cnm ben tüp bebek raporu çıkarırken istediler benden guatr testlerini ultrasona girdim boğazıma bakıldı bende nodüller çıktı
sorum dr. bunu niye istiyorsunuz diye oda guatr hamilelikte bazen sorun yapıyor o yüzden bi şey varsa önceden önlem alamk için bakılıyor dedi mesela ben 2010 yılında rapor çıkarmaya çalışırken istememişlerdi.. benim bildiğim sebebi bu...
Kan tahlilleri temiz çıktı canim bugün tomografi çektirdik haftaya pers çıkcak insallah sonucu bi de haftaya pers ultrason çekimi var. Ayy insallah kuzum topiki bebis haberleriyle sallayalım
Hayırlısı olsun kuzum ya demek ekimde gelcek bebis annesine:) insallah sıra sıra güzel haberler vercez:))
Kız ne konusuyonuz bakim gizli gizli
Yaaa tabi sevin anca beraber kanca beraber
Ooooo kimse uynamamış uyananın bakimmmm saat 8 oldu
Şimdi bu mesajı yazarken aklıma geldi bugün cumartesiydi dimi tamam özür dilerim uyuyun canlarım hakkınız
Canlar is yerinde netim kesildi 15 gundur yok buralara gelemiyorum. ?..
Sali gunu Histereskopi olacagim yavas yavas tedaviye bzsliyirum galiba heyecanla birlikte karma karisik duygular icerisindeyim...
Dualarinizi bekliyirum....
Bu arada nasipse de p.tesi eve net icin gorusecegim esimden zorla onay cikmisti ama hala almiyodu kendim halledicem:)
Ara ara cepten gelicem insallah...
Egunal phala elam yeter kizlar hepiniz iyisinizdir insallah...Allah a emanet olun opuldunuz
BEN UYANDIM KÖYDE HAYAT ERKEN BAŞLIYOR (6 gibi)AMA YİNEDE İNSAN DİNÇ KALKIYOR
Yeterim sen maşallahhhhhh çok çalışkan bi bayansın keşke bende senin gibi olabilsem ben 6 da kalksam suratım hiç çekilmez
Buarada nasılsın hiç seninle denk gelemedik
YOK KUZUM YA ÇALIŞKAN DEĞİLİM :26::26::26:SADECE YAŞADIĞIM HAYATA UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM:44::44::44: KOŞTURMAM O YÜZDENGENEL OLARAK İYİYİM BURADA ANNEMLER VAR ABİMİN ÇOCUKLARI VAR (ilk 2 tanesini ben büyütüm anneleri gibi görüler beni)GÜNLERİM İYİ GEÇİYOR TEK EKSİĞİM EVLAT SAHİBİ OLAMAMAM
O eksik hepimizde var yetercim çoook zor çoook evlat sahini olamamak
Neyse bu günlerde geçip gidecek allahın izniyle
cnm benden de kan aldılar tsh a falan bakmak içinKuzummm ben dün kan verdim boğazıma bakılmadı ki
Acaba kan sonucuna göremi bakıyorlar :26:
histeroskopin başarılı geçsin sırada bebeini almana gelsin tatlım umarım net işlerinide halaldersin burda olursun ara sıra hiç değilseCanlar is yerinde netim kesildi 15 gundur yok buralara gelemiyorum. ?..
Sali gunu Histereskopi olacagim yavas yavas tedaviye bzsliyirum galiba heyecanla birlikte karma karisik duygular icerisindeyim...
Dualarinizi bekliyirum....
Bu arada nasipse de p.tesi eve net icin gorusecegim esimden zorla onay cikmisti ama hala almiyodu kendim halledicem:)
Ara ara cepten gelicem insallah...
Egunal phala elam yeter kizlar hepiniz iyisinizdir insallah...Allah a emanet olun opuldunuz
meraba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ben buraya ama size şimdi gerçekten mucize olan bebeğimin hikayesini anlatayım. 2014 ocak ayında adet düzensizliği nedeniyle gittiğim doktorumdan fsh değerimin 29 olup menepoza girdiğimi öğrendim. o stresle bir hafta içinde oturduğum ildeki en iyi doktoru araştırıp hemen ona gittim. ondanda amh değerimin 0.13 olduğunu ve yumurtalığa giden iki kanalımında tamamen kapalı olduğunu öğrendim. daha sonra istanbulda doktor araştırıp hemen kolları tüp bebeğe sıvadım. 3 ay kadar biestron dhea içtim. tabi bunun yanında incir kürü, soğan suyu ve folik asitide unutmadım tabi. mayıs ayında başlayan tüp bebek hikayem, yumurta rezervimin çok az olması nedeniyle yumurta toplama zamanında bir tane bile yumurta çıkmayarak sonlandı. sonra zaten hemen adet oldum. 28 temmuzda ramazan başladı. ben 30 haziranda tekrar adet oldum. artık inancım gitgide kırılıyordu çünkü amh değerim yaşıma göre çok düşüktü ve yumurtam dolayısıyla yoktu. daha sonra ramazanda oruçlarımı tutum biestron dhea ve folik asite devam ettim ayrıca testere dişli aslan pençesi içtim. birde herşeyin Allahtan geleceğine inandım ve durumumu kabul ettim. ama asla dua etmekten vazgeçmedim. çok dualar ettim. ramazanın son günleri adet olmam gerekiyordu olmadım. internetten arştırdım tüp bebek tedavisi görenler benim gibi iki üç ay gecikebiliyormuş. bayramda eşimin memleketine gittik ordan marmaris datça fethiye yaptık. bi görseniz tekne turlarında çivileme atladım denize hopladım zıpladım. tam 4000 km yol yaptık eşimle. ama bi yandanda sürekli eşime diyorumki bi idrar testi alalım yapalım, zaten tek çizgi çıkıcak en azaından doktora gideriz acaba menepoza girdimmidiye sorarız dedim. neyse dün aksam tatil dönüşü gece 12 de nöbetçi eczane bulduk idrar testi yaptım bide ne göreyim çift çizgi . eşimle dedikki bu imkansız benim yumurtam yok kanalların ikiside tıklalı heralde idrar testi bozuk dedikk. ve bugün kan testi yaptırdım değerim 11500 çıktı. bütün laboratuvardakiler, o an gittiğim doktor, tüp bebek tedavimi yapan doktoruda aradık o falan hepi çok şaşkında çünkü benim hem tüplerim tıkalıydı hemde tüp bebek tedavisinde bile bir tane bile yumurta çıkmamıştı. yaniakadaşlar inanın ve dua edin olmaz denilen şeyleri Allah olduruverir. benim mucizemin kesesinide gördük haftaya kalp atışlarında inşallah Rabbim isteyen herkese versin inşallah umudunuzu kırmayın bebeğinizin sonuçta bir doğum tarihi var Allah'ımızın belirlediği inşallah tez zamandır o sizin için
tedavin hayırlı uğurlu sonu bebişli olsunBallim bu msjini yakaladim cok tebrik ediorum seni
Insallah bebisin 9 ay boyunca saglikla yasar
Inan cok sevindim yaaa bende yarin basliorum buzlu savascim icin insllah bu sefer rabbim guler bana da
kizlar kisaca soyle anlatim ..haziran ayinda dondurulmus embr. transferim oldu test gunu 31.di 2.teste 9'a dustu en sonda 3.3 ilaclarimi kestigimde adetim oldu agrili degildi kimyasal gebelikti:-( 26 haziran son oldugum adet tarihim..temmuzda adet olmadim hic 4agustas bu hafta kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara ama azdi simdi bu lekerimde gecti hic boyle olmamisdim doktora kimyasal gebelikt3n sonra muane olmadim sizce boyle neden olmustur hamilelik sansim varmi????
amin inşallah canım...
cıksssölemem sonra melindam bana çok kızarrr
ayy çok fenayım dimi nasıl entrika yarattım
meraba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ben buraya ama size şimdi gerçekten mucize olan bebeğimin hikayesini anlatayım. 2014 ocak ayında adet düzensizliği nedeniyle gittiğim doktorumdan fsh değerimin 29 olup menepoza girdiğimi öğrendim. o stresle bir hafta içinde oturduğum ildeki en iyi doktoru araştırıp hemen ona gittim. ondanda amh değerimin 0.13 olduğunu ve yumurtalığa giden iki kanalımında tamamen kapalı olduğunu öğrendim. daha sonra istanbulda doktor araştırıp hemen kolları tüp bebeğe sıvadım. 3 ay kadar biestron dhea içtim. tabi bunun yanında incir kürü, soğan suyu ve folik asitide unutmadım tabi. mayıs ayında başlayan tüp bebek hikayem, yumurta rezervimin çok az olması nedeniyle yumurta toplama zamanında bir tane bile yumurta çıkmayarak sonlandı. sonra zaten hemen adet oldum. 28 temmuzda ramazan başladı. ben 30 haziranda tekrar adet oldum. artık inancım gitgide kırılıyordu çünkü amh değerim yaşıma göre çok düşüktü ve yumurtam dolayısıyla yoktu. daha sonra ramazanda oruçlarımı tutum biestron dhea ve folik asite devam ettim ayrıca testere dişli aslan pençesi içtim. birde herşeyin Allahtan geleceğine inandım ve durumumu kabul ettim. ama asla dua etmekten vazgeçmedim. çok dualar ettim. ramazanın son günleri adet olmam gerekiyordu olmadım. internetten arştırdım tüp bebek tedavisi görenler benim gibi iki üç ay gecikebiliyormuş. bayramda eşimin memleketine gittik ordan marmaris datça fethiye yaptık. bi görseniz tekne turlarında çivileme atladım denize hopladım zıpladım. tam 4000 km yol yaptık eşimle. ama bi yandanda sürekli eşime diyorumki bi idrar testi alalım yapalım, zaten tek çizgi çıkıcak en azaından doktora gideriz acaba menepoza girdimmidiye sorarız dedim. neyse dün aksam tatil dönüşü gece 12 de nöbetçi eczane bulduk idrar testi yaptım bide ne göreyim çift çizgi . eşimle dedikki bu imkansız benim yumurtam yok kanalların ikiside tıklalı heralde idrar testi bozuk dedikk. ve bugün kan testi yaptırdım değerim 11500 çıktı. bütün laboratuvardakiler, o an gittiğim doktor, tüp bebek tedavimi yapan doktoruda aradık o falan hepi çok şaşkında çünkü benim hem tüplerim tıkalıydı hemde tüp bebek tedavisinde bile bir tane bile yumurta çıkmamıştı. yaniakadaşlar inanın ve dua edin olmaz denilen şeyleri Allah olduruverir. benim mucizemin kesesinide gördük haftaya kalp atışlarında inşallah Rabbim isteyen herkese versin inşallah umudunuzu kırmayın bebeğinizin sonuçta bir doğum tarihi var Allah'ımızın belirlediği inşallah tez zamandır o sizin için
Kuzum temizledim mis oldu artık yazabilirsin
boşver cnm söylemesin bizde seninle gizli gizli konuşuruz mybaby24 de çatlasan patlasın
Ooooo kimse uynamamış uyananın bakimmmm saat 8 oldu
Şimdi bu mesajı yazarken aklıma geldi bugün cumartesiydi dimi tamam özür dilerim uyuyun canlarım hakkınız
Caktirmatamam yazıom şimdi kızlar çatladı meraktan ne yazcam sana diyee
Evet çok fenasın
Ayyy canim okurken tüylerim diken diken oldu maşallah canim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)
Bak ya hala gizli gizli konuşma derdindeler
Aynen canim çatlasınlar
Ne erkencisin kız öyle maşallah:) günaydın şekerim
İNŞŞŞŞ KUZUM YAAAA OKADAR ÇOK ARKADAŞIM ANNE OLDU Kİ (rabbime çok şükür onlar anneliği tatılar) BENİM KORKULARIM TAVAN YAPIYOR OLACAKSAM ŞİMDİYE KADAR OLURDUM YOKSA HİÇ ANNE OLMAYACAKMIYIM DİYEE
cnm benden de kan aldılar tsh a falan bakmak için
kan sonucu tabiki en kesin cvp benim değerlerim normal çıkmıştı
umarım seninde değerlerin normal çıkar zaten ona takılma ya yüksek veya düşük çıksa bile ilaç kullanırsın yani onun çaresi var güzelim
Evet çok fenasın
Ayyy canim okurken tüylerim diken diken oldu maşallah canim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)
Bak ya hala gizli gizli konuşma derdindeler
Aynen canim çatlasınlar
Ne erkencisin kız öyle maşallah:) günaydın şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?