2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın

yeni site tuhaf olmuş hakikaten ama alışırız umarım
ya şu online olanalrı görsek daha bi güzel olucak sanki boşluğa yazıyormuşum gibi geliyor bana

herkese günaydın

yeni site tuhaf olmuş hakikaten ama alışırız umarım
ya şu online olanalrı görsek daha bi güzel olucak sanki boşluğa yazıyormuşum gibi geliyor bana

aynen canım ya..
bide bir kaç mesaj alıntı yapıp cevap veremiyoruz sanırım

aynen canım ya..
bide bir kaç mesaj alıntı yapıp cevap veremiyoruz sanırım
veriyorsun cnm birden fazla mesaj yazabilirsin hani cevala ya tıklıyoruz ya ardından yukarı çıkıp diğer başka alıntıyada tıklayabiliyorsun

Ya nolmuş siteye biraz tuhaf olmuş inşallah gözümüz hemen alışır alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zor birde bana gelen mesajı okuyamadım "buraya tıklayın" denilen yere tıklıyorum ama açmıyo üstelik ifadeler nerede

hemen anket yapsınlar benim gebelik takvimim de gitmiş çok üzüldüm hiç güzel diiiiiiiiiil

günaydınn cnm.
siteyi beğenmedikkkkkkkkkkkk

bence de anket yapsınlar emınım kımse ıstemıyor bu halını.
ayrıca senın gebelik takvimin duruyor tatlım

Canım bir geçiş süreci eksikler illa ki tamamlanacak..
Ben de yeni girdim ve gördüm daha önce bilgisini vermişlerdi değişeceğine dair demek o gün bugün müş..
Şu an karmaşık hepinizi anlıyorum ben de alışmaya çalışıyorum...
Umarım en kısa zaman da düzenlenir özellikle online olanları görmek istiyorum ben..

bende online olanları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Neyse kizlar olan oldu artik kknin yeni haline alismak zorundayiz asil meselemize donelim kizlar 20 gun sonra trkiyeye ucuyorum cok heycanliyim bi o kadarda stresli dualarinizi esirgemeyin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…