kuzucummmmmmmmmm daha var ya..iyiyim canım sen nasılsın ne zaman başlıyorsun tedaviye
ınsallah kuzucummmm..rabbım buyuk be bıtanemm dermansız dert vermesin yeter kiisende anne olacaksın inşallah tez zamanda inanıyorum ben rabbim en güzel zamanını bekliyor inşallah
Canim ben yurtdisindayim eylulde trkiyede tedaviye basliycaktik fakat bu dktor onermedi once butun tahlilleri yapalim esim icin gerekirse tedavide olursun dedi daha sonra tupbebek yapin dedi..bilmiyorum yaa hazirlanmistik az bi zamanimiz kalmisti trkyeye gelmemize..sizede tedavi uygulandi mi canim??cnm benim esimdede intihaplanma var iki kez denedik tup bebek olmadi siz nerdesiniz hangi doktora gittiniz bazen sonuc bile cikmiyo intihaptan dolayi
İlac kullandi bir yil ama bir fayda goremedik zaman ve para kaybi oldu bizim.icinCanim ben yurtdisindayim eylulde trkiyede tedaviye basliycaktik fakat bu dktor onermedi once butun tahlilleri yapalim esim icin gerekirse tedavide olursun dedi daha sonra tupbebek yapin dedi..bilmiyorum yaa hazirlanmistik az bi zamanimiz kalmisti trkyeye gelmemize..sizede tedavi uygulandi mi canim??
Amin amun aminslm guzel anne adaylari insaallah herkes iyidir? Rabbim tum evlat hasreti ceken kardeslerimin hayirlisiyla en kisa zaman kucaklrini doldursun insaallah.hamile olan kardeslerimede saglicakla evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insaallah.
Canim senin esinindemi sperm sayisi az ve harekleri yavas? Suan ne durumdasiniz? Hangi merkezlede tedavi gordun??İlac kullandi bir yil ama bir fayda goremedik zaman ve para kaybi oldu bizim.icin
Sayi az haretlilik az ve intihap var devlette tup denedik iki kez bayramda negatif aldik medicanade tedavi gordu esim simdi tekrar merkez arastiriyoruz biraz zaman gecmesi lazimmisCanim senin esinindemi sperm sayisi az ve harekleri yavas? Suan ne durumdasiniz? Hangi merkezlede tedavi gordun??
Allah yardimcimiz olsun canimSayi az haretlilik az ve intihap var devlette tup denedik iki kez bayramda negatif aldik medicanade tedavi gordu esim simdi tekrar merkez arastiriyoruz biraz zaman gecmesi lazimmis
Siz trky mi dusunuyordunuz pekiAllah yardimcimiz olsun canimbu durumda eyluldeki tedavimizde iptal olur kendimi o zamana hazirlamistim
canım bana sarılcaktın dun ama ben yoktummgelince sarılllll buralardayım :):)
aynen canım benım de oyle ya..
yazılanları takıp etmek bile zor.
sen herkes var gıbı yaz barım..
cnku aslında burdayıs ama görünmüyoruz
ayy hadi inşallah cuma günü kutlama yapıcazz canımmcuma yapcam canım... asıl tarihim haftaya çarşamba :) bu arada belirti namına da bişeyim kalmadı yada ben işte olduğumdan oluyosa da farketmiyorum artık
benim transferimin 7. günü silik çizgiyi görünce şaşırdım erken olduğu için ilacın etkisi mi dedim. test bozuk değildir. inşalalh sende bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah Rabbim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin :)
Slm kizlar esimi bugun bi dktora goturduk bu dktr sirf erkek penisi ile ilgileniyor ve esime dediki bu durumda tupbebek yapmanizi onermiyorum once penisinizde iltihaplanma varmi ona bakacam daha sonra tedavi gerekirse yapacam dedi bu arada esimin sperm sayisi az ve hareketleri yavas..duzelme olurmuki kizlar aranizda bu durumu yasiyanlar varmi
Bilmiyorum canim ya esigell kız sarılayım hazır sarı kafalar gelmişkennnnn
ayy hadi inşallah cuma günü kutlama yapıcazz canımm
tebrikler Rabbim saplıkla kucagına almayıda nasip etsin
canım tedavi olup başlamak daha iyi tabi ama umarım tedavi sonrası düzeltilebilcek problem vardır en azından
ee şimdi napıcaksın tr ye gelmicekmisin tedavin iptal mı oldu
Canim biz kromozom analizi icin bugun bi urolojiye gittik esimin degerlerine bakti ve dedi bu durumda tupbebek yapsaniz ayni sonucu alirsiniz ve esimden idrar, kan ve sperm ornekleri aldi sonuca gore bizi yonlendirecek drun dedigine gore kanallarda iltihap olma ihtimali varmis.trkiyeye gelmemiz 10 gun sonra belli olur.gell kız sarılayım hazır sarı kafalar gelmişkennnnn
ayy hadi inşallah cuma günü kutlama yapıcazz canımm
tebrikler Rabbim saplıkla kucagına almayıda nasip etsin
canım tedavi olup başlamak daha iyi tabi ama umarım tedavi sonrası düzeltilebilcek problem vardır en azından
ee şimdi napıcaksın tr ye gelmicekmisin tedavin iptal mı oldu
canım hayırlı olsun tedavinnnnnnnnMerhaba kızlar..
değişmiş burası, sevmedim ama bu yeni haliNeyse alışcaz artık..
Amaya bana bişeyler yazmışsın geçen hafta ama göremedim bu yeni hali çözemedim dahaTest günün ne zaman? İnşallah güzel haberlerini duyarız:)
Ben bugün gonal f le ilk iğneme başladım kızlar. Cuma günü kontrole gideceğim.. Dua ediyorum bu sefer biraz daha fazla ve sağlıklı yumurtam oluşsun diye.. Bakalım ne olacak.. Gergin tedirgin dolanma hallerim başladı yine :)
Kızlarr c.tesi transferim var.bugün rahim duvarımın kalınlıgını ölçmek için gitmiştim doktora daha bir hafta olmuştu ilaçlara başlayalı 12.günde transferim olucak donmuş embriyoda bukdr çabukmu oluyor transfer.heycan bastı yinee benii
ohh yakınmış canım ben biraz daha bekleyip hem kafamı hemde vücudumu hazırlayacamkuzucummmmmmmmmm daha var ya..
eylül de benı arıcaklar sözde bakalımmmmmm görcez..
en geç ekım olur heralde..sende ne var ne yok bakalım
caaaanııım çok şükür ki hamişsin bir arkadaş daha kurtuldukızlar
bugün dra gittim hersey yolunda imiş bebiş haftası ile uyumlu imiş sıkıntı yok dedi 3 hafta sonra çağırdı :) 2sn kadar kalbini dinletti özlemişim bu sesi :) darısı size kızlarrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlı olsun tedavinnnnnnnninşallah sonu bebişli olsun canımmmmmmm
canım maşallah tarih gelmiş :) hadi hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişler inşallahhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?