2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm başladın demekki hadi bu sefer bol kaliteli yumoşla:):)rın olucak

Iyi tatiller tatlimm..test sonucunun temiz cikmasina bissürü sevindim kii..guzel güzel yap tatilinii bi daha da bu kadar rahat tatilin olmasin insallah operimm cok cok

Atip durdu yazamadım ki bi doğru dürüst valla şekerim ne yazdın desen inan hatırlamıyorum bende :) hayırlı uğurlu olsun tedavin sonu bebişli olsun inşallahhhhh (eski kk da inşallahhh dedikten sonra kullandığımız ellerini havaya açan kalpler çıkaran simge )
benim doktor 15.güne test günü verdi buda ayın 20sine geliyo ama 5. gün emriyosu olduklarından ben 10. gün yani bu cuma test yaptırmayı planlıyorum.... ama son dk da beklerim 20sini de diyebilirim (bu da eliyle ağzını kapatarak sırıtan simge, en çok bunu kullanıyodum....)

bi de bi şey daha diycem.... ya biliyorum dile kolay ama; sakin olmaya gerilmemeye sürekli düşünmemeye ve kafanda kurmamaya çalış olur mu???? olumlu düşün....

özlersin tabi çünkü yok gibiyiz burda
var gibi görünmüyoruz ya o açıdan şey ettim hani anladın sen onu
canım bana sarılcaktın dun ama ben yoktumm gelince sarılllll buralardayım :):)

Site çoook tuhafıma gitti, sanki içmişimde kafam kıyak gibi sitede geziniyorum
aynen canım benım de oyle ya..
yazılanları takıp etmek bile zor.

ben hiç alışamadım karışık olmuş sanki kimler var göremiyorum
sen herkes var gıbı yaz barım..
cnku aslında burdayıs ama görünmüyoruz

ooo tatlım hadı hayırlısı olsun başladın gene demek tedaviye..
bu sefer son olur ınsalah

EVETT KUZUCUMM değişti ya sorma..
nasılsın canım benım az kaldı yavruna kavuşmana..

yok be bıtanem ben amayaa için yazmıştım nerdee o günlerrr
canım valla alıntı yapmaya çalıştım inşallah olmuştur, teknoloji özürlüyüm zaten bi de site değişince benim devreler yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…