Canim benim anlattiklarin dile kolaybiraz uzun oldu kusura bakma arkadaşım 10 yılda ne duydum sa denedim ama olmadı kürler vs eski koca karı yöntemleri filan ama sonuç hep neğatif oldu
cnm başladın demekki hadi bu sefer bol kaliteli yumoşla:):)rın olucakMerhaba kızlar..
değişmiş burası, sevmedim ama bu yeni haliNeyse alışcaz artık..
Amaya bana bişeyler yazmışsın geçen hafta ama göremedim bu yeni hali çözemedim dahaTest günün ne zaman? İnşallah güzel haberlerini duyarız:)
Ben bugün gonal f le ilk iğneme başladım kızlar. Cuma günü kontrole gideceğim.. Dua ediyorum bu sefer biraz daha fazla ve sağlıklı yumurtam oluşsun diye.. Bakalım ne olacak.. Gergin tedirgin dolanma hallerim başladı yine :)
Buarada bugün guatr testimin sonucnu aldım çok şükür bişi çıkmadı yarında yola çıkıcam altınoluğa gidicem ne kadar kalacağım belli değil
Sizlere telefondan takip etmeye çalışıcam ama gittiğim yerde telefon pek çekmiyor
Atip durdu yazamadım ki bi doğru dürüstMerhaba kızlar..
Amaya bana bişeyler yazmışsın geçen hafta ama göremedim bu yeni hali çözemedim dahaTest günün ne zaman? İnşallah güzel haberlerini duyarız:)
Ben bugün gonal f le ilk iğneme başladım kızlar. Cuma günü kontrole gideceğim.. Dua ediyorum bu sefer biraz daha fazla ve sağlıklı yumurtam oluşsun diye.. Bakalım ne olacak.. Gergin tedirgin dolanma hallerim başladı yine :)
EVETT KUZUCUMM değişti ya sorma..merhaba kızlar forum değişmiş hiçbişi anlamadım ben bu halinden
yok be bıtanem ben amayaa için yazmıştım nerdee o günlerrrElammmm senin transferinmi oldu4 gün kaldı yazmışsında
canım bana sarılcaktın dun ama ben yoktummözlersin tabi çünkü yok gibiyiz burda
var gibi görünmüyoruz ya o açıdan şey ettim hani anladın sen onu
aynen canım benım de oyle ya..Site çoook tuhafıma gitti, sanki içmişimde kafam kıyak gibi sitede geziniyorum
sen herkes var gıbı yaz barım..ben hiç alışamadım karışık olmuş sanki kimler var göremiyorum
oo süper haber bu.bu arada kızlar bende başlıyorum 6.tüp için çarşamba yada perşembe günü gonalafı kullanıcam hayırlısı artık
tatlışımm nasılsınnnnnnnnnnhadi hayırlısı inşallah sonuç zahmetsiz olur
canımmmmmmmmm arkadaşımmmmmmmmmmmmm benımm nasılsınnnnnnnnnn..aaa ne kadar degismis yaa burasi
ooo tatlım hadı hayırlısı olsun başladın gene demek tedaviye..Merhaba kızlar..
canım selam 32. haftaya kadar gelmişiz maşallah el ele verip doğuma gitcez sanırım senle :):) nasılsın doktorunla doğum konusunu konuştunuzmu tarih belli miboyle cok daha guzel olmus sanki:)
haklısın şekerim yaaaaaaaaaa..renklere alışırız lakin online olanları görmem lazım benim en çok onu arıyorum topikte kim var kim yok görmek istiyorum inşallah düzelir...
canım valla alıntı yapmaya çalıştım inşallah olmuştur, teknoloji özürlüyüm zaten bi de site değişince benim devreler yandıEVETT KUZUCUMM değişti ya sorma..
nasılsın canım benım az kaldı yavruna kavuşmana..
yok be bıtanem ben amayaa için yazmıştım nerdee o günlerrr
Iyi tatiller tatlimm..test sonucunun temiz cikmasina bissürü sevindim kii..guzel güzel yap tatilinii bi daha da bu kadar rahat tatilin olmasin insallahoperimm cok cok
olmuş aşkım benımmmmmmmmmm..keyfın nasıl iyi mi? son günler artıkcanım valla alıntı yapmaya çalıştım inşallah olmuştur, teknoloji özürlüyüm zaten bi de site değişince benim devreler yandı
iyi tatillerrrrrr şekerimmmmmmmmmmm ohhhhh iyice dinlenCanımmmmmm ne güzel yazmışsın inşallahhhhh son rahat tatilim olur
Bende seni kocamannnn öpüyorum güzellikkkkkkk
EVETT KUZUCUMM değişti ya sorma..
nasılsın canım benım az kaldı yavruna kavuşmana..
yok be bıtanem ben amayaa için yazmıştım nerdee o günlerrr
iyi tatillerrrrrr şekerimmmmmmmmmmm ohhhhh iyice dinlen
TAMAMMM kızzzzzzz öyle dicemmm..inşallah bende eylül ekım gıbı baslıcam vee bebişime kavuşunca cupcakelove dedi dicemmAhanda buraya yazıyorum bebeklerimize kavuşmaya az kaldı cupcakelove dedi dersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?