- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.378
- 798
canim mesaj kutun dolmustur ondan gelmez biraz sill gelir..
benim 4500 uniteydi ignem cnm sende kac yaziyor raporda.. ayni yerden aldik.. ama eczane bana demistiki sende 3 kutu daha fazla normale gore.. evde iki rapordan kalan tonla igne var en az 2 tedavi daha yeter.... senin rezervin azmiydi amh kacti cnm neden boyle sorun yasadiniz ve dozlarimi yuksek kullandi doktor acaba.. insallah devam eder cnmmm gonlunu ferah tutt.. E2 baktirdimi doktorun kac cikti su donemde.. folikul sayini biraz anlardik..
Canlarım Bende bugün merkeze gittim doktorum muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorımBilen varsa beni bilgilendirirse çoooook mutlu olurum :26: 4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı:85:
Bugün kürtaj sonrası camdan hastahane bahcesine bakıyordum..kadın çocuk doğum hastahanesi hastahane...bahçede 5 yaşlarında kolunda serumlu bi kız sandalyede karşısında annesi.birden bişey oldu kıza bi tokat patlattı kadın...inanın aşağı inip kavga edesim geldi..kolay elde edince kıymet vermiyolar çocuklarına...biz ise tam tersi gözünün ićine bakıyoruz doktorların ağzından çıkıcak tek kelime için bekliyoruz..günlerce gecelerce ağlıyoruz yitip gidenler için yada hiç gelmeyenler için..bizimde yüzümüz güler elbet kızlar..çarşamba pataloji sonucumu alıcam bakalım
Canım muhtemelen T3, T4, TSH değerlerine bakacaktır. Bu testler çok önemli TSH hormonu tiroid bezinden üretiliyor ve kanda salınıyor TSH değeri; bu senin üretim merkezin üst sınır 5,50 yüksek çıkarsa çalışmıyor demektir yani hipotiroidi hastasısın, 1 in altında çıkarsa çok çalışıyor demektir bu seferde hipertiroidi hastasısın demektir. T3 ve T4 ise kandaki değerin yani bu değer senin deponda bulunan miktar üretim merkezi çalışmıyor olsa bile deponda bir miktar hormon bulunabilir bunu anlamak lazım. Bu testler gebelikte çok önemli TSH değerinin gebelikte 1,2-2 arasında seyretmesi gerekiyor düşük çıktığında pek problem yok ama eğer yüksek çıkarsa bu senin tiroid hormonun yok demektir gebeliğin ilk üç ayında bebeğin henüz tiroid bezi oluşmadığından senin tiroid hormonunu kullanmak isteyecek ve annede olmayınca işte o an sıkıntılar oluşuyor zeka geriliği, boy kısalığı v.b hastalıklar ortaya çıkıyor ben hipotiroidi hastasıyım yani tiroid bezim çalışmıyor ömür boyu tiroid hormonu ilacı kullanacağım ama özellikle gebelikte 2 ayda bir kan verip değerimi kontrol ettirmem lazım biraz uzun oldu
Yok kuzum ona hiç belli eder miyim en büyük destekcisiyim her zaman
Tatil çok iyi geliyo canim ya eşimin ailesi ile çıktık ya kısa bi tatile o bile süper geldikontrollerimizi de atlatınca da karadeniz turu insallah sonra okul başlıyo sonra tedavi gelsin bebis insallah bebisli tedavilerimiz olack kuzum inanıyorum ben biz insallah elam ile başlıcaz tedaviye sonra peşimize siz:)
Canlarım Bende bugün merkeze gittim doktorum muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorımBilen varsa beni bilgilendirirse çoooook mutlu olurum :26: 4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı:85:
Kız deme bende ekimde başlayacağım, melindam da
Ohhh ekimde beraberizphala sen ben beraber gün sayicaz inşallah beraber dogurucaz
Evlendik gidecez artık napalım dimi canım
Günaydın kızlar...az çok bileniniz vardır beni.4 başarısız aşılama daha sonra kendiliğinde gebe kalıp 2012 de dış gebelikten ameliyat olan ben.2013 eylül kimyasal gebelik kasım düşük.2014 histeroskopi ameliyatı ardından nisanda başarısız tüp bebek.haziran ayında kendiliğinden gebe kalmıştım.ve ben bunu 4 temmuz cuma günü öğrendim hemde doģum günümde.dünyalar benim olmuştu..daha sonra geç döllenme dendi haftayla uyumlu değildi 2 hafta değişikliğe göre yeni sat belirlendi..herşey iyi giderken bayramın 3.günü çarşamba acilde aldık soluğu lekelenmem var diye.dinlen dediler bol du iç progestanı kullan..denilenleri yaptım.ara ara ağrılarım oldu. Bu hafta çarşamba kontrole geldim tam bir hafta sonra o arada birkaç doktora daha gittim..kanama alanı keseden ayrı ve yukardaydı..kesem hep direndi günlerdir onca kanamaya rağmen.ta ki 7 ağustos perşembe akşam 20.30 civarına kadar..saat 20.00 sıraları kramp girdi kasıklarıma..eşimle yemek yerken birden bişey aktı bacak aramdan tuvalete koştum ped in üzerinde bir avuç kan pıhtısı onu peçeteye koydum..hemen çanakkale acile geldik babam annem ve biz..yol boyunca hep kanama alanı gitmiştir umarım dedim bebeģim benledir dedim..ama ultrasonda anladık o parça bebeğimmiş...bu giden 3 meleğim..ben 3 melek annesiyim...bu dünyada anne olamasamda öbür dünyada beni bekleyen 3 meleğim var...ben onlara kızamam beni bırakıp gittikleri için...anne yüreğim el vermez..insan canının bir yarısına kızamaz ki...yavrumla 2 aydır birlikteydim...akşam yatış verdiler.bugün içerde kalanlar kürtaj yapılcak...bazı kadınlar vardır kolay evlat sahibi olur ama umursamaz bir kürtajla aldırır...bazı analar vardır bizim gibi bebeği düşse bile bir poşet içine konsa bile ayrılması zor gelir...kolumda serum hastahane odadsındayım...sol tarafımda poşette bir kağıt peçetede yavrum...kıyıpta atamadım bile..herkes için belki ilk bakışta bir şeye benzemez ksn pıhtısıdır belki ama o benim için çok şeydi..o benim yavrumdu..ben onun anasıydım...benim hikayem burda bitti yine...dua edin kızlar kürtajım sorunsuz geçsin...adı bile ürkütüyo beni kürtaj.herşeye rağmen BENİM HALA UMUDUM VARRR!!birgün evladımı kucağima alıp öpüp kokldığım günlerde gelecek..ve ben onun kahraman annesi olucam...evlatlarımız için değer kızlar demi sonunda kavuşmak olsunda..
Bugün kürtaj sonrası camdan hastahane bahcesine bakıyordum..kadın çocuk doğum hastahanesi hastahane...bahçede 5 yaşlarında kolunda serumlu bi kız sandalyede karşısında annesi.birden bişey oldu kıza bi tokat patlattı kadın...inanın aşağı inip kavga edesim geldi..kolay elde edince kıymet vermiyolar çocuklarına...biz ise tam tersi gözünün ićine bakıyoruz doktorların ağzından çıkıcak tek kelime için bekliyoruz..günlerce gecelerce ağlıyoruz yitip gidenler için yada hiç gelmeyenler için..bizimde yüzümüz güler elbet kızlar..çarşamba pataloji sonucumu alıcam bakalım
bak o mesaj kutusu aklıma gelemdi ya :))))) 4500 unite ne canım.Benim gonal f 2 gün 225 lik kullandım kalan günlerde de 300 lük kullandım. gonal f 450 lik 5 kutu...Menogon 75 lik 3 kutu vermişti 4 kutu daha aldım.Dozunu sonra yukselttiler canım.yumurta rezervim azdı amh 0,84... e2 ikinci testte 84 e çıktı dedi.Bugünkünü bilmiyorum.Yarın yeniden kontrole gideceğim.sorarım bakalım kaç olması gerekiyorki.Bugün yumurtam 2 adet 9mm 2 adet 6 mm dedi 9 mm liklerle işleme devam edebiliriz diğer iki tane üzerine oynayacağız büyürse büyüyecek ama çok az yumurtan dedi. hayırlısı canım ne diyim.Tabi şansımı azaltıyor.kaçı tutar kaçı tutmaz sanki bol yumurta var dimi...
kızlar tüp bebek sonrası ilk reglimi 2 haziranda olmuştum 29 mayıs test günümdü
neyse gayet normal bi regl gördüm sıkıntı bişey olmadı
2.reglimi de 1 temmuzda bekliyordum normalde 28-29 gün döngüm çünkü ama malesef zamanında gelmedi o da 4 temmuzda kahverengi lekelenme başladı sonrasında 8 TEMmuzda söküldüm şimdi de yine 3.regl için 5 6 agustos diyordum yine gelmedi hala
yani döngümün 28 günden 30+ çıkması normalmi sizlerde de böyle olmadı bi kaç ay boyunca:26::26::26:
bugün 8 i tam 30 gün oldu ne zmn gelick bilmiyorum yarın bile gelse 31 gün yapıo :26: canım sıkıldı
(( canımmm ne olduu böyle..
çok çok üzüldümm.. neden böyle oldu yaa sinir oldum inan.. geçen hafta konuşmuştuk kanaman vardı ama varya bu doktora sinir oldum ben şimdi sana neden hamiş olduğunu anladığın gün clexana falan vermediki.. çok biliyorlar ama bir şey oluncada oralı olmuyorlar.. canım homozigot ve heterozigot olan herkez doğuma kadar mutlaka kan sulandırıcı iğne kullanmak zorunda yoksa bebiş bizi bırakıyor.. bunu sadece özeldeki doktorlar demiyor, bu hafta Cerrahpaşa genetik bölümü ile görüştüm oradaki proff bastıra bastıra kaç kez aynı şeyi dedi.. adam zaten bana yazdığı raporun altınada yazmış kan sul. kullanmazsan düşükle sonuçlanır diye.. coraspirin yeterli değil..
çok çok geçmiş olsun canım..
Doğurucaz dimi o günleride görücez dimişuan bunları yazarken ağzım resmen kulaklarıma gitti
2.reglimi de 1 temmuzda bekliyordum normalde 28-29 gün döngüm çünkü ama malesef zamanında gelmedi o da 4 temmuzda kahverengi lekelenme başladı sonrasında 8 TEMmuzda söküldüm şimdi de yine 3.regl için 5 6 agustos diyordum yine gelmedi hala
yani döngümün 28 günden 30+ çıkması normalmi sizlerde de böyle olmadı bi kaç ay boyunca:26::26::26:
bugün 8 i tam 30 gün oldu ne zmn gelick bilmiyorum yarın bile gelse 31 gün yapıo :26: canım sıkıldı
Doğurucaz dimi o günleride görücez dimişuan bunları yazarken ağzım resmen kulaklarıma gitti
Insallah bebegim Doğurucaz Doğurucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?