Herkese mutlu haftasonları ben düğüne gidiyorum canım nasıl da oynamak istiyor ama sadece yerimden eşlik etmekle yetinecegim yoksa kesin dogururum :26:
kizlar kisaca soyle anlatim ..haziran ayinda dondurulmus embr. transferim oldu test gunu 31.di 2.teste 9'a dustu en sonda 3.3 ilaclarimi kestigimde adetim oldu agrili degildi kimyasal gebelikti:-( 26 haziran son oldugum adet tarihim..temmuzda adet olmadim hic 4agustas bu hafta kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara ama azdi simdi bu lekerimde gecti hic boyle olmamisdim doktora kimyasal gebelikt3n sonra muane olmadim sizce boyle neden olmustur hamilelik sansim varmi????
Bak ya uyuz küstük biz
Ay bakim bakim hoş benim kocam su an azosperm ama bakim yine de söyleme o iki arkadaşa da
Herkes iyidir inşallah
Günlerim yoğun geçiyor...
Yaz tempolu geçti ve hala öyle geçiyor...
Aklım sizlerde
Ama ama neden kızıyorsunuz
Ama sizi cok seviyoruz ki
Tutmaz dogrudur
Darisi bizim basimiza
Bu mutlulukla heyecanla bize de duayi ihmal etme eminim cok icten olacaktir dularin
ederim ederim etmezmiyim hiç sizin neler yaşadığınızı en iyi bizim gibi insanlar anlar Allah isteyen herkese versin inşallah :)
kimyasal gebelikten sonra herhangi bir sorun olmadan adet düzensizliği olabiliyor cnm, ama bu uzun süreli bi düzensizlikse kullandığın ilaçlardan kist oluşmuş olabilir istersen git doktorunda bir muayene ol cnm.. varsada zaten hemen ilaçla eritiyorlar..
Herkes iyidir inşallah
Günlerim yoğun geçiyor...
Yaz tempolu geçti ve hala öyle geçiyor...
Aklım sizlerde
ya kızlar çok tuhaf olmuş ne online olanlar gözüküyor ne evlilik takvimi var ne smileler
hiç bişey yok alışmak zor olucak buna
Aynen ya ne ilginç kafam akrıştı umarım bu geçicidri yoksa böyle gitmez yaaaOff hiç beğenmedim yeni formatı
Off hiç beğenmedim yeni formatı
Hiç guzel olmamîş amaa
ya kızlar çok tuhaf olmuş ne online olanlar gözüküyor ne evlilik takvimi var ne smileler
hiç bişey yok alışmak zor olucak buna
sarı kafa mı kaldı be kuzumAaaaaa sari kafa gonderebiliyorum galiba cepten....
:)
burdayım canım ama mutsuz hissediyorumNerdesiniz kizllarr
Ewet canim yaa onceki format daha guzeldiburdayım canım ama mutsuz hissediyorumyeni kk formatına ayak uydurmaya çalışıorum
tamam güzel görünüyor ama bazı şeylerin eksikliği umarım yakın zamanda tamamlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?