- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Bencede isyan hiç sevmedim artık buraya gelesim yok hiç bir şey anlaşılmiyorisyaaaaaaaaaaannnnnnn
tatlım neden böyle oldu dr.a danıştın mı
yaaaaa öle gelesim yok falan demek yoookBencede isyan hiç sevmedim artık buraya gelesim yok hiç bir şey anlaşılmiyor
Yav çok fazla değiştirmişler bünyem kaldırmadı bu kadar değişikliği :))
evet canım bgn itibariyle böyle bi değişiklik olmuş formatta bizde yabancılık çekiyoruz isyanlardayızzzzzzsanırım düzeltildi ama forum değişmiş ve hiç birşey anlamadım
kulübe nooolmuşevet canım bgn itibariyle böyle bi değişiklik olmuş formatta bizde yabancılık çekiyoruz isyanlardayızzzzzz
Cok garip olmuş dimiiAma burasi hiç güzel olmamış�
Bencede daha iyidi bende keşfetmeye çalışıyorum kimin çevrimiçi olduğunu görmek için o kişinin üstüne basoluyor galiba orda bilgi veriyor ama en çok sarı kafalar a üzüldümBelki zamanla alışiriz yaaa.. bi sürü degisiklik yapilmis ama gerek varmiydi ki bilemedim eski format da gayet iyiydi
ben de smileylere üzüldüm. zamanla bunları da çoğaltıp zenginleştireceklerdir ama ne gerek vardı kiBencede daha iyidi bende keşfetmeye çalışıyorum kimin çevrimiçi olduğunu görmek için o kişinin üstüne basoluyor galiba orda bilgi veriyor ama en çok sarı kafalar a üzüldüm
Bilmiyorum ki tatlım onlar nasıl geçer bencede hiç gerek yoktu telefonda zor oldu o yüzden hiç sevmedim keşke eski haline donseben de smileylere üzüldüm. zamanla bunları da çoğaltıp zenginleştireceklerdir ama ne gerek vardı kibi de bnm profil fotomun altında abuk subuk işaretler çıkıyo dimi, değiştiremiyorum onu
ay aman öf valla ya iki stres atayım uyumadan önce göz atayım dedim stres oldum burdaBilmiyorum ki tatlım onlar nasıl geçer bencede hiç gerek yoktu telefonda zor oldu o yüzden hiç sevmedim keşke eski haline donse
ay aman öf valla ya iki stres atayım uyumadan önce göz atayım dedim stres oldum burda
ay aman öf valla ya iki stres atayım uyumadan önce göz atayım dedim stres oldum burda
Ay bende öyle çok kizginim çokay aman öf valla ya iki stres atayım uyumadan önce göz atayım dedim stres oldum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?