2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Buarada bugün guatr testimin sonucnu aldım çok şükür bişi çıkmadı yarında yola çıkıcam altınoluğa gidicem ne kadar kalacağım belli değil
Sizlere telefondan takip etmeye çalışıcam ama gittiğim yerde telefon pek çekmiyor

Tatlim aslinda gozumuz alismaya basladi su onlineler olsa bide forum takip olsun tmmdir ...

Oo gozunaydin cnm bak bisey yok rahat ol artik gelsin bi kac ay sonra gelsin hamis haberlerin

canım iyi tatiller seni özleyeceğizzz.
testin sonucu da temiz çıkmış çok şükür

Oo gozunaydin cnm bak bisey yok rahat ol artik gelsin bi kac ay sonra gelsin hamis haberlerin

Valla ne yalan söylim rahatladım aslında benim tedavim ekimde olacak ama bende isteyince ben hemen yaptrıdım tatilde kafam rahat olsın diye:)
Hepimizin bebiş haberleri hiç ummadığımız bi anda gelsin amin :) :) :)

hımmm anladım canım ben burayı takip ediyorum ya tamamdır bide bi topik daha var takip ettiğim ikisi olsun yeter
Heh anlasildim sukur:)benimde baktigim 3 topik var onlar olsun yeteryeni resmin guzelmis en kisa zamanda sende ole olasin inslhhh

Heh anlasildim sukur:)benimde baktigim 3 topik var onlar olsun yeteryeni resmin guzelmis en kisa zamanda sende ole olasin inslhhh

bende beğendim öbür sarı kafam çok gocuuumaannn kalmışş sevmedim bunu buldum :) güzel dimi
Ayy inşallah hepimiz olalım böyle bak şimdi efkarlandım burda hamile sarı kafayı yapmayı çok canım çekti bi an ama yapamıyorummmm isyannnnnnnn derken de hemen ardından bağırann sarı kafayı özledimmm ahh ahh sarı kafalarrrr

Site çoook tuhafıma gitti, sanki içmişimde kafam kıyak gibi sitede geziniyorum

bu arada kızlar bende başlıyorum 6.tüp için çarşamba yada perşembe günü gonalafı kullanıcam hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…