2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
selam kızlar naberrr amaya ne zaman belli oluyo pozitif sonuç :)
bu arada kimlerin burda olduğu görünmüyoooo

evet form da gözükmüyor yada biz bilemiyoruz ayar yapmayı benimde tuafıma giti yeni form
selam canım sende tedaviye başlıyormuşsun hadi bakalım bu sefer olsun inşallah Allahım ol der
nerede yaptırıyorsun peki,

Canim insallah son tedavin olur ve bebegini saglicakla kucagina alirsin.merakimi mazur gor simdiye kadar bi sonuc alamamanin sebebi nedir canim?
10 yıllık evliyim 5 aşılama ve 5 tüp bebek denemesi oldu ( 3 . tutu 6 haftalıkken bozuldu ve kese kendiliğinden düştü )3 aşılama doğum evi 2 aşılama ( laporoskopi ameli.) recai papuçcu da oldu ( maddi anlamda anlaşamadık bize pahalı geldi ) 4 tüp bebek maya da oldu ( 2 si dondurulmuş ) oraya giderken sadece genetik yapıldı pıhtılaşma cıktı iğne verdiler sulandırıcı olmadı ( negatifi gördüğüm için bıraktım...5 .tüp bebek hrs hastanesinde dr muazzez hanım yaptı genetik tahlil kağıtlarını verdim eline baktı ve sorun yok dedi hiç iğine hap vermedi 5. gün blast embiryo transferi ve negatif transferime geçikti 1 saat yatım transfer sonrası içime sinmemişti kadın şimdi ki gittiğim merkez ankalife orda genetiklerde pıhtılaşma çıktı ayrıca kandaki beyaz hücreler bazı yerde yüksek bazı yerde düşük çıktı ve bana söylenen rahme düzgün sağlıklı kan gitmediğinden tutunma olamıyor dediler bunun için 2 tane serum yedim geçen ay değerlerde düzelme olduğundan hemen tüp bebek yapılıcak gebe kalınca 9 ay ara ara serum kullanıcaksın dediler

biraz uzun oldu kusura bakma arkadaşım 10 yılda ne duydum sa denedim ama olmadı kürler vs eski koca karı yöntemleri filan ama sonuç hep neğatif oldu

Merhaba kızlar..

değişmiş burası, sevmedim ama bu yeni hali Neyse alışcaz artık..

Amaya bana bişeyler yazmışsın geçen hafta ama göremedim bu yeni hali çözemedim daha Test günün ne zaman? İnşallah güzel haberlerini duyarız:)

Ben bugün gonal f le ilk iğneme başladım kızlar. Cuma günü kontrole gideceğim.. Dua ediyorum bu sefer biraz daha fazla ve sağlıklı yumurtam oluşsun diye.. Bakalım ne olacak.. Gergin tedirgin dolanma hallerim başladı yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…