ne demek şekerimmmmmmmmmmmmmmmSağolasın güzel kalpli arkadaşım :)
TAMAMMM kızzzzzzz öyle dicemmm..inşallah bende eylül ekım gıbı baslıcam vee bebişime kavuşunca cupcakelove dedi dicemm
TAMAMMM kızzzzzzz öyle dicemmm..inşallah bende eylül ekım gıbı baslıcam vee bebişime kavuşunca cupcakelove dedi dicemm
Allahım sen bizim yüzlerimizi güldür aminnnnn:):)
Allahım sen bizim yüzlerimizi güldür aminnnnn:):):):):):)
Allahım sen bizim yüzlerimizi güldür aminnnnn:):)
amınn canımm amın..
Allahım sen bizim yüzlerimizi güldür aminnnnn:):):):):):)
valla yapmışın işteeeeAnam ben bunu nasıl yaptım
ayyyy canım yaaaaa.... inşallah çarçabuk geçer bulantılarınnnnKizlaaarrrrr gunaydinnnn...sitenin yeni halini hic sewmedimmm...ayrica profilim de ki yazimda.kaybolmus..yenisini yazamiyom...kizlar surekli okuom sizi ama girip yazamiom..midemden cok kotuyum kizlar...hic bise yemek istemiom..su bile kokuyo..kusma yok.ama bulanti mahvedio..amayaaa guzel haberlerini bekliom kuzucjmm..sizleri ozledim kizlarrrr..sari kafalarimiz da yokkkk yaaa olamazzz
Kizlaaarrrrr gunaydinnnn...sitenin yeni halini hic sewmedimmm...ayrica profilim de ki yazimda.kaybolmus..yenisini yazamiyom...kizlar surekli okuom sizi ama girip yazamiom..midemden cok kotuyum kizlar...hic bise yemek istemiom..su bile kokuyo..kusma yok.ama bulanti mahvedio..amayaaa guzel haberlerini bekliom kuzucjmm..sizleri ozledim kizlarrrr..sari kafalarimiz da yokkkk yaaa olamazzz
canımcımmmmmmmm napalım olan oldu artık.alışmamız lazım.Ya ben hiç alışamayacağım forumun bu yeni haline benim gebelik takvimim nerede hani üzerinde minik kurbağam abi oluyor yazıyordu nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
anammm kimseler kalmamış ya
İki durumdan da bu çizgi çıkmış olabilir canım, o yüzden yapmış olduğun bu testi unut ve biraz daha bekle.Selamlar merhaba bende bu ay tüp bebişimi yaptırdım 5 ağustosta transferim yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi bugün transferimin 7. günü sabah eşimin ısrarıyla idrar tsti yaptım çoook silik bi çizgi çıktı bende diyorum ki ovitrlle çatlatma iğnesi vuruluyoruz( ben vurulalı bugün 12 gün oldu) ya o da beta hcg içeriyor vucuttan atılmadıysa henüz daha ondan dolayı silik çıkıyor olabilir mi? yoksa bebişim benimlemidir?
Günaydın canım beniöGünaydın kızlarrr..
Bende kavuşacağım dimi canımTAMAMMM kızzzzzzz öyle dicemmm..inşallah bende eylül ekım gıbı baslıcam vee bebişime kavuşunca cupcakelove dedi dicemm
İnşallah bende bu bulantıları yaşarımKizlaaarrrrr gunaydinnnn...sitenin yeni halini hic sewmedimmm...ayrica profilim de ki yazimda.kaybolmus..yenisini yazamiyom...kizlar surekli okuom sizi ama girip yazamiom..midemden cok kotuyum kizlar...hic bise yemek istemiom..su bile kokuyo..kusma yok.ama bulanti mahvedio..amayaaa guzel haberlerini bekliom kuzucjmm..sizleri ozledim kizlarrrr..sari kafalarimiz da yokkkk yaaa olamazzz
son günler de çalışmak çok zormuş canımın içi yaaa sırtım kopcak gibi ağrıyor valla, sen nasılsınolmuş aşkım benımmmmmmmmmm..keyfın nasıl iyi mi? son günler artık
tamam teşekkür ederim cvp içinHer
İki durumdan da bu çizgi çıkmış olabilir canım, o yüzden yapmış olduğun bu testi unut ve biraz daha bekle.
inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın kuzum ama inşallah bulantın olmaz çok zahmetsiz güle oynaya her günün tadını çıkartacağın rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsınİnşallah bende bu bulantıları yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?