Tşk ederim sen jel mi kullanıyosun iğne miEvet canım transfer günü sayılmıyor ertesi gün 1. gün oluyor kan verip Bhcg baktırıyorsun
yoo öyle amaaa bence soyledıklerimde haklıyım
Canlarım Bende bugün merkeze gittim doktorum muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorımBilen varsa beni bilgilendirirse çoooook mutlu olurum :26: 4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı:85:
İnşallah canım inşallah bende inan çok inanıyorum bizde anne olacağız hemde çifter çifter
Ohhh ekimde beraberizphala sen ben beraber gün sayicaz inşallah beraber dogurucaz
Ayy çok saol tatlm benim sımardim bak
Ama ama beraber başlıcaktık biz
Insallah canim kendi adıma teker teker insallah
Hıh siz ekimde başlayın benle eylülde başlamayin hıh siz
(( canımmm ne olduu böyle..
çok çok üzüldümm.. neden böyle oldu yaa sinir oldum inan.. geçen hafta konuşmuştuk kanaman vardı ama varya bu doktora sinir oldum ben şimdi sana neden hamiş olduğunu anladığın gün clexana falan vermediki.. çok biliyorlar ama bir şey oluncada oralı olmuyorlar.. canım homozigot ve heterozigot olan herkez doğuma kadar mutlaka kan sulandırıcı iğne kullanmak zorunda yoksa bebiş bizi bırakıyor.. bunu sadece özeldeki doktorlar demiyor, bu hafta Cerrahpaşa genetik bölümü ile görüştüm oradaki proff bastıra bastıra kaç kez aynı şeyi dedi.. adam zaten bana yazdığı raporun altınada yazmış kan sul. kullanmazsan düşükle sonuçlanır diye.. coraspirin yeterli değil..
çok çok geçmiş olsun canım..
Ayy çok saol tatlm benim sımardim bak
Ama ama beraber başlıcaktık biz
Insallah canim kendi adıma teker teker insallah
Hıh siz ekimde başlayın benle eylülde başlamayin hıh siz
canım o tarz şeyler arada oluyor.. benimde çok düzenlidir ama bu tedavilere başladım başlayalı ya 2 gün ileri gidiyor ya 3 gün geri gidiyor:)) bi denge yok.. hormon ilaçlarının etkisi geç görülmüş olabilir, üşütmüş olabilirsin, yaz döneminde çok çıplak ayakla geziyoruzya oda adeti ve yumoşları çok etkiliyor..
Kuzum bunlar normal ilaçlar hormonları etkiliyor benim reglim hiç ağrı olmazdı tedavilerdn hep ağrılı oluyorbu arada ne oldu o iş
Hemen hemen bende aynı sorunu yaşadım cnm ilk adetim düzgündü ikinci adetim baya zor oldu ilk dört gün kahverengi lekelenme oldu sonradan geldi o da üç gün sürdü :26:
İnşallahhhhhhhhh hepimiz böyle oluruz
Insallah bebegim Doğurucaz Doğurucaz
hım iyi bari bende öyle düşündüm ama her ay böle devam edicek diye korktum :18:
kızz bi düzenli adet oluyordum o özelliğimide kaybetmiyim dimi ama
zaten bu tüp bebek sonrası yımırtlamadım mı ne oldu anlamadım her ay kasık ağrısı çekerdim ovu günlerinde
akıntı olurdu falan anlardım 2 aydır tık yooook ne agrı ne akıntı
kığızzzzzz yoksa ben yımırtlamıyommu artıkkkkk amaniiinnnnnnnnnn dostlarrrrrr :95:
tedavide okadr yımırta olursa tabi yılllık yımırta rezervimi tükettiler
ayy iinşallah kuzum inşallah
eskiden yapardık evcilik oynarken karnımıza yastık koyup hamile gibi gezerdik:))
dogum anında da hemencik bi bebek koyuverirdi annem karnıma dogardı :)) maşallah
şimdi yine bol kıyafetlerim olunca yine içine tıkıveriyorum slikon yastıgı yımışacıkkbakıorum nasıl olurdu hamile olsam diye.. sonra gelsin hayaller hayaller efkarlar
keşkeolsak tombiş tombiş göbişli
kızz postan dolu özel yazamadımtemizle bakim çabukk pis kızz senii
Tarlusal tableti nedir? Tupbebek tedavisinden once kullanmak tedaviye zarar verirmi??? Lutfen yardim edinn
ne denir bilmiyorum hangi kelimelerle acını paylaştıgımı söylesem tarifi yok biliyorum.
Rabbim sabır versin canım,gözyaşları içinde okudum yazdıklarını
bizim sınavımızda böyleymiş Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
güçlü duruşun , umudun hiç bitmesin Rabbim mukafatını tez zamanda çifter çifter versin inşallah[/QUOTE
Ben de çok kötü oldum ya]kendime de çok kızdım daha tüp bile denemeden zaman zaman isyanlarıma kızdım.yaşadıklarınız son olsun inşallah. Allah size de nassip etsin
Canım ben ilk defa okuyorum hiç bi fikrim yok
Doktorun vermedimi tableti :26:
kız sen beni güldürdün allahta seni bebek haberleriyle güldürsün emiYımırta yazına özellikle güldüm ve halada gülüyorum
Kızzzzz yımırtlamıyorum diye kendini parçalama hemen kötü düşünme belkide hamilesin allah allah olamaz mı
Tamam tamam bu kadar sene olmadı şimdimi olacak diyip bana gülüceksin ama hayat mucizeler dolu tamam tamam şimdi o mucize bana denk gelmez diyeceksin bellimi olurMucize demişken aklıma geldi herkeze anlattım sizlerede anlatayım çatlarım yoksa Bugün merkeze gittim kız tedaviye başlamak için doktorla konuşmaya geliyor adetide geçikmiş öylesine kan veriyor sonuç pozitif kızcağız inanamadı Tedaviye başlamak için iğnelerini bile almış bizlerede böyle mucize nasip olur inşallahh
Tarlusal tableti nedir? Tupbebek tedavisinden once kullanmak tedaviye zarar verirmi??? Lutfen yardim edinn
Bizden gizli ne yazacaksın bakim çok ayıp çooook hiç yakıştıramadım sana
güll kızz gülllllyımırtaaa yımırtaaaaaa
deme yani olur mu olur denk getir Allah ım denk getir
ama cidden yımırtlamıyom kızz yani ben hissederdim hissetmiyom bişi :26:
ayyyyyyyyy cidden mucizee bebekkkkkkkne güzellll uçmuştur sevinçten kızcagız
bizede versin Rabbim.
adet söktrücü hap diye biliyorum canım tüp bebek öncesi kullanmak kısmında bilgim yok
neden sordun ki:26:
hihihihiihihi daha yazamadım ki ondan ayıp yapmadım henüzzzz
ayyyyyyyy bi yagmur ki sorma bardaktan boşalırcasınaaaaa şakır şakırrr anammm bereket yağıyoo
kızlar ne olur hele bi bana bakın benim dr bana bugün vurulmam için bana cetrotide diye bir iğne vermişti bende vuruldum ama şimdi bayağı akıntım olmuş acaba yumurtalarımmı çatladı bu arada tüp bebek tedavisi görüyorum
Iyi aksamlar kizlar.surekli topigi takip ediyorum ama cok sık yazamıyorum.ilk tup bebek denemem ptesi gunu aldigim kocaman bir negatif ola sona erdi.5 gündür kendimi toparlayamadim aglamaktan gözlerim cikti.burdaki hikayeleri okuyunca diyorum ki sen daha yolun basindasin.2 tane dondurulmuş embriyomuz var tekrar denemeye cesaretim yok.yeni bir hayal kirikligini kaldiramam gibi geliyor.allah hepimizi tez zamamda bebeklerimize kavuştursun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim adetimi tedavi zamanina denk gelmesi icin drum kullan dedi ama hormon degerlerimi degistirmesinden korkuyorum..bisey olurmuki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?