Insaallah cnm yaa...ilk basta neden yok die kafama takiodum...simdi ne ysem agzimda midem..guzel haberler vericeksin insaallah kuzummmmayyyy canım yaaaaa.... inşallah çarçabuk geçer bulantılarınnnn
inşallah güzel haberler verebilirim....
Insaallah cnm yaa...ilk basta neden yok die kafama takiodum...simdi ne ysem agzimda midem..guzel haberler vericeksin insaallah kuzummmmayyyy canım yaaaaa.... inşallah çarçabuk geçer bulantılarınnnn
CANIM DERT ETME büyürler..ya ne olmuş kk ya yeni sistemi beğenmedim ve bu topiği zor buldum...nasıl iştir bu ya. yazıcam yazıcam yazamıyom. Benim 12.günüm iğnelere devam sanırım daha da 4-5 gün devam edecek gibi.Çok yumurta yok ve de çabuk büyümüyor. ne olur sizce kızlar yaa...
canım benımm bence bebişin senledir.yine de kan testı yapmadan tam bişey söylemek mumkun değil tabi.Selamlar merhaba bende bu ay tüp bebişimi yaptırdım 5 ağustosta transferim yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi bugün transferimin 7. günü sabah eşimin ısrarıyla idrar tsti yaptım çoook silik bi çizgi çıktı bende diyorum ki ovitrlle çatlatma iğnesi vuruluyoruz( ben vurulalı bugün 12 gün oldu) ya o da beta hcg içeriyor vucuttan atılmadıysa henüz daha ondan dolayı silik çıkıyor olabilir mi? yoksa bebişim benimlemidir?
hepimiz kavuşçazz ınsallah bitanem benım..Bende kavuşacağım dimi canım
ah be bitanemmm sen ıyı bıle dayandın vallahi..son zamanlara kadar çalışıyorsun cok yorma kendını ne olur..,son günler de çalışmak çok zormuş canımın içi yaaa sırtım kopcak gibi ağrıyor valla, sen nasılsın
herşey yavrumla bi gün daha fazla vakit geçirebilmek için izne ayrıldıktan 15 gün sonra doğum olcak son iki haftaya kadar çalışıcam malesef:)
hepimiz kavuşçazz ınsallah bitanem benım..
ah be bitanemmm sen ıyı bıle dayandın vallahi..son zamanlara kadar çalışıyorsun cok yorma kendını ne olur..,
iş iş nereye kadarr kendıne iyi bak sennnnn:)
Bende 30 Eylülde izne ayrılacağım nasip olursa 10 ekimde doğum olacak hani doğum izni 24 haftaya çıkacaktı ne oldu yalan oldu galibaherşey yavrumla bi gün daha fazla vakit geçirebilmek için izne ayrıldıktan 15 gün sonra doğum olcak son iki haftaya kadar çalışıcam malesefbizi buna mecbur bırakanlar utansın canım yoksa bizde istemezmiyiz rahat rahat izne çıkalım ama ücretli izinler çok az
yok canım 12 gün içinde ovitrellenin etkisi kalmaz hayırlı olsun gebesinSelamlar merhaba bende bu ay tüp bebişimi yaptırdım 5 ağustosta transferim yapıldı 2 tane embriyo transfer edildi bugün transferimin 7. günü sabah eşimin ısrarıyla idrar tsti yaptım çoook silik bi çizgi çıktı bende diyorum ki ovitrlle çatlatma iğnesi vuruluyoruz( ben vurulalı bugün 12 gün oldu) ya o da beta hcg içeriyor vucuttan atılmadıysa henüz daha ondan dolayı silik çıkıyor olabilir mi? yoksa bebişim benimlemidir?
o kadar moral verici bir yazı olduki benim için tüylerim diken diken oldu çok teşekkür ederim yazı için kaç günde çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğini bulamadığım için buraya yazdım inşallah testte bi problem yoktur da beni boşa umutlandırmamıştır. yarın bir daha yapacağım o da pozitif çıkarsa birkaç gün içerisindede kana giderim artık çok teşekkür ederim cevap içinyok canım 12 gün içinde ovitrellenin etkisi kalmaz hayırlı olsun gebesin
ayyyy canım yaaaaa.... inşallah çarçabuk geçer bulantılarınnnn
Canım tedavi başlamis hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar..
değişmiş burası, sevmedim ama bu yeni haliNeyse alışcaz artık..
Amaya bana bişeyler yazmışsın geçen hafta ama göremedim bu yeni hali çözemedim dahaTest günün ne zaman? İnşallah güzel haberlerini duyarız:)
Ben bugün gonal f le ilk iğneme başladım kızlar. Cuma günü kontrole gideceğim.. Dua ediyorum bu sefer biraz daha fazla ve sağlıklı yumurtam oluşsun diye.. Bakalım ne olacak.. Gergin tedirgin dolanma hallerim başladı yine :)
canım çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde sona eriyor yani ben iki kez aşılama olmuştum o zamanlar bunu test etmiştim çatlama iğnesini yaptıktan 10 gün sonra idrar yapmıştım silik çizgi vardı 11 gün kan ve idrar da negatifti yani Allah ın izni ile hamilesindiro kadar moral verici bir yazı olduki benim için tüylerim diken diken oldu çok teşekkür ederim yazı için kaç günde çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğini bulamadığım için buraya yazdım inşallah testte bi problem yoktur da beni boşa umutlandırmamıştır. yarın bir daha yapacağım o da pozitif çıkarsa birkaç gün içerisindede kana giderim artık çok teşekkür ederim cevap için
herşey yavrumla bi gün daha fazla vakit geçirebilmek için izne ayrıldıktan 15 gün sonra doğum olcak son iki haftaya kadar çalışıcam malesefbizi buna mecbur bırakanlar utansın canım yoksa bizde istemezmiyiz rahat rahat izne çıkalım ama ücretli izinler çok az
inşallah çok teşekkür ederim cevaplar için :)canım çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde sona eriyor yani ben iki kez aşılama olmuştum o zamanlar bunu test etmiştim çatlama iğnesini yaptıktan 10 gün sonra idrar yapmıştım silik çizgi vardı 11 gün kan ve idrar da negatifti yani Allah ın izni ile hamilesindir
cuma yapcam canım... asıl tarihim haftaya çarşamba :) bu arada belirti namına da bişeyim kalmadı yada ben işte olduğumdan oluyosa da farketmiyorum artıkTatlım hep girip sana bakıyorum...Nasıl gidiyor? Test tarihin ne zaman?:)
Canım cuma günü mübarek günde güzel haberler vereceksin bize inşallah Rabbim sevindirsin hayırlısıyla nasip etsin inşallahcuma yapcam canım... asıl tarihim haftaya çarşamba :) bu arada belirti namına da bişeyim kalmadı yada ben işte olduğumdan oluyosa da farketmiyorum artık
Canım bende çatlatma iğnesinin vurulduğu 12. gün idrarda silik ikinci çizgi gördüm 13. gün kan verdim değerim 45 çıktı bende senin gibi araştırmıştım etkisi kalmıyormuşo kadar moral verici bir yazı olduki benim için tüylerim diken diken oldu çok teşekkür ederim yazı için kaç günde çatlatma iğnesinin etkisinin geçtiğini bulamadığım için buraya yazdım inşallah testte bi problem yoktur da beni boşa umutlandırmamıştır. yarın bir daha yapacağım o da pozitif çıkarsa birkaç gün içerisindede kana giderim artık çok teşekkür ederim cevap için
benim transferimin 7. günü silik çizgiyi görünce şaşırdım erken olduğu için ilacın etkisi mi dedim. test bozuk değildir. inşalalh sende bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah Rabbim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin :)Canım bende çatlatma iğnesinin vurulduğu 12. gün idrarda silik ikinci çizgi gördüm 13. gün kan verdim değerim 45 çıktı bende senin gibi araştırmıştım etkisi kalmıyormuş
sorma canım ya bende 24 hafta meselesi hikaye oldu çocuk yapın demeyi bilenler çok bizi düşünen yok güya doğum öncesi 8 hafta izin var ama hangi kadın kullanabiliyoki o izniBende 30 Eylülde izne ayrılacağım nasip olursa 10 ekimde doğum olacak hani doğum izni 24 haftaya çıkacaktı ne oldu yalan oldu galiba
benimde hayallerim öyleydi canım ama çok zamansız giderlerimiz oldu üstelik ev taksidimiz var yani ücretsiz izin almam nerdeyse imkansız işe dönmem gerek o yüzden mümkün olduğunca çok çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum iznimi gün doğmadan neler doğar rabbim bizede bir kapı açar inşallahHaklısın bitanem tabi..
ücretsiz izin kullanma hakkın yok mu pekı? yada şunu sorayım çalışmak zorundamısın?hanı azcık ara versen bebişinle bol bol vakit geçirsen olmaz mı? bankadaydın dimi sen.?
ya ne bıleyımm benım oyle hayallerım var kı hamıle kalayım gunlerımı stressiz rahat rahat evımde geçireyim istiyorum..
ben 2 hafta sonra çalışabilir raporu alacağım ve 5 hafta daha çalışacağım ne yapalım doğumdan sonra daha çok lazım olacaksorma canım ya bende 24 hafta meselesi hikaye oldu çocuk yapın demeyi bilenler çok bizi düşünen yok güya doğum öncesi 8 hafta izin var ama hangi kadın kullanabiliyoki o izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?