- 26 Mart 2014
- 245
- 141
- 53
hayırlı olsun transferin bebişlerin sımsıkı tutunsunlar inşallah
valla canım kendini çok yorma ,kabız olmamaya çalış bol sıvı tüketimi önemliilaçlarını düzenli kullan, ananas ve kabak çekirdeği tutunmada faydalı diye duydum sende duymuşsundur elbet. başkada bişi yok bildiğim
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah ın takdiri Rabbim ol desin ve oluversin inşallah
Insallah canim haftaya güzel haberler vermeye devam ederim:) evet cook meraklıyız ama ne konuştunuz
öyle tabiki biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış... ilaçlarıma gereken özeni gösteriyorum 10 a yakın ilaç kullanıyorum karıştırmamak için bi liste yaptım :) su konusunada dikkat etmeye çalışacağım inşallah... normalde hiç sevmem su içmeyi ama mecburum artık....
bugün iğnelerin ve adetin kaçıncı günündesin canım? iğne yumurtalar çatlamasın diye veriliyor tedavinin 5-6 . gün başlanıyor akıntın diğer yumurta geliştirici iğnelerden kaynaklı oluyor sonuçta Allah ın izni ile birsürü yumurta gelişiyor içini ferah tut hiç bir sorun olmayacaktır..
Cok sagol canim benim..ensucum bugun nur hanim bana tarlusal tablet onerdi adetim duzensiz geldigi icin kullansammi acaba? Hormon degerlerime zarar vermesinden korkuyorum bide tedaviyi kotu etkilemesinden..ama kullanmasamda gidecegim tarihte adet olmuycam ne yapacagimi bilmiyorum((
merhaba iğneleri sgk karşılamıyor bildiğim kadarıyla raporun yoksa şayet.Ben jel ve bantları doktoruma reçete ettirip aile hekimime yazdırmıştım indirimli almıştım küçümsenecek rakamlar değildi sırf bantlar ve jel 700 800 tutuyordu.sende yazdır en azından jel ve bantlarını.Tedavin olumlu sonuçlanır inş.
Canim ben yurtdisindan gelecegim icin trkiyede aile hekimim yokona ragmen herhangi bir hekime yazdirabilirmiyimki?
amin inşallah canım...
cıksssölemem sonra melindam bana çok kızarrr
ayy çok fenayım dimi nasıl entrika yarattım
nerede kalacaksın kaldığın yerdeki aile hekimine gidibilirsin aile yanında kalacaksan onlarla birlikte gidip yazdırabilirsin.otelde v.s kalırsan orda kaldığına dair bir belgeyle gidersen yazarlar die düşünüyorum.
Sagol canim aklimda bulundururum.ay ben herkesten bi bilgi aliyorum bu kadar seyi nasil kafamda tutacam bilmiyorum
tutarsın merak etme nerede olacak tedavin..
Memorial sisli canim.senin durumun nedir ? Suan Tedavi oluyomusun?
tedavim olumlu sonuçlanmıştı fakat haziranın başında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.beklemedeyim şimdi eylül ekim gibi başlarım belki bakalım.
Gecmis olsun canim rabbim bu defa yuzunu guldurur insallah...
Amin canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır bebeğini kucağına alırsın sende..
Amin canim cumlemizin insallah cok korkuyorum tedirginim stresliyim yaklasik 4 aydir sigarayi birakmistim stresten dolayi dayanamayip bi paket aldim((
7000. Sayfaniz hayirli olsunn
Biri sigara mi dedi..Hem boyle bi tedavi gorup hem de o zikkima yaklaşanlar olarak toplanip birbirimizi dovsek ya
Yada bitek beni
Kendime cok kiziyorum
Birakanlar nasil başardi bi anlatsalar ya :26:
7000. Sayfaniz hayirli olsunn
Biri sigara mi dedi..Hem boyle bi tedavi gorup hem de o zikkima yaklaşanlar olarak toplanip birbirimizi dovsek ya
Yada bitek beni
Kendime cok kiziyorum
Birakanlar nasil başardi bi anlatsalar ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?