oldum histeroskopi yapıldı şimdi adet te ilaçlara başlıcaz 8 ila 15 gün ortalama yumurta topla embriyo takip e bir haftada ordan sonucu burda almasanda olur desek bir buçuk ay yapıyo yada bu adette doktorla görüşcen doğum kontrol 21 gün sonra zaten direk adet oluyon eylülde başlıcan gelince bir ayda yumurta toplama falan işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim cok sevindim...yavrum ya yerim ben onun pitpitlarini... :))))

Canim ben burda butun testlerimi yaptirdim ve druma gonderdim dr adetin ikinci gunu tedaviye baslayabiliriz dedi yanliz tedaviden bir hafta once gelirseniz iyi olur dedi ve tedavi suresi 20 gun dedi.sorun benim gec adet olmam..

ayy cokk sevdimm bunu harikaa:)) cnm napim baska carem yok her negatif beni dahada guclendirdi.. bir sonrakinde diye yola cikiyorum habire.. tedavi olma aliskanligi olustuu bagisiklik kazandim hamis kalsam tuhaf olacam neredeyse:))
cokkk sagolll canim benim insallah hepimiz icinn son tedaviler olurr

Canim ben burda butun testlerimi yaptirdim ve druma gonderdim dr adetin ikinci gunu tedaviye baslayabiliriz dedi yanliz tedaviden bir hafta once gelirseniz iyi olur dedi ve tedavi suresi 20 gun dedi.sorun benim gec adet olmam..

Ozmn canım doktoru arayıp hocam riske armak istemiyorum adet olunca doğum kontrol hapı kullanmaya başlasam bir hafta önce gelsem diye sor bence garanti olur hiç riske girmiyosun ki merkezlerde adet düzensizliği olanlara veriyorlar hem kist mist bişide kalmıyo

canim mesaj kutun dolmustur ondan gelmez biraz sill gelir..
benim 4500 uniteydi ignem cnm sende kac yaziyor raporda.. ayni yerden aldik.. ama eczane bana demistiki sende 3 kutu daha fazla normale gore.. evde iki rapordan kalan tonla igne var en az 2 tedavi daha yeter.... senin rezervin azmiydi amh kacti cnm neden boyle sorun yasadiniz ve dozlarimi yuksek kullandi doktor acaba.. insallah devam eder cnmmm gonlunu ferah tutt.. E2 baktirdimi doktorun kac cikti su donemde.. folikul sayini biraz anlardik..

Evlendik gidecez artık napalım dimi canım

Adetimin bitmesinin uzerinden 10 gun gecti simdi dogum kontrol hapi kullansam olurmuki?

Son düzenleme:
Adetimin bitmesinin uzerinden 10 gun gecti simdi dogum kontrol hapi kullansam olurmuki?

Doktora danış bi istersen ben ilk tedaviye başladımda kullanmıştım bir hafta sonra ertesi gün adet oldum eğer öle olursa süper olur

Doktora danış bi istersen ben ilk tedaviye başladımda kullanmıştım bir hafta sonra ertesi gün adet oldum eğer öle olursa süper olur

Tmm canim ilgin icin tesekkur ederim sen hangi merkezde tedavi goruyosun?

İ
Tmm canim ilgin icin tesekkur ederim sen hangi merkezde tedavi goruyosun?
izmir smyrna bi kaç merkez grştüm ama aklımda hep burası vardı diğer 2 olumsuz olanı devlette yaptırdım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Amin canim insallah son denemeniz olur bebisinize saglicakla kavusursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…