2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ama nasill nasill sen onu soyle
Yani nasil karar verdin mesela ne şekilde biraktin bi anlatsana bana :26:
Ben bir paket iciyorum rahat bir gunde

Yaa iste tedaviden once birakmak lazim aslinda
daha onemli ne sebep olabilir yani birakmak icin adamlar bas bas bagiriyor en az 3 ay onceden birakmalisiniz diye

Ama nasill nasill sen onu soyle
Yani nasil karar verdin mesela ne şekilde biraktin bi anlatsana bana :26:
Ben bir paket iciyorum rahat bir gunde

benim nefes problemim başladı sağlığımdan değerli olmadığına karar verdim sigaranın birde ona yenilmek hoşuma gitmiyordu benden daha güçlü olmadığını düşündüm inatlaştım onunla ben kazandım bebek olayı için bırakmam gerekseydi inan daha kolay olurdu bebek sahibi olmak için neler yapmam ki:)kısacası beyninde bitirmen lazım yoksa olmaz .Allah yardımcn olsun..

meraba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ben buraya ama size şimdi gerçekten mucize olan bebeğimin hikayesini anlatayım. 2014 ocak ayında adet düzensizliği nedeniyle gittiğim doktorumdan fsh değerimin 29 olup menepoza girdiğimi öğrendim. o stresle bir hafta içinde oturduğum ildeki en iyi doktoru araştırıp hemen ona gittim. ondanda amh değerimin 0.13 olduğunu ve yumurtalığa giden iki kanalımında tamamen kapalı olduğunu öğrendim. daha sonra istanbulda doktor araştırıp hemen kolları tüp bebeğe sıvadım. 3 ay kadar biestron dhea içtim. tabi bunun yanında incir kürü, soğan suyu ve folik asitide unutmadım tabi. mayıs ayında başlayan tüp bebek hikayem, yumurta rezervimin çok az olması nedeniyle yumurta toplama zamanında bir tane bile yumurta çıkmayarak sonlandı. sonra zaten hemen adet oldum. 28 temmuzda ramazan başladı. ben 30 haziranda tekrar adet oldum. artık inancım gitgide kırılıyordu çünkü amh değerim yaşıma göre çok düşüktü ve yumurtam dolayısıyla yoktu. daha sonra ramazanda oruçlarımı tutum biestron dhea ve folik asite devam ettim ayrıca testere dişli aslan pençesi içtim. birde herşeyin Allahtan geleceğine inandım ve durumumu kabul ettim. ama asla dua etmekten vazgeçmedim. çok dualar ettim. ramazanın son günleri adet olmam gerekiyordu olmadım. internetten arştırdım tüp bebek tedavisi görenler benim gibi iki üç ay gecikebiliyormuş. bayramda eşimin memleketine gittik ordan marmaris datça fethiye yaptık. bi görseniz tekne turlarında çivileme atladım denize hopladım zıpladım. tam 4000 km yol yaptık eşimle. ama bi yandanda sürekli eşime diyorumki bi idrar testi alalım yapalım, zaten tek çizgi çıkıcak en azaından doktora gideriz acaba menepoza girdimmidiye sorarız dedim. neyse dün aksam tatil dönüşü gece 12 de nöbetçi eczane bulduk idrar testi yaptım bide ne göreyim çift çizgi . eşimle dedikki bu imkansız benim yumurtam yok kanalların ikiside tıklalı heralde idrar testi bozuk dedikk. ve bugün kan testi yaptırdım değerim 11500 çıktı. bütün laboratuvardakiler, o an gittiğim doktor, tüp bebek tedavimi yapan doktoruda aradık o falan hepi çok şaşkında çünkü benim hem tüplerim tıkalıydı hemde tüp bebek tedavisinde bile bir tane bile yumurta çıkmamıştı. yaniakadaşlar inanın ve dua edin olmaz denilen şeyleri Allah olduruverir. benim mucizemin kesesinide gördük haftaya kalp atışlarında inşallah Rabbim isteyen herkese versin inşallah umudunuzu kırmayın bebeğinizin sonuçta bir doğum tarihi var Allah'ımızın belirlediği inşallah tez zamandır o sizin için

ne kadar güzel bir hikayen var Rabbim çok büyük yeterki kaderinde olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)

Ayni problem bende de var
Hatta bi ara astim ilaci falan verdi dr :26:
Akciger filmimde de dr birakman lazim lekelenmeler var demisti
Ozaman hastaneden cikarken nasil azimliydim
Eve gittim azim gecti

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina koydun...O Allah ki yoktan var edenn

Son düzenleme:
ne kadar güzel bir hikayen var Rabbim çok büyük yeterki kaderinde olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)

amin canı inşallah inanın hala şoktayım keseyi bugün gördük ama hala inanamıyorum çünkü doktorlar tüp bebekle bile baya zorlanırız demişti :) Allah herşeyin en iyisini bilir. Allahım isteyen herkese doğru zamanda hayırlı bebiş versin

Allah bebegini saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Gercekten Allahtan umut kesilmez demenin nekadar dogru oldugunu bir kez de sen ispatlamis oldun
Gercekten mucize gibi olmua ne mutlu sana
Allah saglikla devamini nasip etsin insallah

harika bayılıyorum böyle hikayelere mucizelere bize umut oluyorsunuz
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayıda nasip etsin MAşallah

Allah bebegini saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Gercekten Allahtan umut kesilmez demenin nekadar dogru oldugunu bir kez de sen ispatlamis oldun
Gercekten mucize gibi olmua ne mutlu sana
Allah saglikla devamini nasip etsin insallah

amin canım inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırım kucağımada uyku bille tutmuyor valla

Ballim bu msjini yakaladim cok tebrik ediorum seni
Insallah bebisin 9 ay boyunca saglikla yasar
Inan cok sevindim yaaa bende yarin basliorum buzlu savascim icin insllah bu sefer rabbim guler bana da

Canim ben eylulde trkiyeye tedaviye geliyorum adetimin o tarihe denk gelmesi icin trkiyedeki drum kullanmami soyledi bu arada duzensiz adet goruyorum.bilemedim simdi zarari olmazmi benim hormonlarima vs...

Acaba doktorunu arasan tabletin hormonlara bi zararı varmı diye sorsan olmaz mı hem doktordan duyunca içinde rahatlar:26:
Ben de şu doktorları anlamıyorum yazdığı ilacın açıklmasını keşke yapsalar :85:

Bakyaa yağmuru bahane edip konuyu değiştiriyor tamam tamam aldım ben mesajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…