2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ewet canim yaa onceki format daha guzeldi

burdayım canım ama mutsuz hissediyorum yeni kk formatına ayak uydurmaya çalışıorum
tamam güzel görünüyor ama bazı şeylerin eksikliği umarım yakın zamanda tamamlanır
evet çok karmaşık geldi bana da..hele smiley yok ya o kötü onlineler nerden görücez.... bide hemen yazamıyorsun saniye koymuşlar araya

Aaaa hem cok yavaş hemde baska sayfaya gecince topige geti donmek zorr ama anladigim kadariyla daha cok isi zorlastirmislarr..
Hiç sevmedimmmmmmmmmmmmmmmm sarı suratlar nerde onlar olmayacakmı
evet çok karmaşık geldi bana da..hele smiley yok ya o kötü onlineler nerden görücez
offffff yaaa bi sarı kafalarımız vardı keyiflendiğimiz onlar yok konuyu okuyanlar yok
okunmayan ilk mesaja git kısmını beğendim bi tek :))))

bide profil resimlerinin çözünürlüğü kötü cupcake ve benim :)

evet çok karmaşık geldi bana da..hele smiley yok ya o kötü onlineler nerden görücez.... bide hemen yazamıyorsun saniye koymuşlar araya

Hiç sorma yaaaa bende çook seviyordum sarı kafaları ne yalan söylim ben hiç bir özelliğini sevmedim

Hiç sorma yaaaa bende çook seviyordum sarı kafaları ne yalan söylim ben hiç bir özelliğini sevmedim

poffff bide yine eski şifreleriyle giriş yapamayan kullanıcılar söz konusuymuş
arkadaşlarımızdan bi haber kalmayalımda herkes girebilsin tez zamanda
eksiklikler giderilir umarım

İnşallahhh kuzum inşallahhhhh

canim tessekkurederim cvb yazdigin icin ben hic bu sekilde adetim olmadi kahverengi ve az geldi ben bide bekledim devami gelir diye gecde olsa yok tamamen kesildi bir yandan umtlandim gebelikten yarin gidecem doktara insallah bir sorun yoktur merak ettim

ben hala regl olmadım kızlar yaaa döngüm çok bozuldu benim tüp bebek sonrası
28 günde 1 olurdum şimdi 30 u geçti bugün 32.gün daha tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…