2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm benim esimdede intihaplanma var iki kez denedik tup bebek olmadi siz nerdesiniz hangi doktora gittiniz bazen sonuc bile cikmiyo intihaptan dolayi
Canim ben yurtdisindayim eylulde trkiyede tedaviye basliycaktik fakat bu dktor onermedi once butun tahlilleri yapalim esim icin gerekirse tedavide olursun dedi daha sonra tupbebek yapin dedi..bilmiyorum yaa hazirlanmistik az bi zamanimiz kalmisti trkyeye gelmemize..sizede tedavi uygulandi mi canim??

Kızlarr c.tesi transferim var.bugün rahim duvarımın kalınlıgını ölçmek için gitmiştim doktora daha bir hafta olmuştu ilaçlara başlayalı 12.günde transferim olucak donmuş embriyoda bukdr çabukmu oluyor transfer.heycan bastı yinee benii

İlac kullandi bir yil ama bir fayda goremedik zaman ve para kaybi oldu bizim.icin

slm guzel anne adaylari insaallah herkes iyidir? Rabbim tum evlat hasreti ceken kardeslerimin hayirlisiyla en kisa zaman kucaklrini doldursun insaallah.hamile olan kardeslerimede saglicakla evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insaallah.

slm guzel anne adaylari insaallah herkes iyidir? Rabbim tum evlat hasreti ceken kardeslerimin hayirlisiyla en kisa zaman kucaklrini doldursun insaallah.hamile olan kardeslerimede saglicakla evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insaallah.
Amin amun amin

Canim senin esinindemi sperm sayisi az ve harekleri yavas? Suan ne durumdasiniz? Hangi merkezlede tedavi gordun??
Sayi az haretlilik az ve intihap var devlette tup denedik iki kez bayramda negatif aldik medicanade tedavi gordu esim simdi tekrar merkez arastiriyoruz biraz zaman gecmesi lazimmis

Sayi az haretlilik az ve intihap var devlette tup denedik iki kez bayramda negatif aldik medicanade tedavi gordu esim simdi tekrar merkez arastiriyoruz biraz zaman gecmesi lazimmis
Allah yardimcimiz olsun canim bu durumda eyluldeki tedavimizde iptal olur kendimi o zamana hazirlamistim

gell kız sarılayım hazır sarı kafalar gelmişkennnnn

cuma yapcam canım... asıl tarihim haftaya çarşamba :) bu arada belirti namına da bişeyim kalmadı yada ben işte olduğumdan oluyosa da farketmiyorum artık
ayy hadi inşallah cuma günü kutlama yapıcazz canımm

tebrikler Rabbim saplıkla kucagına almayıda nasip etsin

canım tedavi olup başlamak daha iyi tabi ama umarım tedavi sonrası düzeltilebilcek problem vardır en azından
ee şimdi napıcaksın tr ye gelmicekmisin tedavin iptal mı oldu

ayy çok şükür sarı kafalarımızzzz gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş bazıları eksik ama olsun bunada şükürrrr :):)

mi dusunuyordunuz peki[/QUOTE]
Evet canim merkez bile ayarlamistik butun testlerimizi vs yaptirmistik
Bilmiyorum canim ya esi
Canim biz kromozom analizi icin bugun bi urolojiye gittik esimin degerlerine bakti ve dedi bu durumda tupbebek yapsaniz ayni sonucu alirsiniz ve esimden idrar, kan ve sperm ornekleri aldi sonuca gore bizi yonlendirecek drun dedigine gore kanallarda iltihap olma ihtimali varmis.trkiyeye gelmemiz 10 gun sonra belli olur.

kızlar
bugün dra gittim hersey yolunda imiş bebiş haftası ile uyumlu imiş sıkıntı yok dedi 3 hafta sonra çağırdı :) 2sn kadar kalbini dinletti özlemişim bu sesi :) darısı size kızlarrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlı olsun tedavinnnnnnnn inşallah sonu bebişli olsun canımmmmmmm

canım maşallah tarih gelmiş :) hadi hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişler inşallahhhhhhhhhhh

kızlarrr bugün transferimin 4.günü
fakat bende hiçbir değişiklik yok....
sürekli kendi vücudumu dinliyorum....
acaba karnımda bir ağrı var mı ya da göğüslerim şişti mi diye....
ama hiç bir şey yok....
burada okuduklarımın hiçbirini yaşamadım
acaba bebeklerim tutunmadı mı?????

kuzucummmmmmmmmm daha var ya..
eylül de benı arıcaklar sözde bakalımmmmmm görcez..
en geç ekım olur heralde..sende ne var ne yok bakalım
ohh yakınmış canım ben biraz daha bekleyip hem kafamı hemde vücudumu hazırlayacam
kilo vermek için diyetisyene gidecem bakalım 7-8 ay sonra düşünüyorum canım inşallah

caaaanııım çok şükür ki hamişsin bir arkadaş daha kurtuldu
Allah tamamına erdirsin inşallah canım darısıda başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…