oyle canım ama ne bıleyım kı ya..Canım bir geçiş süreci eksikler illa ki tamamlanacak..
Ben de yeni girdim ve gördüm daha önce bilgisini vermişlerdi değişeceğine dair demek o gün bugün müş..
Şu an karmaşık hepinizi anlıyorum ben de alışmaya çalışıyorum...
Umarım en kısa zaman da düzenlenir özellikle online olanları görmek istiyorum ben..
Günaydın kızlarrrrrröfff sarı kafalarımı özledimmm
oyle canım ama ne bıleyım kı ya..
ne gerek vardı ki..
neşe olan oldu........
günaydın canımmmmmmmmmmmm aynen
Yeni kk nin sevdigim su an icin tek ozelligi hamilelik takvimlerini ceptende gorebilmek..misal ben ne zamandir bilgisayardan girmiyorum seninn fasulyes tanesi büyümüş kocamann masallahGünaydın kızlarrrrrröfff sarı kafalarımı özledimmm
Yeni kk nin sevdigim su an icin tek ozelligi hamilelik takvimlerini ceptende gorebilmek..misal ben ne zamandir bilgisayardan girmiyorum seninn fasulyes tanesi büyümüş kocamann masallahnasil gidiyor bakalim hamilelik guzel anne:)
Massallahh kuzucugaa büyümüş de testleri baslamis..afferin onaAllaha şükür çok iyiyiz canım bu cumartesi inşallah 2'li testimiz var...Eylülde de tatil inşallahhhhhhhh:)
VALLA BİLEMİCEM canım..aslında çok hoş olmuş sadece kullanırken sorun yaşıyoruz..eski halinin üzerine bu sayfa renkleri gelse tadından yenmezmiş..
kaçıncı gün oldu cnm.ben varım
yok tatlım tatilde.... bayram sonrası başladı, ondan gelememiştir, şimdi bi de böyle görünce gelir mi bilmem :)kaçıncı gün oldu cnm.
senin yiğene ne oldu hiç uğramıyor konuya bir terslik yok demi
anladım cnm forumu gören kaçacakmı diyorsunyok tatlım tatilde.... bayram sonrası başladı, ondan gelememiştir, şimdi bi de böyle görünce gelir mi bilmem :)
alışırız tabi de... o zaten yeni gelmişti, daha yeni alışmaya başlamıştı, pek de işi olmuyo gerçi... ama müdavimler kalır sanki....anladım cnm forumu gören kaçacakmı diyorsunalışırız bunada
kan sulandırıcı iğnem bitmişti aile hekimime gittim, adam daha önceki tedavimi de biliyo.... bu arada saçım başımla pek uğraşasım olmadığından (günlerdir evde yayılmaya alıştım tabi) saçıma bi bant takmıştım... doktor önce buyur ablacım dedi... merhabaaaa nasılsınızzzzz diyince ooo amayaa hanım, gebemisin yoksa dedi.... bilmem haber bekliyorum dedim :) tabi hemşire de gebe lafını duyunca hamilemisin bilgilerinizi alıyım falan yok yok dedim... ilaç kullanıyorum henüz belli değil :) olumlu olursa haber vermeyi unutma dedi, bi olıyım da koşa koşa gelirim dedim
aman aman ıyı kımse yok sanıyordum bnde:):)bende arada bakıyorum sessiz sessiz
ooo içlerine doğdu heralde canım benım yaa..kan sulandırıcı iğnem bitmişti aile hekimime gittim, adam daha önceki tedavimi de biliyo.... bu arada saçım başımla pek uğraşasım olmadığından (günlerdir evde yayılmaya alıştım tabi) saçıma bi bant takmıştım... doktor önce buyur ablacım dedi... merhabaaaa nasılsınızzzzz diyince ooo amayaa hanım, gebemisin yoksa dedi.... bilmem haber bekliyorum dedim :) tabi hemşire de gebe lafını duyunca hamilemisin bilgilerinizi alıyım falan yok yok dedim... ilaç kullanıyorum henüz belli değil :) olumlu olursa haber vermeyi unutma dedi, bi olıyım da koşa koşa gelirim dedim
Ben varimm bi dee:))
Bende buralardayîmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?