2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oyle canım ama ne bıleyım kı ya..
ne gerek vardı ki..
neşe olan oldu........

Günaydın kızlarrrrrr öfff sarı kafalarımı özledimmm

günaydın canımmmmmmmmmmmm aynen

oyle canım ama ne bıleyım kı ya..
ne gerek vardı ki..
neşe olan oldu........

günaydın canımmmmmmmmmmmm aynen

aslında çok hoş olmuş sadece kullanırken sorun yaşıyoruz..eski halinin üzerine bu sayfa renkleri gelse tadından yenmezmiş..

Yeni kk nin sevdigim su an icin tek ozelligi hamilelik takvimlerini ceptende gorebilmek..misal ben ne zamandir bilgisayardan girmiyorum seninn fasulyes tanesi büyümüş kocamann masallah nasil gidiyor bakalim hamilelik guzel anne:)

Allaha şükür çok iyiyiz canım bu cumartesi inşallah 2'li testimiz var...Eylülde de tatil inşallahhhhhhhh:)

Bi isyanda benden gelsin sabahtan beri buraya girmeye çalışıyorum en sonunda güldenin profiline tıklayayım dedim o da açılmadı iyimi
bi kaç gün daha beklicem değişiklikler tam düzelmezse şikayet edicem bune yaaaaaa

kan sulandırıcı iğnem bitmişti aile hekimime gittim, adam daha önceki tedavimi de biliyo.... bu arada saçım başımla pek uğraşasım olmadığından (günlerdir evde yayılmaya alıştım tabi) saçıma bi bant takmıştım... doktor önce buyur ablacım dedi... merhabaaaa nasılsınızzzzz diyince ooo amayaa hanım, gebemisin yoksa dedi.... bilmem haber bekliyorum dedim :) tabi hemşire de gebe lafını duyunca hamilemisin bilgilerinizi alıyım falan yok yok dedim... ilaç kullanıyorum henüz belli değil :) olumlu olursa haber vermeyi unutma dedi, bi olıyım da koşa koşa gelirim dedim

En cok saglik ocagindaki hemsireler meraklanio zatii:))dort gozle bekliyorlar bizi..benimkide opu günü aradi.hastanede jinekoloji bolumune kaydiniz yapilmis gebelik mi var,varsa asilarinizin girisini yapayim tedarikli olalim dedi:))dedim henuz bisey yok yapim asamasindayiz olursa hemen ararim zaten dedim peki kolay gelsin dedi yapim asamasindayiz lafi uzerine cok bi ironik oldu ama napalimm kismettt

bende arada bakıyorum sessiz sessiz
aman aman ıyı kımse yok sanıyordum bnde:):)

ooo içlerine doğdu heralde canım benım yaa..
az kaldı kutlama yapçazzz inşallah..

Ben varimm bi dee:))
Bende buralardayîmmm

ohh ohhh iyiii tabi kızlar burdaymış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…