daha çok temenni galiba :) ya o kan zannettiklerim, kanmış tabi de kan sulandırıcı iğneden olabilir gibi gelmişti bana şimdi de iğnenin yan etkilerine baktım idrar ve dışkıda kanamaya sebep oluyormuş hemde yaygın olarak.... ve genelde açık kırmızı-turuncu renkte.... yani tıpkı bendeki gibi.... o sebeple şimdiden sevinç çanları çalmamak lazım... çok az sonra öğrencez kiiiiooo içlerine doğdu heralde canım benım yaa..
az kaldı kutlama yapçazzz inşallah..
Cok garip olmuş dimii
Bencede daha iyidi bende keşfetmeye çalışıyorum kimin çevrimiçi olduğunu görmek için o kişinin üstüne basoluyor galiba orda bilgi veriyor ama en çok sarı kafalar a üzüldüm
kizlar kkmizin eski halini istiyoruz
ay aman öf valla ya iki stres atayım uyumadan önce göz atayım dedim stres oldum burda
cnm güzel haberini bekliyorum inşlh :):)daha çok temenni galiba :) ya o kan zannettiklerim, kanmış tabi de kan sulandırıcı iğneden olabilir gibi gelmişti bana şimdi de iğnenin yan etkilerine baktım idrar ve dışkıda kanamaya sebep oluyormuş hemde yaygın olarak.... ve genelde açık kırmızı-turuncu renkte.... yani tıpkı bendeki gibi.... o sebeple şimdiden sevinç çanları çalmamak lazım... çok az sonra öğrencez kiiii
Günaydın kızçelerim:):):)
daha çok temenni galiba :) ya o kan zannettiklerim, kanmış tabi de kan sulandırıcı iğneden olabilir gibi gelmişti bana şimdi de iğnenin yan etkilerine baktım idrar ve dışkıda kanamaya sebep oluyormuş hemde yaygın olarak.... ve genelde açık kırmızı-turuncu renkte.... yani tıpkı bendeki gibi.... o sebeple şimdiden sevinç çanları çalmamak lazım... çok az sonra öğrencez kiiii
daha çok temenni galiba :) ya o kan zannettiklerim, kanmış tabi de kan sulandırıcı iğneden olabilir gibi gelmişti bana şimdi de iğnenin yan etkilerine baktım idrar ve dışkıda kanamaya sebep oluyormuş hemde yaygın olarak.... ve genelde açık kırmızı-turuncu renkte.... yani tıpkı bendeki gibi.... o sebeple şimdiden sevinç çanları çalmamak lazım... çok az sonra öğrencez kiiii
4 gün kaldı canım bugun 6inşallah canım güzel haberlerini alacagız merakla bekliyoreeeeeeeee
kaç gün kaldı teste ?
4 gün kaldı canım bugun 6
cnm güzel haberini bekliyorum inşlh :):)
nasılllllllll az sonraaaaaaa..kız test mi yapcan yada yaptın hu huuuuuuuu
sağolun şekerler.... çok az derken 4 gün sonrayı kastettim şekeriminşallah canım güzel haberlerini alacagız merakla bekliyoreeeeeeeee
kaç gün kaldı teste ?
olsun 4 gün nedir ki gözünü aç kapa bittiiiiiiiiiisağolun şekerler.... çok az derken 4 gün sonrayı kastettim şekerimo kadar da az sonra değil
sağolun şekerler.... çok az derken 4 gün sonrayı kastettim şekerimo kadar da az sonra değil
hee tamam canım..az sonra yazınca bende test yapıosun sandım :)sağolun şekerler.... çok az derken 4 gün sonrayı kastettim şekerimo kadar da az sonra değil
olsun 4 gün nedir ki gözünü aç kapa bittiiiiiiiiii
Sarı kafaları en çok ben özlicem pek severdim rahmetlileri :)günaydın canımmm.... ama çok mutsuz kızçelerin bu yeni kk yüzünden. tamam güzel detaylar var ama sarı kafalarımızıııı ıstiyoruzzzzz bu kadarcık sarı kafa bizi anlatmaya yetmez kiiiiiiiii
renklere alışırız lakin online olanları görmem lazım benim en çok onu arıyorum topikte kim var kim yok görmek istiyorum inşallah düzelir...VALLA BİLEMİCEM canım..
bakalımmmmmmm alışçaz zamanla ne yapalım
Bende burdayım kızheh elam burdaymışşş kuzumm gel bi sarılayım sana dicem ama sarılcak sarı kafam yok
Sarı kafaları en çok ben özlicem pek severdim rahmetlileri :)
Bu şekilde kalmaz sanırım mutlaka düzenlemeler olacaktır azcık sabretmemiz lazım..
Kız arkadaşlarım ben burdayım unutmadınız değil mi beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?