2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm ben tüp bebek raporu çıkarırken istediler benden guatr testlerini ultrasona girdim boğazıma bakıldı bende nodüller çıktı
sorum dr. bunu niye istiyorsunuz diye oda guatr hamilelikte bazen sorun yapıyor o yüzden bi şey varsa önceden önlem alamk için bakılıyor dedi mesela ben 2010 yılında rapor çıkarmaya çalışırken istememişlerdi.. benim bildiğim sebebi bu...

Kuzum senden haber bekliyordum hastane işleri nasıl geçti:26:
Bebegim önce yolu sen aç arkandan geliyoruz

Kan tahlilleri temiz çıktı canim bugün tomografi çektirdik haftaya pers çıkcak insallah sonucu bi de haftaya pers ultrason çekimi var. Ayy insallah kuzum topiki bebis haberleriyle sallayalım

Hayırlısı olsun kuzum ya demek ekimde gelcek bebis annesine:) insallah sıra sıra güzel haberler vercez:))

kızz postan dolu özel yazamadım temizle bakim çabukk pis kızz senii

Kız ne konusuyonuz bakim gizli gizli

Slm canim sana bi sorum olacak.tedavi icin gerekli ilaclari ben nerde rahatlikla bulabilirim? Hastahanenin icinde eczane varmi ben oyle duydum da...

cnm hastanenin içinde eczane yok ama tam girişinde eczane var orada tup bebek ilaçları mutlaka olur... olmazsa önden nekadar ilaç kullanacağını yazdırırsın eczaneden toplu olarak indirimli alırsın kafanda rahat olur cnm.. o çevrede her yerde iğne ilaç bulunuyor hiç düşünme..

Allahım onları bildiği gibi yapsın canım..
çok geçmiş olsun yaa ((((((((((((
inşallah bu son üzüntün olur.. hep yüzün güler..

Sagol canim sigorta ile alinabiliniyormuki?

7. günde verdi canım inş bişey olmamıştır yarın kontrolüm var bakalım yumurtalarım kaç milim olmuş çok heycanlıym çok :18:

bugün iğnelerin ve adetin kaçıncı günündesin canım? iğne yumurtalar çatlamasın diye veriliyor tedavinin 5-6 . gün başlanıyor akıntın diğer yumurta geliştirici iğnelerden kaynaklı oluyor sonuçta Allah ın izni ile birsürü yumurta gelişiyor içini ferah tut hiç bir sorun olmayacaktır..

Sagol canim sigorta ile alinabiliniyormuki?

yok cnm igneleri sigorta ile alamazsin rapor olmadan ama eczaneler ilaclari toplu alinca indirim yapiyormus..zaten her muayeneden sonra kac unite igne vurulacagina semra hn karar verdigi icin hemen bilgi vermiyorlar eve gittikten sonra telefonla arayip bildiriliyormus her telefondan sonra devamli ilac igne arayisina giremezsin o yuzden %80 nini bastan al hazir et cnm elinin altinda olsun..

adetimin 8. günü ilaçlarımında 7.günü.inş kimsenin emeğini boşa çıkrmasın canım:))

Cok sagol canim benim..ensucum bugun nur hanim bana tarlusal tablet onerdi adetim duzensiz geldigi icin kullansammi acaba? Hormon degerlerime zarar vermesinden korkuyorum bide tedaviyi kotu etkilemesinden..ama kullanmasamda gidecegim tarihte adet olmuycam ne yapacagimi bilmiyorum ((

çok şükür canım eşinin tahlilleri temiz çıkmış haftayada güzel sonuçlar alırsınız inşallah

gizli gizli ne konuştugumuzu söylemeyizzz sana çatla patlaaaaaaaaaaa
anammm ne meraklı çıktınız kız siz öyleeee

7. günde verdi canım inş bişey olmamıştır yarın kontrolüm var bakalım yumurtalarım kaç milim olmuş çok heycanlıym çok :18:

umarım yarın güzel haberler alırsın ama ben sanmıyorum kötü bişey oldugunu yinede için rahatlaması için anlat durumu doktoruna
zaten o ultrasonda bakınca görür yumişler ne alemde Tedavinin sonunda müjdeni alman dileğiyle. bizi habersiz bırakma yarın kontrolden sonra yaz

iyi akşamlar arkadaşlar... bugün transferim yapıldı. 2 tane bebeğim benimle şu anda.... bundan sonra neler yapmalıyım yardımcı olun lütfen... nasıl davranmalıyım :) inşallah güzel haberi 20 ağustosta paylaşırım sizlerle

Insallah canim haftaya güzel haberler vermeye devam ederim:) evet cook meraklıyız ama ne konuştunuz

Yapman gereken ilaçlarını aksatmaman ve moralini yüksek tutman

hayırlı olsun transferin bebişlerin sımsıkı tutunsunlar inşallah
valla canım kendini çok yorma ,kabız olmamaya çalış bol sıvı tüketimi önemli ilaçlarını düzenli kullan, ananas ve kabak çekirdeği tutunmada faydalı diye duydum sende duymuşsundur elbet. başkada bişi yok bildiğim
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah ın takdiri Rabbim ol desin ve oluversin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…