- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canım özledim kız seniayy çok şükür sarı kafalarımızzzz gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş bazıları eksik ama olsun bunada şükürrrr:):)
merhaba canım benim dondorulmuş transferim 19.günde yapıldı kişiden kişiye değişiyor demek..Kızlarr c.tesi transferim var.bugün rahim duvarımın kalınlıgını ölçmek için gitmiştim doktora daha bir hafta olmuştu ilaçlara başlayalı 12.günde transferim olucak donmuş embriyoda bukdr çabukmu oluyor transfer.heycan bastı yinee benii
Canım özledim kız senisarı kafalarimiz gelmiş
Slmmm simdiden hayirli olsun bende heniz ilac asamasindayim pazartesi belli olcak bnmde ultrasona gore transfer tarihim insallah bnmde istenilen kalinliktadirda bir an once bebisim olmasi gereken yerde annecinin icinde yer alir :)Kızlarr c.tesi transferim var.bugün rahim duvarımın kalınlıgını ölçmek için gitmiştim doktora daha bir hafta olmuştu ilaçlara başlayalı 12.günde transferim olucak donmuş embriyoda bukdr çabukmu oluyor transfer.heycan bastı yinee benii
inşallah arkadaşım bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah emeklerin boşa çıkmasınSlmmm simdiden hayirli olsun bende heniz ilac asamasindayim pazartesi belli olcak bnmde ultrasona gore transfer tarihim insallah bnmde istenilen kalinliktadirda bir an once bebisim olmasi gereken yerde annecinin icinde yer alir :)
Test yaptım kuzum belkide gebissinayy evettttt geldi çok şkür bin şükür
napıon bakalımmm ne var ne yok
ben hala regl olmadım yineeee ya 8 temuzda olmuştum ufffff
Test yaptım kuzum belkide gebissin
Slmmm simdiden hayirli olsun bende heniz ilac asamasindayim pazartesi belli olcak bnmde ultrasona gore transfer tarihim insallah bnmde istenilen kalinliktadirda bir an once bebisim olmasi gereken yerde annecinin icinde yer alir :)
kız niye topiğe cvp yazmıyon burlarda takılıyon dayok kız yapmıştım 8 agustosta hiç.bişey cıkmadı
dengemi bozdu tüp bebek benim yaa
geçen ayda 1 hafta geçmişti yine öyle olcak sanırım
görmedimm ki kuzum yoksa yazmam mı hiçççkız niye topiğe cvp yazmıyon burlarda takılıyon da
Kuzum doktora gitsene tedaviler hep duzenimizi bozdu vallayok kız yapmıştım 8 agustosta hiç.bişey cıkmadı
Kuzum doktora gitsene tedaviler hep duzenimizi bozdu valla
burda bi çok dr a gittim içime sinmedi hiç ya
kime gideceğimi bilemediğimden bu miskinliğim zaten
gell kız sarılayım hazır sarı kafalar gelmişkennnnn
canım tedavi olup başlamak daha iyi tabi ama umarım tedavi sonrası düzeltilebilcek problem vardır en azından
ee şimdi napıcaksın tr ye gelmicekmisin tedavin iptal mı oldu
kızlarrr bugün transferimin 4.günü
fakat bende hiçbir değişiklik yok....
sürekli kendi vücudumu dinliyorum....
acaba karnımda bir ağrı var mı ya da göğüslerim şişti mi diye....
ama hiç bir şey yok....
burada okuduklarımın hiçbirini yaşamadım
acaba bebeklerim tutunmadı mı?????
valla canım sen en ıyısını yapıyorsun he..ohh yakınmış canım ben biraz daha bekleyip hem kafamı hemde vücudumu hazırlayacam
kilo vermek için diyetisyene gidecem bakalım 7-8 ay sonra düşünüyorum canım inşallah
günaydın canımmgünaydın arkadaşlar hayırlı günler herkese
canımcım benımde hep reglım duzenlı gıderdı.tup tedavılerınden sonra bıraz gecikmeler oluyoryok kız yapmıştım 8 agustosta hiç.bişey cıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?