bu arada kızlar bende başlıyorum 6.tüp için çarşamba yada perşembe günü gonalafı kullanıcam hayırlısı artık
amin arkadaşım inşallah ve cümlemiz kavuşuruz bebişlerimize inşallah hepimizin son tedavisi olurcanım hersey güzel gider ve sonu bebişli olur inşallah tatlımmmmm
Tedavi hayirli olsun cnm ins hamis haberini verirsin burdan..:)bu arada kızlar bende başlıyorum 6.tüp için çarşamba yada perşembe günü gonalafı kullanıcam hayırlısı artık
inşallah arkadaşım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTedavi hayirli olsun cnm ins hamis haberini verirsin burdan..:)
evet form da gözükmüyor yada biz bilemiyoruz ayar yapmayı benimde tuafıma giti yeni formselam kızlar naberrr amaya ne zaman belli oluyo pozitif sonuç :)
bu arada kimlerin burda olduğu görünmüyoooo
selam canım sende tedaviye başlıyormuşsun hadi bakalım bu sefer olsun inşallah Allahım ol derevet form da gözükmüyor yada biz bilemiyoruz ayar yapmayı benimde tuafıma giti yeni form
inşallah arkadaşım..ankalife tüp bebek merkezi dr.um gurur polatselam canım sende tedaviye başlıyormuşsun hadi bakalım bu sefer olsun inşallah Allahım ol der
nerede yaptırıyorsun peki,
hadi hayırlısı inşallah sonuç zahmetsiz olurinşallah arkadaşım..ankalife tüp bebek merkezi dr.um gurur polat
inşallah arkadaşım rabbim cümlemizin emeklerini boşa cıkarmasınhadi hayırlısı inşallah sonuç zahmetsiz olur
Canim insallah son tedavin olur ve bebegini saglicakla kucagina alirsin.merakimi mazur gor simdiye kadar bi sonuc alamamanin sebebi nedir canim?inşallah arkadaşım rabbim cümlemizin emeklerini boşa cıkarmasın
bu arada kızlar bende başlıyorum 6.tüp için çarşamba yada perşembe günü gonalafı kullanıcam hayırlısı artık
canım hersey güzel gider ve sonu bebişli olur inşallah tatlımmmmm
10 yıllık evliyim 5 aşılama ve 5 tüp bebek denemesi oldu ( 3 . tutu 6 haftalıkken bozuldu ve kese kendiliğinden düştü )3 aşılama doğum evi 2 aşılama ( laporoskopi ameli.) recai papuçcu da oldu ( maddi anlamda anlaşamadık bize pahalı geldi ) 4 tüp bebek maya da oldu ( 2 si dondurulmuş ) oraya giderken sadece genetik yapıldı pıhtılaşma cıktı iğne verdiler sulandırıcı olmadı ( negatifi gördüğüm için bıraktım...5 .tüp bebek hrs hastanesinde dr muazzez hanım yaptı genetik tahlil kağıtlarını verdim eline baktı ve sorun yok dedi hiç iğine hap vermedi 5. gün blast embiryo transferi ve negatif transferime geçikti 1 saat yatım transfer sonrası içime sinmemişti kadın şimdi ki gittiğim merkez ankalife orda genetiklerde pıhtılaşma çıktı ayrıca kandaki beyaz hücreler bazı yerde yüksek bazı yerde düşük çıktı ve bana söylenen rahme düzgün sağlıklı kan gitmediğinden tutunma olamıyor dediler bunun için 2 tane serum yedim geçen ay değerlerde düzelme olduğundan hemen tüp bebek yapılıcak gebe kalınca 9 ay ara ara serum kullanıcaksın dedilerCanim insallah son tedavin olur ve bebegini saglicakla kucagina alirsin.merakimi mazur gor simdiye kadar bi sonuc alamamanin sebebi nedir canim?
inşallah arkadaşım inşallahCanımcım zaman su gibi geçerde biran önce güzel haberleri alırsın inşallahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?