yani sonuçta doktorun kullan demiş canım zararı olcak olsa hiç kullan der mi ki:26:
yani benim bilgim yok canım bişey diyemeyeceğim bu konuda
cnm ben tüp bebek raporu çıkarırken istediler benden guatr testlerini ultrasona girdim boğazıma bakıldı bende nodüller çıktıCanlarım Bende bugün merkeze gittim doktorum muayane etti çok şükür herşey yolunda sadece benden guatr testi istedi neden istedi açıkcası bilmiyorımBilen varsa beni bilgilendirirse çoooook mutlu olurum :26: 4 tane vitamin verdi eşimede vitamin verdi
Normalde eylül gibi tedaviye başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gidecekmiş o yüzden ekime kaldı:85:
Kuzum senden haber bekliyordum hastane işleri nasıl geçti:26:
Bebegim önce yolu sen aç arkandan geliyoruz
hiç sorma cnm doktorum eylülde ben yokum diyince başımdan aşağa kaynar sular döküldü :106:
Olsun kuzum sen hayırlısıyla başla tedaviye güzel haberler al melindamın yazdığı gibi arkadan biz geliyoruz
kızz postan dolu özel yazamadımtemizle bakim çabukk pis kızz senii
Slm canim sana bi sorum olacak.tedavi icin gerekli ilaclari ben nerde rahatlikla bulabilirim? Hastahanenin icinde eczane varmi ben oyle duydum da...
Geçen hafta vermediler.çarşamba günü gittim fakülteye bana claxen verdik sana kullanıyosun demi demez mi...ertesi günde bebeğim düştü zaten...yok hematoloğa git falan filan.bana akil verme icraat yap yalan mı..yavrumun başını yediler..hakkım helal değil vebali olanlara.rabbim sorsun hesabını yavrumun.
cnm hastanenin içinde eczane yok ama tam girişinde eczane var orada tup bebek ilaçları mutlaka olur... olmazsa önden nekadar ilaç kullanacağını yazdırırsın eczaneden toplu olarak indirimli alırsın kafanda rahat olur cnm.. o çevrede her yerde iğne ilaç bulunuyor hiç düşünme..
canım tüp bebek tedavisinde yumurtalar kontrol altında diye biliyorum
fazla yumurta oluştuysa belki ondan olmuştur akıntın canım
yani yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye verilmiyormu zaten o iğne :26:
yinede sen doktorunla görüş canımm.kaçıncı günündesin tedavinin cetrodite yi bana 5.günden sonra vermişti çünkü :26:
canım hepimizin hikayesi farklı farklı ama hedefimiz ortak yolumuz bir umutlarımız aynı gönüllerimiz dularımız bir bizim
öncelikle negatif sonuçlandıgı için üzüldüm gönül isterdiki ilk denemede hepimizin tutsun ama malesef Rabbim ne derse o.
bende ilk kez tüp tedavimi mayıs ayında olup negatif sonuç almıştım dediğin gibi çok üzüldüm ağladım sızladım ama çaresi yok
sonra toparladım kendimi, şimdi yeni diye böyle düşünüyorsun biraz zaman geçsin kendini daha iyi hissettiğinde dondurulmuş bebişlerini denersin. yani denemelisin daha yolun başındayız dediğin gibi yılmak yok. bu yolda gücümüzün imkanımızın yettiği sürece devam edeceğizsonunda da Allah ın izniyle kucagımıza alacagız
bugün iğnelerin ve adetin kaçıncı günündesin canım? iğne yumurtalar çatlamasın diye veriliyor tedavinin 5-6 . gün başlanıyor akıntın diğer yumurta geliştirici iğnelerden kaynaklı oluyor sonuçta Allah ın izni ile birsürü yumurta gelişiyor içini ferah tut hiç bir sorun olmayacaktır..kızlar ne olur hele bi bana bakın benim dr bana bugün vurulmam için bana cetrotide diye bir iğne vermişti bende vuruldum ama şimdi bayağı akıntım olmuş acaba yumurtalarımmı çatladı bu arada tüp bebek tedavisi görüyorum
Sagol canim sigorta ile alinabiliniyormuki?
adetimin 8. günü ilaçlarımında 7.günü.inş kimsenin emeğini boşa çıkrmasın canım:))bugün iğnelerin ve adetin kaçıncı günündesin canım? iğne yumurtalar çatlamasın diye veriliyor tedavinin 5-6 . gün başlanıyor akıntın diğer yumurta geliştirici iğnelerden kaynaklı oluyor sonuçta Allah ın izni ile birsürü yumurta gelişiyor içini ferah tut hiç bir sorun olmayacaktır..
yok cnm igneleri sigorta ile alamazsin rapor olmadan ama eczaneler ilaclari toplu alinca indirim yapiyormus..zaten her muayeneden sonra kac unite igne vurulacagina semra hn karar verdigi icin hemen bilgi vermiyorlar eve gittikten sonra telefonla arayip bildiriliyormus her telefondan sonra devamli ilac igne arayisina giremezsin o yuzden %80 nini bastan al hazir et cnm elinin altinda olsun..
Kan tahlilleri temiz çıktı canim bugün tomografi çektirdik haftaya pers çıkcak insallah sonucu bi de haftaya pers ultrason çekimi var. Ayy insallah kuzum topiki bebis haberleriyle sallayalım
Hayırlısı olsun kuzum ya demek ekimde gelcek bebis annesine:) insallah sıra sıra güzel haberler vercez:))
Kız ne konusuyonuz bakim gizli gizli
7. günde verdi canım inş bişey olmamıştır yarın kontrolüm var bakalım yumurtalarım kaç milim olmuş çok heycanlıym çok :18:
çok şükür canım eşinin tahlilleri temiz çıkmış haftayada güzel sonuçlar alırsınız inşallah
gizli gizli ne konuştugumuzu söylemeyizzz sanaçatla patlaaaaaaaaaaa
anammm ne meraklı çıktınız kız siz öyleeee
umarım yarın güzel haberler alırsın ama ben sanmıyorum kötü bişey oldugunu yinede için rahatlaması için anlat durumu doktoruna
zaten o ultrasonda bakınca görür yumişler ne alemdeTedavinin sonunda müjdeni alman dileğiyle. bizi habersiz bırakma yarın kontrolden sonra yaz
Gerçekten mi ilk başta üzülmüştüm ama şimdi mutlu oldum
Napacaaan Mecburrrrrrrrrrr@vasfiye teyze
gitmeye mi karar verdin kuzum
iyi akşamlar arkadaşlar... bugün transferim yapıldı. 2 tane bebeğim benimle şu anda.... bundan sonra neler yapmalıyım yardımcı olun lütfen... nasıl davranmalıyım :) inşallah güzel haberi 20 ağustosta paylaşırım sizlerle
iyi akşamlar arkadaşlar... bugün transferim yapıldı. 2 tane bebeğim benimle şu anda.... bundan sonra neler yapmalıyım yardımcı olun lütfen... nasıl davranmalıyım :) inşallah güzel haberi 20 ağustosta paylaşırım sizlerle
Yapman gereken ilaçlarını aksatmaman ve moralini yüksek tutman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?