2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Herkese mutlu haftasonları ben düğüne gidiyorum canım nasıl da oynamak istiyor ama sadece yerimden eşlik etmekle yetinecegim yoksa kesin dogururum :26:

canım hele bi doğurana kadar sabret seneye yaz prensesinle oynarsınız:))

kimyasal gebelikten sonra herhangi bir sorun olmadan adet düzensizliği olabiliyor cnm, ama bu uzun süreli bi düzensizlikse kullandığın ilaçlardan kist oluşmuş olabilir istersen git doktorunda bir muayene ol cnm.. varsada zaten hemen ilaçla eritiyorlar..

Herkes iyidir inşallah
Günlerim yoğun geçiyor...
Yaz tempolu geçti ve hala öyle geçiyor...
Aklım sizlerde

Oy kimler gelmis ya hoşgeldin canim çok özledik seni kız ne zaman bitiyo yoğunluğun gel artik aramıza

Ama ama neden kızıyorsunuz
Ama sizi cok seviyoruz ki

Tmm tmm affettim sizi öğrenince bende cook seviyorum ki

Caniiiiim sen de selman bey de tedavi görmüştün degilmi. Senin kac yumurtan olmustu.bilgi verebilirmisin.kaci dollendi.kac tranfer yapildi.dondurabildinmi..ben de bugün gittimde durumlarimiz ayni diye degerlendirecegim cnm

ya kızlar çok tuhaf olmuş ne online olanlar gözüküyor ne evlilik takvimi var ne smileler
hiç bişey yok alışmak zor olucak buna

Aaaa hem cok yavaş hemde baska sayfaya gecince topige geti donmek zorr ama anladigim kadariyla daha cok isi zorlastirmislarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…