Sen dünyanın en hayırlı annesisin, sen dünyanın en mübarek annesisin ve sen bu dünyada bebeğine kavuşmasını hak edensin. Allahım sana bunu bir gün yaşatacak inşallah.Günaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
Amin canım arkadaşım.hepimize inşallah rabbim nasip etsin..yuvalarımız cıvıl cıvıl evlat sesleriyle dolsun...hepimiz evlatlarımızın gözünde mübarek anneleriz..biz onların kahraman anneriyiz.mücadeleci anneleriz.Sen dünyanın en hayırlı annesisin, sen dünyanın en mübarek annesisin ve sen bu dünyada bebeğine kavuşmasını hak edensin. Allahım sana bunu bir gün yaşatacak inşallah.
cnm yazını okudum içim yandı yaa..rabbim sabır versin sana inşlh bu son acın olur :26::26:Amin canım arkadaşım.hepimize inşallah rabbim nasip etsin..yuvalarımız cıvıl cıvıl evlat sesleriyle dolsun...hepimiz evlatlarımızın gözünde mübarek anneleriz..biz onların kahraman anneriyiz.mücadeleci anneleriz.
cnm yazını okudum içim yandı yaa..rabbim sabır versin sana inşlh bu son acın olur :26::26:
aminnn.. ok zordur ya tahmin bile edemiyorum yani seni şuan ama dediğin çok doğru yaradanım bunu nasip etmiş anlımıza bunu yazmışsa vardır hikmeti inşlh bu çektiğin acılar sana güzel günlerini getirir sana tek diyebileceğim şeyAmin inşallh.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.çok şükür elhamdülillah bu sefer daha uzun kaldı yavrum benimle.öncekiler bu kadar bile kalmamıştı..rabbim 2 aylıkda olsa bana hamileliği yaşattı ya hamdolsun..ne mutlu rabbimi sevene..allahı seven neyi sevmez ki kızlar...yüreği allah sevgisiyle dolu evlatlar nadip olsun hepimize...
CANIMCIMMM Allahım buyuk umarım beklemedığın bı zaman bebişin kendılığınden gelır..
yaa kız kardeşin nişanlanıyor demek rabbım hayırlı geçim versın ınsallah.
kendıneeee iyi bak bitanem rabbım bize sabır versın..
kuzucummmmmmmmm ne olurrrrr üzülmee..
rabbım buyuk ınsallah bısey çıkmayacak..
sen kendını üzüpte eşini de tedirgin etme olurmu güzelim
arkadaşım yaaaaaaaaaaaaa....ne olur ağlamaaaaaa lütfen..
harap etme kendı..biliyorum zor hemde çok zor amaaaa ne yapalım kı Allahın taktiri..
inanıyorum ben sen yıne anne olacaksın ve rabbım kucağına almayı nasip edecek.
sen tedaviden sonra da olsa hamıle kalabılıyorsun bak ne güzel..ben 2 deneme yaptım hıc hamış kalamadım..4 kere 5 kere deneyip hıc hamıle kalamayanlar var.
yada bı yakınımdan bahsedeyım eşinde hiç sperm yokmuş canım tup bebek bile deneyemiyorlar düşün..
senınde acıların cok buyuk ama ne olurr sabırlı ol..
Merhaba canım...
Nasıl olayım canım sıcaklarla boğuşuyorum. Bu pazartesi tatile çıkacağız o kadar ihtiyacım var ki buna
ALLAH sabır versin kardeşim yaşadıkların çok zor çok iyi anlıyorum seni hemde çokGünaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
ALLAH sabır versin kardeşim yaşadıkların çok zor çok iyi anlıyorum seni hemde çok
insan kayıp giden yavrusunu kıyıp atamıyor kalbinden bile
benimde 8 gebeliğim old7u 3 ü dış gebelikti inan tüpümdeki keseyi bile sevdim çok zordu ağladım usg kağıdındaki o resmini bile koklayıp öptüm sanki normal gebelikmiş gibi kürtaj olurken ağladım kalbim sızladı içim parçalandı
çok zor hemde çok ALLAH sabır veriyor zaten imtihan dünyası değilmi bizimki
ne gelirse Rabbimden deyip ALLAHA sığınıyoruz
Eki Görüntüle 1213068 Eki Görüntüle 1213069
rabbim gönlümüzden geçen ne dileklerimiz varsa hayırlısını nasip etsin en ummadığımız anda.......aminnnnnn
kızlar 9 gün değerim 48 11. gün 123 5. gün blastosist tek embriyo değer az mı acaba. henüz doktoruma da soramıyorum çünkü test günüm 15. gün .erken yaptırdım diye kızabilir
hayırlı cumalar ALLAH yapılan duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah Rabbim kim neyi istiyorsa nasip etsin inşallah
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok kuzum ona hiç belli eder miyim en büyük destekcisiyim her zaman
Tatil çok iyi geliyo canim ya eşimin ailesi ile çıktık ya kısa bi tatile o bile süper geldikontrollerimizi de atlatınca da karadeniz turu insallah sonra okul başlıyo sonra tedavi gelsin bebis insallah bebisli tedavilerimiz olack kuzum inanıyorum ben biz insallah elam ile başlıcaz tedaviye sonra peşimize siz:)
Cumanız mübarek olsun Rabbim gönlümüzdekini ömrümüze nasip etsin inşallah
Günaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
Eneee be kadarda benziormusuz meğerse:)))daha da benzemesinn ama sen ilk tedavinde kavus melegine insalllahhh
.Canım değerin gayet güzel benim değerlerime benziyo 9. gün 45 11. gün 102
Canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde negatif tup bebeğin ertesi ayı doğal yolla gebelik oldu malesef bende kürtaj oldumGünaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?