herkese günaydın
yeni site tuhaf olmuş hakikaten ama alışırız umarım
ya şu online olanalrı görsek daha bi güzel olucak sanki boşluğa yazıyormuşum gibi geliyor bana
evet bence de kızlar eski hali güzeldi ne gerek vardı şimdi buna
veriyorsun cnm birden fazla mesaj yazabilirsin hani cevala ya tıklıyoruz ya ardından yukarı çıkıp diğer başka alıntıyada tıklayabiliyorsunaynen canım ya..
bide bir kaç mesaj alıntı yapıp cevap veremiyoruz sanırım
veriyorsun cnm birden fazla mesaj yazabilirsin hani cevala ya tıklıyoruz ya ardından yukarı çıkıp diğer başka alıntıyada tıklayabiliyorsun
HIMMM tamam canım denemdim bakalım suanevet bence de kızlar eski hali güzeldi ne gerek vardı şimdi buna
günaydınn cnm.Günaydın kızçelerim:):):)
bence de anket yapsınlar emınım kımse ıstemıyor bu halını.hemen anket yapsınlar benim gebelik takvimim de gitmiş çok üzüldüm hiç güzel diiiiiiiiiil
günaydınn cnm.
siteyi beğenmedikkkkkkkkkkkk
bence de anket yapsınlar emınım kımse ıstemıyor bu halını.
ayrıca senın gebelik takvimin duruyor tatlım
evet eski halini istiyoruzkizlar kkmizin eski halini istiyoruz
bana da öyle geliyor.. can sıkıcı bir değişim olduAy bende öyle çok kizginim çokvalla eski katılım çok olmaz gibime geliyor
bende online olanları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmCanım bir geçiş süreci eksikler illa ki tamamlanacak..
Ben de yeni girdim ve gördüm daha önce bilgisini vermişlerdi değişeceğine dair demek o gün bugün müş..
Şu an karmaşık hepinizi anlıyorum ben de alışmaya çalışıyorum...
Umarım en kısa zaman da düzenlenir özellikle online olanları görmek istiyorum ben..
Beklicez canım inşallah düzene girer..bende online olanları görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?