2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sen dünyanın en hayırlı annesisin, sen dünyanın en mübarek annesisin ve sen bu dünyada bebeğine kavuşmasını hak edensin. Allahım sana bunu bir gün yaşatacak inşallah.

Sen dünyanın en hayırlı annesisin, sen dünyanın en mübarek annesisin ve sen bu dünyada bebeğine kavuşmasını hak edensin. Allahım sana bunu bir gün yaşatacak inşallah.
Amin canım arkadaşım.hepimize inşallah rabbim nasip etsin..yuvalarımız cıvıl cıvıl evlat sesleriyle dolsun...hepimiz evlatlarımızın gözünde mübarek anneleriz..biz onların kahraman anneriyiz.mücadeleci anneleriz.

cnm yazını okudum içim yandı yaa..rabbim sabır versin sana inşlh bu son acın olur :26::26:

cnm yazını okudum içim yandı yaa..rabbim sabır versin sana inşlh bu son acın olur :26::26:

Amin inşallh.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.çok şükür elhamdülillah bu sefer daha uzun kaldı yavrum benimle.öncekiler bu kadar bile kalmamıştı..rabbim 2 aylıkda olsa bana hamileliği yaşattı ya hamdolsun..ne mutlu rabbimi sevene..allahı seven neyi sevmez ki kızlar...yüreği allah sevgisiyle dolu evlatlar nadip olsun hepimize...

Son düzenleme:
aminnn.. ok zordur ya tahmin bile edemiyorum yani seni şuan ama dediğin çok doğru yaradanım bunu nasip etmiş anlımıza bunu yazmışsa vardır hikmeti inşlh bu çektiğin acılar sana güzel günlerini getirir sana tek diyebileceğim şey

görelim mevlam neyler
neylerse güzel eyler

Yok kuzum ona hiç belli eder miyim en büyük destekcisiyim her zaman

Merhaba canım...
Nasıl olayım canım sıcaklarla boğuşuyorum. Bu pazartesi tatile çıkacağız o kadar ihtiyacım var ki buna

Tatil çok iyi geliyo canim ya eşimin ailesi ile çıktık ya kısa bi tatile o bile süper geldi kontrollerimizi de atlatınca da karadeniz turu insallah sonra okul başlıyo sonra tedavi gelsin bebis insallah bebisli tedavilerimiz olack kuzum inanıyorum ben biz insallah elam ile başlıcaz tedaviye sonra peşimize siz:)

ALLAH sabır versin kardeşim yaşadıkların çok zor çok iyi anlıyorum seni hemde çok

insan kayıp giden yavrusunu kıyıp atamıyor kalbinden bile

benimde 8 gebeliğim oldu 3 ü dış gebelikti inan tüpümdeki keseyi bile sevdim çok zordu ağladım usg kağıdındaki o resmini bile koklayıp öptüm sanki normal gebelikmiş gibi kürtaj olurken ağladım kalbim sızladı içim parçalandı

çok zor hemde çok ALLAH sabır veriyor zaten imtihan dünyası değilmi bizimki

ne gelirse Rabbimden deyip ALLAHA sığınıyoruz

hayırlı cumalar ALLAH yapılan duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah Rabbim kim neyi istiyorsa nasip etsin inşallah

hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Aynen arkadaşım.allahım dermansız dert vermesin.

kızlar 9 gün değerim 48 11. gün 123 5. gün blastosist tek embriyo değer az mı acaba. henüz doktoruma da soramıyorum çünkü test günüm 15. gün .erken yaptırdım diye kızabilir

Canım değerin gayet güzel benim değerlerime benziyo 9. gün 45 11. gün 102

Cumanız mübarek olsun Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin inşallah

hayırlı cumalar ALLAH yapılan duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah Rabbim kim neyi istiyorsa nasip etsin inşallah

hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

amın canımmmmm..

ne guzell ya esın cok sanslı canım..
herkese böyle eş nasip olmaz ne insanlar var..
rabbım herkesın ıcıne merhamet versın..

Ne desem boş biliyorum canım. Öncelikle geçmiş olsun. Bugün de operasyonun umarım güzel geçer....

Canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde negatif tup bebeğin ertesi ayı doğal yolla gebelik oldu malesef bende kürtaj oldum bizimde sinavimiz bu kuzum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…