2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin hikayeni okudum Tesadufen bi topikte dolasiyordum okuyordum isim tanidik geldi baktim bana burda cevap veren kişi
Once biraz okudum;sonra döndüm isme baktim acaba bunu ben yazmis olabilir miyim diye
Yani şoktayim inanilmaz bi sekilde ayni seyleri yasamisiz.yani o surec 3 ay dene doktora git bisey yok klomen kullan kist olsun.rahim filmi sonucu farkli doktorlarin farkli yaklasimlari ameliyat karatsizligi
Şaka gibi...cidden okurken şoka girdim

Zaten yazi 28 yasindayim 1 yillik evliyim diye basliyor o da ben

Günaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..

Son düzenleme:

Ah canimm yaaaa ne zor gunler gecirmissin neler yassmissin oyle hersey allahtan, buda bizim sinavimiz iste... allah cok buyuk, ondan umudunu kesme. Insallah hersey senin icin cok guzel olur, tahmin edemedigun mutluluklar yasarsin...

yesilinci

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR GÜNÜMÜZ CUMAYA AÇILIRKEN SEN BİZİ KAPINDAN ELİ BOŞ GÖNDERME ALLAHIMMM hayırlı cumalar

tatlımmmmmmmmmmm şuan gözyaşlarıma engel olamadım..
bu duruma ne denebılır kı? canın kımbılır nasıl acıyor nasıl yanıyor offffff allahım tarıfı mumkun değildir elbet ama ınan senı anlayabılıyoruz ve yanındayız arkadaşım..
ne olurr sabırlı ol,güçlü ol..
en azından anne olabılıyorsun onunla avut kendını...
rabbım bızı sınıyor ve emınım kı bizimde birgün yüzümüz gülecek

Deger tabiki de...rabbim beterinden sakinsin yasadiklarin hic kolay degil.cok üzüldüm bebegini kaybetmene..rabbim dermansiz birakmasin insallahh sebebi bulunur ve bir dahaki sefere saglikla kavusursun bebeğine..once sen iyi ol guzel allahim once sana saglik versin su gibi geçsin operasyonun..
Gelmis gecmis olsun...

Eneee be kadarda benziormusuz meğerse:)))daha da benzemesinn ama sen ilk tedavinde kavus melegine insalllahhh

Kuzum ya ağlamamak için zor tutarak okudum Allahım güç versin sana insallah operasyon hemencecik geçer biter ve sen insallah hayırlısıyla bi an önce evladına kavuşur sağlıcakla alırsın kucağına canim

Günaydın kızlar bugün eşimin tomografi çekimi var insallah tertemiz cikar her kontrolde bu korku çok zor(( sonucu haftaya anca alabilcez zaten bide sonuç bekleme stresi off insallah herşey yolundadır

Saol canım ben kolay gebe olamıyorum tüp tedsvisinin ilaç etkisi olabilir..çünkü aşılama tedavimdede böyle olmuştu ilaç etkisiyle gebe kalıyorum.
Kürtajdan şimdi geldim odaya bayılttilar az narkozla.ayıldım şimdi.ben geceden beri ağlıyorum.

ben toparlanmaya başladım yapacak birşey yok sonuçta kız kardeşim nişanlanıo dün istemesi yapıldı yani onun telaşesi var şimdi

CANIMCIMMM Allahım buyuk umarım beklemedığın bı zaman bebişin kendılığınden gelır..
yaa kız kardeşin nişanlanıyor demek rabbım hayırlı geçim versın ınsallah.
kendıneeee iyi bak bitanem rabbım bize sabır versın..

Günaydın kızlar bugün eşimin tomografi çekimi var insallah tertemiz cikar her kontrolde bu korku çok zor(( sonucu haftaya anca alabilcez zaten bide sonuç bekleme stresi off insallah herşey yolundadır

kuzucummmmmmmmm ne olurrrrr üzülmee..
rabbım buyuk ınsallah bısey çıkmayacak..
sen kendını üzüpte eşini de tedirgin etme olurmu güzelim

arkadaşım yaaaaaaaaaaaaa....ne olur ağlamaaaaaa lütfen..
harap etme kendı..biliyorum zor hemde çok zor amaaaa ne yapalım kı Allahın taktiri..
inanıyorum ben sen yıne anne olacaksın ve rabbım kucağına almayı nasip edecek.
sen tedaviden sonra da olsa hamıle kalabılıyorsun bak ne güzel..ben 2 deneme yaptım hıc hamış kalamadım..4 kere 5 kere deneyip hıc hamıle kalamayanlar var.
yada bı yakınımdan bahsedeyım eşinde hiç sperm yokmuş canım tup bebek bile deneyemiyorlar düşün..
senınde acıların cok buyuk ama ne olurr sabırlı ol..

Gùnaydın kızlarr.
Cumamız mübarek olsunnn.
Rabbim dualarımızî kabul etsin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…