2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

öyle tabiki biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış... ilaçlarıma gereken özeni gösteriyorum 10 a yakın ilaç kullanıyorum karıştırmamak için bi liste yaptım :) su konusunada dikkat etmeye çalışacağım inşallah... normalde hiç sevmem su içmeyi ama mecburum artık....

Insallah canim haftaya güzel haberler vermeye devam ederim:) evet cook meraklıyız ama ne konuştunuz

amin inşallah canım...
cıksssölemem sonra melindam bana çok kızarrr
ayy çok fenayım dimi nasıl entrika yarattım

10 tane mi zaten her ilaçla bi bardak su içsen 10 bardak su yapar ozaman
bende günlük 1 lt zor tüketirdim ama tüp bebek tedavim sırasında bi alıştım şimdi 3 lt falan içiyorum

merak etme tedavi sürecinde günde 3 kere iç çamaşırı değiştirdiğimi biliyorum çok yoğundu bendede doktorum çok normal olduğunu sölemişti.42 yumurta toplanmıştı benden seninde inş bol kaliteli yumurtaların olur..

merhaba iğneleri sgk karşılamıyor bildiğim kadarıyla raporun yoksa şayet.Ben jel ve bantları doktoruma reçete ettirip aile hekimime yazdırmıştım indirimli almıştım küçümsenecek rakamlar değildi sırf bantlar ve jel 700 800 tutuyordu.sende yazdır en azından jel ve bantlarını.Tedavin olumlu sonuçlanır inş.

Canim ben yurtdisindan gelecegim icin trkiyede aile hekimim yok ona ragmen herhangi bir hekime yazdirabilirmiyimki?

Canim ben yurtdisindan gelecegim icin trkiyede aile hekimim yok ona ragmen herhangi bir hekime yazdirabilirmiyimki?

nerede kalacaksın kaldığın yerdeki aile hekimine gidibilirsin aile yanında kalacaksan onlarla birlikte gidip yazdırabilirsin.otelde v.s kalırsan orda kaldığına dair bir belgeyle gidersen yazarlar die düşünüyorum.

Sagol canim aklimda bulundururum.ay ben herkesten bi bilgi aliyorum bu kadar seyi nasil kafamda tutacam bilmiyorum

Memorial sisli canim.senin durumun nedir ? Suan Tedavi oluyomusun?

tedavim olumlu sonuçlanmıştı fakat haziranın başında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.beklemedeyim şimdi eylül ekim gibi başlarım belki bakalım.

Amin canim cumlemizin insallah cok korkuyorum tedirginim stresliyim yaklasik 4 aydir sigarayi birakmistim stresten dolayi dayanamayip bi paket aldim ((

yaşın kaç bilmiyorum ama sigara yumurta kalitesini çok etkiliyor kaçıncı denemen onuda bilmiyorum ama inan kolay bir süreç değil emeklerin boşa gitmesin paketi ben olsam hemen atarım.doktorun içmemen gerektiğini sölemiştir zaten hemen bırak:)))

7000. Sayfaniz hayirli olsunn

Biri sigara mi dedi..Hem boyle bi tedavi gorup hem de o zikkima yaklaşanlar olarak toplanip birbirimizi dovsek ya
Yada bitek beni
Kendime cok kiziyorum
Birakanlar nasil başardi bi anlatsalar ya :26:

Biri sigara mi dedi..Hem boyle bi tedavi gorup hem de o zikkima yaklaşanlar olarak toplanip birbirimizi dovsek ya
Yada bitek beni
Kendime cok kiziyorum

hayırlı olsun canım maşallah bize :)7000 kendine kızmayı bırak kendinle barış ve sigarayı bırak bende çok iyi bir içiciydim baya bağlıydım sigarama aklımdan hiç çıkmazdı haliyle elimdende düşmezdi ama yendim onu ve hayatta kendim için yaptığım en güzel şeydi inşallah sizlerde bırakırsınız.

Canlar is yerinde netim kesildi 15 gundur yok buralara gelemiyorum. ?..
Sali gunu Histereskopi olacagim yavas yavas tedaviye bzsliyirum galiba heyecanla birlikte karma karisik duygular icerisindeyim...
Dualarinizi bekliyirum....
Bu arada nasipse de p.tesi eve net icin gorusecegim esimden zorla onay cikmisti ama hala almiyodu kendim halledicem:)
Ara ara cepten gelicem insallah...
Egunal phala elam yeter kizlar hepiniz iyisinizdir insallah...Allah a emanet olun opuldunuz

Yada bitek beni
Kendime cok kiziyorum

Çok zor oldu:26: Ama bebeğimin olacığını düşündükçe kendimi uzaklaştırdım...Bir de bu kalp durması olaylarını çok okudum genellikle genetik nedenlerden oluyormuş ama ben ya olursa? diye düşünüp çat diye bıraktım...Artık yanımda içenlere kızıyorum Buarada hamile kalana kadar içtim hem de günde yarım paket...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…