2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba canım benim dondorulmuş transferim 19.günde yapıldı kişiden kişiye değişiyor demek..

Slmmm simdiden hayirli olsun bende heniz ilac asamasindayim pazartesi belli olcak bnmde ultrasona gore transfer tarihim insallah bnmde istenilen kalinliktadirda bir an once bebisim olmasi gereken yerde annecinin icinde yer alir :)

Slmmm simdiden hayirli olsun bende heniz ilac asamasindayim pazartesi belli olcak bnmde ultrasona gore transfer tarihim insallah bnmde istenilen kalinliktadirda bir an once bebisim olmasi gereken yerde annecinin icinde yer alir :)
inşallah arkadaşım bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah emeklerin boşa çıkmasın

canım inşallah tutunur meleklerin
Rabbim tedavini boşa çıkarmasın inşallah yüzün gülsün arkadaşım

Kizlarr selam nasilsinizzz
Ben 2. Gun doktorumla gorusemedim sehir disina ciktigindan gitmedik hastaneye de baya uzak cunku
Ben de 2. Gun yapilmasi gereken hormon testlerini burada yaptirayim gidince de bidahaki adete kadar beklememiş olurum gorsun sonuclarimi dedim.2. Gun dedilee ki ac karnina olmasi lazim 3. Gun sabah gittim oyizden.
Buaksam da netten lab sonuclarina baktim sadece tsh gozukuyo digerleri yok.Yani belki ona ayri baktilar da gozukmuyor bilemiyorum yarin gidince anlaşilacak
2. Ve 3. Gun istiyolar genelde ama
Eger ki oyle bi hata yaptilarsa yarin adetimin 4. Gunu yine kan versem yarin yapilsa bi faydasi olur mu yoksa tren kacti onumizdeki aya mi kaldi sizce

dimi amaaaaaaaaaa :)

canım belirti ama yaa..bazen olmuyor cnku sabırlı ol ne olurr .

ohh yakınmış canım ben biraz daha bekleyip hem kafamı hemde vücudumu hazırlayacam
kilo vermek için diyetisyene gidecem bakalım 7-8 ay sonra düşünüyorum canım inşallah
valla canım sen en ıyısını yapıyorsun he..
bende kendımı bı saldım sorma..tatıle gittiğimden beri yedıklerıme hiç dıkkat etmıyorum
hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…