2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzummm ben dün kan verdim boğazıma bakılmadı ki
Acaba kan sonucuna göremi bakıyorlar :26:

boşver cnm söylemesin bizde seninle gizli gizli konuşuruz mybaby24 de çatlasan patlasın

Ooooo kimse uynamamış uyananın bakimmmm saat 8 oldu
Şimdi bu mesajı yazarken aklıma geldi bugün cumartesiydi dimi tamam özür dilerim uyuyun canlarım hakkınız

Şimdi bu mesajı yazarken aklıma geldi bugün cumartesiydi dimi tamam özür dilerim uyuyun canlarım hakkınız

BEN UYANDIM KÖYDE HAYAT ERKEN BAŞLIYOR (6 gibi)AMA YİNEDE İNSAN DİNÇ KALKIYOR

Şefim hoşgeldin
Allah kısmet ederse eylül gibimi tedaviye başlayacaksın bende ekimde başlıcam allah kısmet ederse
Heyecan iyidir iyi bende şimdilik heyecan yok ama tedaviye başladığım zaman eminim heyecan olur

Yeterim sen maşallahhhhhh çok çalışkan bi bayansın keşke bende senin gibi olabilsem ben 6 da kalksam suratım hiç çekilmez
Buarada nasılsın hiç seninle denk gelemedik

YOK KUZUM YA ÇALIŞKAN DEĞİLİM :26::26::26:SADECE YAŞADIĞIM HAYATA UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM:44::44::44: KOŞTURMAM O YÜZDEN GENEL OLARAK İYİYİM BURADA ANNEMLER VAR ABİMİN ÇOCUKLARI VAR (ilk 2 tanesini ben büyütüm anneleri gibi görüler beni)GÜNLERİM İYİ GEÇİYOR TEK EKSİĞİM EVLAT SAHİBİ OLAMAMAM

O eksik hepimizde var yetercim çoook zor çoook evlat sahini olamamak
Neyse bu günlerde geçip gidecek allahın izniyle

O eksik hepimizde var yetercim çoook zor çoook evlat sahini olamamak
Neyse bu günlerde geçip gidecek allahın izniyle

İNŞŞŞŞ KUZUM YAAAA OKADAR ÇOK ARKADAŞIM ANNE OLDU Kİ (rabbime çok şükür onlar anneliği tatılar) BENİM KORKULARIM TAVAN YAPIYOR OLACAKSAM ŞİMDİYE KADAR OLURDUM YOKSA HİÇ ANNE OLMAYACAKMIYIM DİYEE

Kuzummm ben dün kan verdim boğazıma bakılmadı ki
Acaba kan sonucuna göremi bakıyorlar :26:
cnm benden de kan aldılar tsh a falan bakmak için
kan sonucu tabiki en kesin cvp benim değerlerim normal çıkmıştı
umarım seninde değerlerin normal çıkar zaten ona takılma ya yüksek veya düşük çıksa bile ilaç kullanırsın yani onun çaresi var güzelim

kizlar kisaca soyle anlatim ..haziran ayinda dondurulmus embr. transferim oldu test gunu 31.di 2.teste 9'a dustu en sonda 3.3 ilaclarimi kestigimde adetim oldu agrili degildi kimyasal gebelikti:-( 26 haziran son oldugum adet tarihim..temmuzda adet olmadim hic 4agustas bu hafta kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara ama azdi simdi bu lekerimde gecti hic boyle olmamisdim doktora kimyasal gebelikt3n sonra muane olmadim sizce boyle neden olmustur hamilelik sansim varmi????

histeroskopin başarılı geçsin sırada bebeini almana gelsin tatlım umarım net işlerinide halaldersin burda olursun ara sıra hiç değilse
maşallah darısı bu mucizelerden hepimize de olsun....
Ballim bu msjini yakaladim cok tebrik ediorum seni
Insallah bebisin 9 ay boyunca saglikla yasar
Inan cok sevindim yaaa bende yarin basliorum buzlu savascim icin insllah bu sefer rabbim guler bana da
tedavin hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun

kizlar ......

yazimi okudunuz ...merak ediyorum ..,

Son düzenleyen: Moderatör:
amin inşallah canım...
cıksssölemem sonra melindam bana çok kızarrr
ayy çok fenayım dimi nasıl entrika yarattım

Evet çok fenasın

Ayyy canim okurken tüylerim diken diken oldu maşallah canim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)

Kuzum temizledim mis oldu artık yazabilirsin

Bak ya hala gizli gizli konuşma derdindeler

boşver cnm söylemesin bizde seninle gizli gizli konuşuruz mybaby24 de çatlasan patlasın

Aynen canim çatlasınlar

Ne erkencisin kız öyle maşallah:) günaydın şekerim

tamam yazıom şimdi kızlar çatladı meraktan ne yazcam sana diyee
Caktirmaay çok fenayiz

Evet bebegim valla çok gizli

Ne desen haklısın cnm sende çoook çektin:85: yüzün tez zamanda güler inşallahhhhhhhhh

Sağolasın cnm benim çooook güzel yazmışsın

bende gabe kalmanın formülü buldum ama onlara söylemicem işte
Şimdi sana yazıyorum özelden

Bu sabah sağolsun eşim uyandırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…