2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yoo öyle amaaa bence soyledıklerimde haklıyım

Ayy çok saol tatlm benim sımardim bak

Ama ama beraber başlıcaktık biz

İnşallah canım inşallah bende inan çok inanıyorum bizde anne olacağız hemde çifter çifter

Insallah canim kendi adıma teker teker insallah

Ohhh ekimde beraberizphala sen ben beraber gün sayicazinşallah beraber dogurucaz

Hıh siz ekimde başlayın benle eylülde başlamayin hıh siz

Kuzum senden haber bekliyordum hastane işleri nasıl geçti:26:
Bebegim önce yolu sen aç arkandan geliyoruz

Geçen hafta vermediler.çarşamba günü gittim fakülteye bana claxen verdik sana kullanıyosun demi demez mi...ertesi günde bebeğim düştü zaten...yok hematoloğa git falan filan.bana akil verme icraat yap yalan mı..yavrumun başını yediler..hakkım helal değil vebali olanlara.rabbim sorsun hesabını yavrumun.

hiç sorma cnm doktorum eylülde ben yokum diyince başımdan aşağa kaynar sular döküldü :106:
Olsun kuzum sen hayırlısıyla başla tedaviye güzel haberler al melindamın yazdığı gibi arkadan biz geliyoruz

Canlarım ilk defa doktor eşime certix diye bi hap verdi
sizce ne işe yarıyor gerçi üzerinde takviye edici gıda yazıyor :26:
Kullanan var mı acaba merak ettim :44:

Kuzum bunlar normal ilaçlar hormonları etkiliyor benim reglim hiç ağrı olmazdı tedavilerdn hep ağrılı oluyor bu arada ne oldu o iş

Hemen hemen bende aynı sorunu yaşadım cnm ilk adetim düzgündü ikinci adetim baya zor oldu ilk dört gün kahverengi lekelenme oldu sonradan geldi o da üç gün sürdü :26:

hım iyi bari bende öyle düşündüm ama her ay böle devam edicek diye korktum :18:
kızz bi düzenli adet oluyordum o özelliğimide kaybetmiyim dimi ama
zaten bu tüp bebek sonrası yımırtlamadım mı ne oldu anlamadım her ay kasık ağrısı çekerdim ovu günlerinde
akıntı olurdu falan anlardım 2 aydır tık yooook ne agrı ne akıntı
kığızzzzzz yoksa ben yımırtlamıyommu artıkkkkk amaniiinnnnnnnnnn dostlarrrrrr :95:
tedavide okadr yımırta olursa tabi yılllık yımırta rezervimi tükettiler

İnşallahhhhhhhhh hepimiz böyle oluruz

ayy iinşallah kuzum inşallah
eskiden yapardık evcilik oynarken karnımıza yastık koyup hamile gibi gezerdik:))
dogum anında da hemencik bi bebek koyuverirdi annem karnıma dogardı :)) maşallah
şimdi yine bol kıyafetlerim olunca yine içine tıkıveriyorum slikon yastıgı yımışacıkk bakıorum nasıl olurdu hamile olsam diye.. sonra gelsin hayaller hayaller efkarlar
keşke olsak tombiş tombiş göbişli

kız sen beni güldürdün allahta seni bebek haberleriyle güldürsün emi Yımırta yazına özellikle güldüm ve halada gülüyorum
Kızzzzz yımırtlamıyorum diye kendini parçalama hemen kötü düşünme belkide hamilesin allah allah olamaz mı
Tamam tamam bu kadar sene olmadı şimdimi olacak diyip bana gülüceksin ama hayat mucizeler dolu tamam tamam şimdi o mucize bana denk gelmez diyeceksin bellimi olurMucize demişken aklıma geldi herkeze anlattım sizlerede anlatayım çatlarım yoksa Bugün merkeze gittim kız tedaviye başlamak için doktorla konuşmaya geliyor adetide geçikmiş öylesine kan veriyor sonuç pozitif kızcağız inanamadı Tedaviye başlamak için iğnelerini bile almış bizlerede böyle mucize nasip olur inşallahh

kızlar ne olur hele bi bana bakın benim dr bana bugün vurulmam için bana cetrotide diye bir iğne vermişti bende vuruldum ama şimdi bayağı akıntım olmuş acaba yumurtalarımmı çatladı bu arada tüp bebek tedavisi görüyorum

Iyi aksamlar kizlar.surekli topigi takip ediyorum ama cok sık yazamıyorum.ilk tup bebek denemem ptesi gunu aldigim kocaman bir negatif ola sona erdi.5 gündür kendimi toparlayamadim aglamaktan gözlerim cikti.burdaki hikayeleri okuyunca diyorum ki sen daha yolun basindasin.2 tane dondurulmuş embriyomuz var tekrar denemeye cesaretim yok.yeni bir hayal kirikligini kaldiramam gibi geliyor.allah hepimizi tez zamamda bebeklerimize kavuştursun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güll kızz gülllll yımırtaaa yımırtaaaaaa
deme yani olur mu olur denk getir Allah ım denk getir
ama cidden yımırtlamıyom kızz yani ben hissederdim hissetmiyom bişi :26:
ayyyyyyyyy cidden mucizee bebekkkkkkk ne güzellll uçmuştur sevinçten kızcagız
bizede versin Rabbim.

Tarlusal tableti nedir? Tupbebek tedavisinden once kullanmak tedaviye zarar verirmi??? Lutfen yardim edinn

adet söktrücü hap diye biliyorum canım tüp bebek öncesi kullanmak kısmında bilgim yok
neden sordun ki:26:

Bizden gizli ne yazacaksın bakim çok ayıp çooook hiç yakıştıramadım sana

hihihihiihihi daha yazamadım ki ondan ayıp yapmadım henüzzzz
ayyyyyyyy bi yagmur ki sorma bardaktan boşalırcasınaaaaa şakır şakırrr anammm bereket yağıyoo

Canim adetimi tedavi zamanina denk gelmesi icin drum kullan dedi ama hormon degerlerimi degistirmesinden korkuyorum..bisey olurmuki??

canım tüp bebek tedavisinde yumurtalar kontrol altında diye biliyorum
fazla yumurta oluştuysa belki ondan olmuştur akıntın canım
yani yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye verilmiyormu zaten o iğne :26:
yinede sen doktorunla görüş canımm.kaçıncı günündesin tedavinin cetrodite yi bana 5.günden sonra vermişti çünkü :26:

canım hepimizin hikayesi farklı farklı ama hedefimiz ortak yolumuz bir umutlarımız aynı gönüllerimiz dularımız bir bizim
öncelikle negatif sonuçlandıgı için üzüldüm gönül isterdiki ilk denemede hepimizin tutsun ama malesef Rabbim ne derse o.
bende ilk kez tüp tedavimi mayıs ayında olup negatif sonuç almıştım dediğin gibi çok üzüldüm ağladım sızladım ama çaresi yok
sonra toparladım kendimi, şimdi yeni diye böyle düşünüyorsun biraz zaman geçsin kendini daha iyi hissettiğinde dondurulmuş bebişlerini denersin. yani denemelisin daha yolun başındayız dediğin gibi yılmak yok. bu yolda gücümüzün imkanımızın yettiği sürece devam edeceğiz sonunda da Allah ın izniyle kucagımıza alacagız

Canim adetimi tedavi zamanina denk gelmesi icin drum kullan dedi ama hormon degerlerimi degistirmesinden korkuyorum..bisey olurmuki??

yani sonuçta doktorun kullan demiş canım zararı olcak olsa hiç kullan der mi ki:26:
yani benim bilgim yok canım bişey diyemeyeceğim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…