2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım iyiyyiz şükür :)bulantı ve koku ile başım dertte ama idare ediyoruz işte :) tatlım girip bakıyorum hergün ne var ne yok diye :) takipteyim yani :) ama pek yazmıyorum :)

Günaydın kızlar bugün eşimin tomografi çekimi var insallah tertemiz cikar her kontrolde bu korku çok zor(( sonucu haftaya anca alabilcez zaten bide sonuç bekleme stresi off insallah herşey yolundadır

canım inşallah hersey iyi olacak :) allahım yardımcın olsun :)

canım allahım yardımcın olsun inan okurken o kadar kötü oldum ki Allahım o meleklerinin yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda yüzünü güldürsün

Merhaba kızlar yaklaşık 1 saat sonra transferim var. Dua edin cok heyecanlıyım inşallah hayırlısı olur. .....

seninle aynı şeyi yaşadım tam bir hafta önce kürtaj oldum bir an önce toparlanmaya bak....kürtaj olmuş bir arkadaşım bana gelecekte ki bebişlerini düşünerek onların sağlıkla büyümeleri için beden ve ruh sağlığını bozma kendini hemen toparla demişti çok doğru söyledi bu sayede çabuk toparladım ben...

Canım Rabbim sabrını verir inşallah çok etkilendim yazdıklarından inan ne diyeceğimi bilemiyorum binbir zorlukla bebek sahibi olmaya çalışıyoruz evet haklısın bu da bizim sınavımız dirayetine ve gücüne hayran kaldım Rabbim bu sabrının mükafatı olarak kucağını çifter çifter doldursun inşallah

amın canımmmmm..

ne guzell ya esın cok sanslı canım..
herkese böyle eş nasip olmaz ne insanlar var..
rabbım herkesın ıcıne merhamet versın..

Ay utandım yaa bak deme öyle:)

Saol canim siz nasılsınız bakalim nasil gidiyo ne kadar oldu telden giriyom göremiyorum canim

İnsallah canim sagoll
Sen nezaman baslayacaksin yeni tedaviye?

Eylul 11 den sonra rapor cikarmak için basvurucam ne kadar surer ne zaman cikar bilmiyorum..tedavi gordugum hastaneden cikicak cabuk olur gibi ama bakalim..henuz hangi merkeze hatta hangi sehirdeki hangi merkeze gidecegimi bile bilmiyorum..velhasil benim tedavi en erken ekim ortasi yada kasim gibi görünüyor canim

Canım yazını ağlayarak okudum 4 başarısız tüp bebek denemem oldu tüplerim kapalı benim inşaallah hepimiz o evlat. Sevgisini tadacagiz canım düşük sebeni araştırdin mi hiç pıhtılaşma sorunu falan olmasın Allah yardımcın olsun dualardasin

Merhaba kızlar yaklaşık 1 saat sonra transferim var. Dua edin cok heyecanlıyım inşallah hayırlısı olur. .....
Hayirli olsun ins 12 gun donra guzel haberini aliriz:sly::sly:

Cnm insl sende aci gunleri evladinla unutursun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım tedavin hayırlı olsun :) sonu bebişli olsunnnn :)
canım ben hala kullanıyorum o ilacı hiç yapmadı ağrı
benim donmuş da 18. gün gibi olmuştu transfer :)

Aminn aminn inşallah.tesekkür ederim.valla benim hala solda var agrım inşallah geçer.ben salı başladım 5.de yani 20 agustostan sonra fln olur ozaman transferim

Ben de rapor cikartacagim canim ameliyatimi yapan prof ayni zamanda tup bebek bolum baskani arastirma hastanesinde
Tuplerimi de o kapatti.tupler kapali olunca daha kolay ve kisa suruyor sanirim rapor isi ama bilmiyoruz bakalim adet olunca gidicez ozaman detayini ogrenicem
Ben de bu adetin ustune bir adet donemi daha gecirip oyle baslamayi dusunuyorum benim de eylul ekim falan en erken.
Ben once Ankara baskent hulusi beyi dusunuyordum cok iyi bi dr cok ilgili ben mail atmistim bana telefonla dönmüstü durumumu anlatmam icin.ama ameliyat isi baska hastanede olunca tedaviye de orda devam edelim dedik bakalim hayirlisi
Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin

inşallah amayaa bugün 13. gün tekrar yaptırdım 357 çıktı. rabbim sana da göstersin tez vakitte. takip ediyorum seni burdan transferin olmuş. beklemedeyiz hadi sen de güzel haberlerle dön arkadaşım

Yazını zor okudum tüylerim diken diken oldu içim acıdı resmen ağlattın beni
Bugün merkezde sıra beklerken gezetede okudum yeşilköyde saat 00:03'te yeni doğmuş bebişi çöpe atmışlar daha göbek kordonu bile kesilmemiş:85:Kağıt toplayıcı bulmuş bebişi
tesadüfen arabayla kadın geçerken durmuş o da cerrahmış bebeğin kordonunu arabanın üstünde kesmiş
Şaka gibi yaaa bizler bebek için neler yapıyoruz kadın gitmiş çöpe atmış
kürtajın adı bile kötü benimde bebeğimin kalbi atmayınca kürtaj olacaksın dediler çoook kötü olmıştım günlerce bağıra bağıra ağladım allahıma çoook yalvardım kürtaj olmamak için :85:
Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhhhhh cnm benim allahımm sana sabır versin çoook çekmişsin inşallahhhhhh bunlar son olur seninde yüzün biran önce güler inşallahhhh

çok acı nasıl kıyıyorlarrrrrrrrrrrr bebişlere bilmiyorum

çok acı nasıl kıyıyorlarrrrrrrrrrrr bebişlere bilmiyorum

Canlarım Bende bugün merkeze gittim doktorum muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorım Bilen varsa beni bilgilendirirse çoooook mutlu olurum :26: 4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı:85:

O kadar doluyum ki o atanları bi bilsem gidip ben. onaları kıyıcam
Sokakta bazen görüyorum çocuklara vuran anneleri dayanamayıp kızıyorum o derce doluyum

Bugün kürtaj sonrası camdan hastahane bahcesine bakıyordum..kadın çocuk doğum hastahanesi hastahane...bahçede 5 yaşlarında kolunda serumlu bi kız sandalyede karşısında annesi.birden bişey oldu kıza bi tokat patlattı kadın...inanın aşağı inip kavga edesim geldi..kolay elde edince kıymet vermiyolar çocuklarına...biz ise tam tersi gözünün ićine bakıyoruz doktorların ağzından çıkıcak tek kelime için bekliyoruz..günlerce gecelerce ağlıyoruz yitip gidenler için yada hiç gelmeyenler için..bizimde yüzümüz güler elbet kızlar..çarşamba pataloji sonucumu alıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…