2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ooo içlerine doğdu heralde canım benım yaa..
az kaldı kutlama yapçazzz inşallah..
daha çok temenni galiba :) ya o kan zannettiklerim, kanmış tabi de kan sulandırıcı iğneden olabilir gibi gelmişti bana şimdi de iğnenin yan etkilerine baktım idrar ve dışkıda kanamaya sebep oluyormuş hemde yaygın olarak.... ve genelde açık kırmızı-turuncu renkte.... yani tıpkı bendeki gibi.... o sebeple şimdiden sevinç çanları çalmamak lazım... çok az sonra öğrencez kiiii

Cok garip olmuş dimii
Bencede daha iyidi bende keşfetmeye çalışıyorum kimin çevrimiçi olduğunu görmek için o kişinin üstüne basoluyor galiba orda bilgi veriyor ama en çok sarı kafalar a üzüldüm
kizlar kkmizin eski halini istiyoruz
ay aman öf valla ya iki stres atayım uyumadan önce göz atayım dedim stres oldum burda

burda bi sarı kafa yapardım şimdi size duygularıma tercuman olucak ama yok malesf
siz bu kırmızı kafayla anlayın artık ne demek istediğimi

cnm güzel haberini bekliyorum inşlh :):)

Günaydın kızçelerim:):):)

günaydın canımmm.... ama çok mutsuz kızçelerin bu yeni kk yüzünden. tamam güzel detaylar var ama sarı kafalarımızıııı ıstiyoruzzzzz bu kadarcık sarı kafa bizi anlatmaya yetmez kiiiiiiiii

inşallah canım güzel haberlerini alacagız merakla bekliyoreeeeeeeee
kaç gün kaldı teste ?

nasılllllllll az sonraaaaaaa..kız test mi yapcan yada yaptın hu huuuuuuuu

sağolun şekerler.... çok az derken 4 gün sonrayı kastettim şekerim o kadar da az sonra değil

aaayyyy bişi kalmamış ya kıgızzzz Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
burda hepberaber kutlayalım inşallah Sarı kafasız artık nasıl bi kutlama olcaksa poffff
: D bari bu işarette sarı bi gülme biçimi olaydı iyiydi deme

sağolun şekerler.... çok az derken 4 gün sonrayı kastettim şekerim o kadar da az sonra değil
hee tamam canım..az sonra yazınca bende test yapıosun sandım :)
hadi hayırlısııııııııııııı..umudummmmmmmmmsunnnnnnnn benimmmmmmmmmmmm..

olsun 4 gün nedir ki gözünü aç kapa bittiiiiiiiiii

hehe aynennn

günaydın canımmm.... ama çok mutsuz kızçelerin bu yeni kk yüzünden. tamam güzel detaylar var ama sarı kafalarımızıııı ıstiyoruzzzzz bu kadarcık sarı kafa bizi anlatmaya yetmez kiiiiiiiii
Sarı kafaları en çok ben özlicem pek severdim rahmetlileri :)
Bu şekilde kalmaz sanırım mutlaka düzenlemeler olacaktır azcık sabretmemiz lazım..

Kız arkadaşlarım ben burdayım unutmadınız değil mi beni?

Sarı kafaları en çok ben özlicem pek severdim rahmetlileri :)
Bu şekilde kalmaz sanırım mutlaka düzenlemeler olacaktır azcık sabretmemiz lazım..

rahmetli deme canım ya hala umudumuz var bizim geri geleceklerinden
sabır lazım dediğin gibi :) bu yeşil gülümsemeyde uyuz oldumm
Kız arkadaşlarım ben burdayım unutmadınız değil mi beni?

unuturmuyuz hiçç canım ama çok tuhaf sanki boşluga yazıyorum gibi geliyo kimse görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…