2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bende kimyasal gebelik yaşadım 1 ay kanamam olmuştu ama arada kanamam durdu lekelenmeler olmuştı sonra tekrar kanamam devam etmişti ondan sonra yavaş yavaş adetim düzelmeye başlamıştı ama daha çok lekelenme olmuştu
Seninde öyle olması çoook normal cnm benim

Canım benim rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inş

Hadi hadii sende merak ettinde çaktırmıyorsun

Buarada benim tedavim yine ertelenecek gibi ekimde bayram varmış yaw ben onu tamamen unuttum adetime denk geliyor

Yaa olsun bitanem her işte bir hayır vardır benimde eylülde belli olacak ongorusmeye bir gideyim bakalım beni ne bekliyor ocaktan beri hiç doktora gitmedim :18::18:zaman gecsede şu tedavi süreci başlasa

Yaa olsun bitanem her işte bir hayır vardır benimde eylülde belli olacak ongorusmeye bir gideyim bakalım beni ne bekliyor ocaktan beri hiç doktora gitmedim :18::18:zaman gecsede şu tedavi süreci başlasa

Şu zaman su gibi geçsede biran önce bebişlerimizi alsak kucaklarımıza :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Herkese mutlu haftasonları ben düğüne gidiyorum canım nasıl da oynamak istiyor ama sadece yerimden eşlik etmekle yetinecegim yoksa kesin dogururum :26:

Kızlar rapor nasıl alınıyor?
Alınca ne kadar para ödüyoruz almayınca ne kadar?
Bide esinde morfoloji problemi olup tüp bebekle hamile kalanlar bana da yol gösterirmisiniz?:44:

kızlar whatsAP da grup kurdum katılmak isteyen var mı daha rahat konuşuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes iyidir inşallah
Günlerim yoğun geçiyor...
Yaz tempolu geçti ve hala öyle geçiyor...
Aklım sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…