4 gün kaldı canım bugun 6
Tatlim aslinda gozumuz alismaya basladi su onlineler olsa bide forum takip olsun tmmdir ...Bilgilendirme yapmak istiyorum.
Yeni site düzenimize alışamadığınızın farkındayım.
Ama henüz çalışmalar bitmedi devam ediyor.
En kısa zamanda herşey düzene oturacak arkadaşlarım biraz sabır lütfen...
Oo gozunaydin cnm bak bisey yok rahat ol artik gelsin bi kac ay sonra gelsin hamis haberlerinBuarada bugün guatr testimin sonucnu aldım çok şükür bişi çıkmadı yarında yola çıkıcam altınoluğa gidicem ne kadar kalacağım belli değil
Sizlere telefondan takip etmeye çalışıcam ama gittiğim yerde telefon pek çekmiyor
Buarada bugün guatr testimin sonucnu aldım çok şükür bişi çıkmadı yarında yola çıkıcam altınoluğa gidicem ne kadar kalacağım belli değil
Sizlere telefondan takip etmeye çalışıcam ama gittiğim yerde telefon pek çekmiyor
yk canım ben amayaa ya sormuştum teste ne kdr kaldı diye bana cevap yazmış elaam daElammmm senin transferinmi oldu4 gün kaldı yazmışsında
Tatlim aslinda gozumuz alismaya basladi su onlineler olsa bide forum takip olsun tmmdir ...
Cnm hani heryere yazilar yaziliyor forum takip var ya orayi dedim ..online olan konulara cvp yaziliyor yaforum takip derken tam olarak nedir canım ben anlamadım da
Oo gozunaydin cnm bak bisey yok rahat ol artik gelsin bi kac ay sonra gelsin hamis haberlerin
canım iyi tatillerseni özleyeceğizzz.
testin sonucu da temiz çıkmış çok şükür
hımmm anladım canım ben burayı takip ediyorum ya tamamdır bide bi topik daha var takip ettiğim ikisi olsun yeterCnm hani heryere yazilar yaziliyor forum takip var ya orayi dedim ..online olan konulara cvp yaziliyor ya
özlersin tabi çünkü yok gibiyiz burdaBen şimdiden sizleri özledim bile :):)
yk canım ben amayaa ya sormuştum teste ne kdr kaldı diye bana cevap yazmış elaam da
özlersin tabi çünkü yok gibiyiz burda
var gibi görünmüyoruz ya o açıdan şey ettim hani anladın sen onu
Heh anlasildim sukur:)benimde baktigim 3 topik var onlar olsun yeterhımmm anladım canım ben burayı takip ediyorum ya tamamdır bide bi topik daha var takip ettiğim ikisi olsun yeter
Heh anlasildim sukur:)benimde baktigim 3 topik var onlar olsun yeteryeni resmin guzelmis en kisa zamanda sende ole olasin inslhhh
Site çoook tuhafıma gitti, sanki içmişimde kafam kıyak gibi sitede geziniyorumrahmetli deme canım ya hala umudumuz var bizim geri geleceklerinden
sabır lazım dediğin gibi :) bu yeşil gülümsemeyde uyuz oldumm
unuturmuyuz hiçç canım ama çok tuhaf sanki boşluga yazıyorum gibi geliyo kimse görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?