2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yav çok fazla değiştirmişler bünyem kaldırmadı bu kadar değişikliği :))

slm kızlar uzun süredir yorum yapamıyordum çün ki mail hesabımda sorun vardı onay maili gelmesini bekliyordum

tatlım neden böyle oldu dr.a danıştın mı

yok tatlım tüp bebek sonrası doktor yüzü görmedim ki
biliyorsun izmirde dr da burdada gitmedim çünkü hiçbi dr dan memnun kalmadım samsunda
kist mi oldu diye endişeleniyorum sanırım bana doktor yolu görünüyor pofffff
hatta dün sabah evde idrar testi buldum eskiden kalma :) onu yaptım silik bile bişey çıkmadı yani gebe de değillim ama işte gecikiyorum kızlarda normal olabilir demiş ama bakalım ne zmn gelicek kırmızılar
Bencede isyan hiç sevmedim artık buraya gelesim yok hiç bir şey anlaşılmiyor
yaaaaa öle gelesim yok falan demek yoook
alışırızzz zamanla elbett
Yav çok fazla değiştirmişler bünyem kaldırmadı bu kadar değişikliği :))

sarı kafalar yook rengarenk kafalar var ama hiçbiri sarı kafaların yerini tutmuyoooo

Herkese hayırlı akşamlar, bir süredir gelemiyordum, nasılsınız? Herkes iyidir ve herşey yolundadır inşaallah. Yalnız buraya ne olmuş böyle? Biraz karışık sanki..

Bu da nesi böleee uhuuu yepisyeni şeeeler olmuş çözmek zaman alicak gibi amaa sari kafalari özlicez belliki

Belki zamanla alışiriz yaaa.. bi sürü degisiklik yapilmis ama gerek varmiydi ki bilemedim eski format da gayet iyiydi

Belki zamanla alışiriz yaaa.. bi sürü degisiklik yapilmis ama gerek varmiydi ki bilemedim eski format da gayet iyiydi
Bencede daha iyidi bende keşfetmeye çalışıyorum kimin çevrimiçi olduğunu görmek için o kişinin üstüne basoluyor galiba orda bilgi veriyor ama en çok sarı kafalar a üzüldüm

Bencede daha iyidi bende keşfetmeye çalışıyorum kimin çevrimiçi olduğunu görmek için o kişinin üstüne basoluyor galiba orda bilgi veriyor ama en çok sarı kafalar a üzüldüm
ben de smileylere üzüldüm. zamanla bunları da çoğaltıp zenginleştireceklerdir ama ne gerek vardı ki bi de bnm profil fotomun altında abuk subuk işaretler çıkıyo dimi, değiştiremiyorum onu

ben de smileylere üzüldüm. zamanla bunları da çoğaltıp zenginleştireceklerdir ama ne gerek vardı ki bi de bnm profil fotomun altında abuk subuk işaretler çıkıyo dimi, değiştiremiyorum onu
Bilmiyorum ki tatlım onlar nasıl geçer bencede hiç gerek yoktu telefonda zor oldu o yüzden hiç sevmedim keşke eski haline donse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…