valla karmakarışık bi durumm olmuş kuzum hayırlısı neyse o olsun :44::44::44::44:
selammm canımmne güzel vakit geçiriyorsun paşalarınla demek
bende izmirdeyken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım afacanlarımla şimdi de zaman geçmiyo bi başına
canım nasılsın ne zamandır göremedim seni nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah öptüm
Günaydın kızlar bugün eşimin tomografi çekimi var insallah tertemiz cikar her kontrolde bu korku çok zor(( sonucu haftaya anca alabilcez zaten bide sonuç bekleme stresi off insallah herşey yolundadır
Günaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
.
Kızlar bunlar transfer sonrası değerler mi nasıl öğreniyosunuz
Saol canım ben kolay gebe olamıyorum tüp tedavisinin ilaç etkisi olabilir..çünkü aşılama tedavimdede böyle olmuştu ilaç etkisiyle gebe kalıyorum.
Kürtajdan şimdi geldim odaya bayılttilar az narkozla.ayıldım şimdi.ben geceden beri ağlıyorum.
Canım Rabbim sabrını verir inşallah çok etkilendim yazdıklarından inan ne diyeceğimi bilemiyorum binbir zorlukla bebek sahibi olmaya çalışıyoruz evet haklısın bu da bizim sınavımız dirayetine ve gücüne hayran kaldım Rabbim bu sabrının mükafatı olarak kucağını çifter çifter doldursun inşallahGünaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
amın canımmmmm..
ne guzell ya esın cok sanslı canım..
herkese böyle eş nasip olmaz ne insanlar var..
rabbım herkesın ıcıne merhamet versın..
canım inşallah hersey iyi olacak :) allahım yardımcın olsun :)
canım allahım yardımcın olsuninan okurken o kadar kötü oldum ki Allahım o meleklerinin yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda yüzünü güldürsün
İnsallah canim sagoll
Sen nezaman baslayacaksin yeni tedaviye?
Amin canım arkadaşım.hepimize inşallah rabbim nasip etsin..yuvalarımız cıvıl cıvıl evlat sesleriyle dolsun...hepimiz evlatlarımızın gözünde mübarek anneleriz..biz onların kahraman anneriyiz.mücadeleci anneleriz.
Hayirli olsun ins 12 gun donra guzel haberini aliriz:sly::sly:Merhaba kızlar yaklaşık 1 saat sonra transferim var. Dua edin cok heyecanlıyım inşallah hayırlısı olur. .....
seninle aynı şeyi yaşadım tam bir hafta önce kürtaj oldum bir an önce toparlanmaya bak....kürtaj olmuş bir arkadaşım bana gelecekte ki bebişlerini düşünerek onların sağlıkla büyümeleri için beden ve ruh sağlığını bozma kendini hemen toparla demişti çok doğru söyledi bu sayede çabuk toparladım ben...
canım tedavin hayırlı olsun :) sonu bebişli olsunnnn :)
canım ben hala kullanıyorum o ilacı hiç yapmadı ağrı
benim donmuş da 18. gün gibi olmuştu transfer :)
Eylul 11 den sonra rapor cikarmak için basvurucam ne kadar surer ne zaman cikar bilmiyorum..tedavi gordugum hastaneden cikicak cabuk olur gibi ama bakalim..henuz hangi merkeze hatta hangi sehirdeki hangi merkeze gidecegimi bile bilmiyorum..velhasil benim tedavi en erken ekim ortasi yada kasim gibi görünüyor canim
Ay utandım yaa bak deme öyle:)
Saol canim siz nasılsınız bakalim nasil gidiyo ne kadar oldu telden giriyom göremiyorum canim
valla sekerim telden sayfa adresini kopyalayip yapistiramiyorum. Sen egunal in ustune gel tikla actigi konulara bak. Yada pcden giren arkadaslar sana adresi yazsin...
iki gun sonrasi artisi gayet guzel
Endiselenecek bir sey yok gibi.... Rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri e gostersin insallaaahhhhhdarisi da basima artik
Günaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
Yazını zor okudum tüylerim diken diken oldu içim acıdı resmen ağlattın beni
Bugün merkezde sıra beklerken gezetede okudum yeşilköyde saat 00:03'te yeni doğmuş bebişi çöpe atmışlar daha göbek kordonu bile kesilmemiş:85:Kağıt toplayıcı bulmuş bebişi
tesadüfen arabayla kadın geçerken durmuş o da cerrahmış bebeğin kordonunu arabanın üstünde kesmiş
Şaka gibi yaaa bizler bebek için neler yapıyoruz kadın gitmiş çöpe atmış
kürtajın adı bile kötü benimde bebeğimin kalbi atmayınca kürtaj olacaksın dediler çoook kötü olmıştım günlerce bağıra bağıra ağladım allahıma çoook yalvardım kürtaj olmamak için :85:
Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhhhhh cnm benim allahımm sana sabır versin çoook çekmişsin inşallahhhhhh bunlar son olur seninde yüzün biran önce güler inşallahhhh
Yazını zor okudum tüylerim diken diken oldu içim acıdı resmen ağlattın beni
Bugün merkezde sıra beklerken gezetede okudum yeşilköyde saat 00:03'te yeni doğmuş bebişi çöpe atmışlar daha göbek kordonu bile kesilmemiş:85:Kağıt toplayıcı bulmuş bebişi
tesadüfen arabayla kadın geçerken durmuş o da cerrahmış bebeğin kordonunu arabanın üstünde kesmiş
Şaka gibi yaaa bizler bebek için neler yapıyoruz kadın gitmiş çöpe atmış
kürtajın adı bile kötü benimde bebeğimin kalbi atmayınca kürtaj olacaksın dediler çoook kötü olmıştım günlerce bağıra bağıra ağladım allahıma çoook yalvardım kürtaj olmamak için :85:
Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhhhhh cnm benim allahımm sana sabır versin çoook çekmişsin inşallahhhhhh bunlar son olur seninde yüzün biran önce güler inşallahhhh
çok acınasıl kıyıyorlarrrrrrrrrrrr bebişlere bilmiyorum
O kadar doluyum ki o atanları bi bilsem gidip ben. onaları kıyıcam
Sokakta bazen görüyorum çocuklara vuran anneleri dayanamayıp kızıyorum o derce doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?