hımm anladım canımm..yapacak bişey yok ozaman çalışmaya devambenimde hayallerim öyleydi canım ama çok zamansız giderlerimiz oldu üstelik ev taksidimiz var yani ücretsiz izin almam nerdeyse imkansız işe dönmem gerek o yüzden mümkün olduğunca çok çalışıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum iznimi gün doğmadan neler doğar rabbim bizede bir kapı açar inşallah
ben 2 hafta sonra çalışabilir raporu alacağım ve 5 hafta daha çalışacağım ne yapalım doğumdan sonra daha çok lazım olacak
bosver canımmmmmmmmm işte kendını yormaaaaaa ona dıkkat et sen yetercuma yapcam canım... asıl tarihim haftaya çarşamba :) bu arada belirti namına da bişeyim kalmadı yada ben işte olduğumdan oluyosa da farketmiyorum artık
İNŞALLAHHHHHHCanım cuma günü mübarek günde güzel haberler vereceksin bize inşallah Rabbim sevindirsin hayırlısıyla nasip etsin inşallah
oturduğum yerden zaten pek de bi şey yaptırmıyolar sağolsunlar arkadaşlar.... nası dikkat edilir yada eidilmez bilmiyom ki....bosver canımmmmmmmmm işte kendını yormaaaaaa ona dıkkat et sen yeter
bende bu ctesi aldım o raporu 5 hafta çalışcam şimdi, gün sayıyorum resmen kaldı 24 işgünüm hatta bugünüde sayma kaldı 23 iş günüben 2 hafta sonra çalışabilir raporu alacağım ve 5 hafta daha çalışacağım ne yapalım doğumdan sonra daha çok lazım olacak
dertte dilekte bitmiyo galibabende bu ctesi aldım o raporu 5 hafta çalışcam şimdi, gün sayıyorum resmen kaldı 24 işgünüm hatta bugünüde sayma kaldı 23 iş günürabbim yardımcımız olsun şu an hayattan tek beklentim bebeğime merhametli ve sevgi dolu bi bakıcı bulabilmek başkada bir dileğim yok
keşke canım benim bebekle vekit geçirme hayalim kalmadı inşallah sana nasip olur bitanemhımm anladım canımm..yapacak bişey yok ozaman çalışmaya devamşu giderler çok olmasaaaaa çalışmak zorunda kalmasak keşkeeeeeeeeee
haklısın canım insanın dilekleri hiç bitmiyor ama artık kendim için hiçbişey istemiyorumdertte dilekte bitmiyo galibaAllah yardımcın olsun canım, Sağlıkla kucağına al dilediğin gibi birini de bul inşallah....
dımı amaaaaaaaaaaaaaa otursunlar oturdukları yerde aaaaaaaaaaaaa...oturduğum yerden zaten pek de bi şey yaptırmıyolar sağolsunlar arkadaşlar.... nası dikkat edilir yada eidilmez bilmiyom ki....dursunlar uslu uslu işte :))))))
kızz keşke bursa da yaşasan hee..ben seve seve bakardım bebişe..teyzesiyim sonuçta..bende bu ctesi aldım o raporu 5 hafta çalışcam şimdi, gün sayıyorum resmen kaldı 24 işgünüm hatta bugünüde sayma kaldı 23 iş günürabbim yardımcımız olsun şu an hayattan tek beklentim bebeğime merhametli ve sevgi dolu bi bakıcı bulabilmek başkada bir dileğim yok
gün doğmadan neler doğar canım hıç beklemediğin bi zaman da bi bakmışın hersey yolunda..keşke canım benim bebekle vekit geçirme hayalim kalmadı inşallah sana nasip olur bitanem
dımı amaaaaaaaaaaaaaa otursunlar oturdukları yerde aaaaaaaaaaaaa...
kızz keşke bursa da yaşasan hee..ben seve seve bakardım bebişe..teyzesiyim sonuçta..
benım gıbı sevgı dolu güzel bakıcı da zor bulurdun hanı...
gün doğmadan neler doğar canım hıç beklemediğin bi zaman da bi bakmışın hersey yolunda..
bende suan calışmıcam dıyorum amaaaa rabbım zor durumda bırakmasın inşallah
anammmmmmmmmmm sarı kafalar dönmüşşsen pamuklara sarardın eminim canım benim ama neden olsa bir iki ay içinde sende hamile olacağın için ağır kaldırmak yasak olcak sana o yüzden sen bundan sonra kendi bebişine bakacaksın inşallah :))))
Birde o dert var değil mi? ben bu kış oğlumu kreşe gönderöiştim yarım gün bir bayan gelip hem iş hem yemek yapıyordu iyiydik bu kış ne yapıcaz bakalımbende bu ctesi aldım o raporu 5 hafta çalışcam şimdi, gün sayıyorum resmen kaldı 24 işgünüm hatta bugünüde sayma kaldı 23 iş günürabbim yardımcımız olsun şu an hayattan tek beklentim bebeğime merhametli ve sevgi dolu bi bakıcı bulabilmek başkada bir dileğim yok
iyiyim canım sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviyeoo süper haber bu.
hadi hayırlısı canım benım.
tatlışımm nasılsınnnnnnnnnn
sende anne olacaksın inşallah tez zamanda inanıyorum ben rabbim en güzel zamanını bekliyor inşallahanammmmmmmmmmm sarı kafalar dönmüşş
iyi yürekli güzel arkadaşım benımmmmmmmmmmm inşallah bende anne olabılırımm nasip herşey olmazsa da napalım artık rabbım buyuk..
sizinkilere cici anne olurum olmadı
oo süper haber bu.
Merhaba kızlar..
değişmiş burası, sevmedim ama bu yeni haliNeyse alışcaz artık..
Amaya bana bişeyler yazmışsın geçen hafta ama göremedim bu yeni hali çözemedim dahaTest günün ne zaman? İnşallah güzel haberlerini duyarız:)
Ben bugün gonal f le ilk iğneme başladım kızlar. Cuma günü kontrole gideceğim.. Dua ediyorum bu sefer biraz daha fazla ve sağlıklı yumurtam oluşsun diye.. Bakalım ne olacak.. Gergin tedirgin dolanma hallerim başladı yine :)
oo süper haber bu.
Merhaba kızlar..
değişmiş burası, sevmedim ama bu yeni haliNeyse alışcaz artık..
Amaya bana bişeyler yazmışsın geçen hafta ama göremedim bu yeni hali çözemedim dahaTest günün ne zaman? İnşallah güzel haberlerini duyarız:)
Ben bugün gonal f le ilk iğneme başladım kızlar. Cuma günü kontrole gideceğim.. Dua ediyorum bu sefer biraz daha fazla ve sağlıklı yumurtam oluşsun diye.. Bakalım ne olacak.. Gergin tedirgin dolanma hallerim başladı yine :)
cnm benim esimdede intihaplanma var iki kez denedik tup bebek olmadi siz nerdesiniz hangi doktora gittiniz bazen sonuc bile cikmiyo intihaptan dolayiSlm kizlar esimi bugun bi dktora goturduk bu dktr sirf erkek penisi ile ilgileniyor ve esime dediki bu durumda tupbebek yapmanizi onermiyorum once penisinizde iltihaplanma varmi ona bakacam daha sonra tedavi gerekirse yapacam dedi bu arada esimin sperm sayisi az ve hareketleri yavas..duzelmne olurmuki kizlar aranizda bu durumu yasiyanlar varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?