günaydın arkadaşımGünaydın kızlar..
günaydın arkadaşım
İYİYİZ canımm benım siz nasılsınızzzzzgünaydın kızlarrrr nasılsınız
canımcım benımde hep reglım duzenlı gıderdı.tup tedavılerınden sonra bıraz gecikmeler oluyor
Maşallah çok sevindim canımkızlar
bugün dra gittim hersey yolunda imiş bebiş haftası ile uyumlu imiş sıkıntı yok dedi 3 hafta sonra çağırdı :) 2sn kadar kalbini dinletti özlemişim bu sesi :) darısı size kızlarrrrrrrrrrrrrr
belkı de sıcaklardan olabılır canım haklısın ya.canım benim de hep 28-29 günde bir olurdu bu zamana kadar senede bir bilemedin iki kere olur 30 düşün. 3-4 aydır 31 günde bir oluyor önemli değil ama büyük ihtimalle sıcaklara bağlıyorum
günaydınnnnlaaarrrr
İYİYİZ canımm benım siz nasılsınızzzzz
günaydın canımm dımı ya ne gusellergünaydınnnnlaaarrrr
ay yaşasın sarı kafalarrrrr
Ohhh missssade türk kahvesi ve sade soda(limon lilimli ) bayılıyorum yaa
merhaba tatlım iyiyiz ne olsun kk nın yenı halıne alışmaya çalışıyoruz..Günaydın hatunlar nasılsınz iyisinzdir inş nolmuş burayaEvrimmi geçirdi kk anam kndimi yabncı yerde hissettim ya Eski hali daha iyidi bu ne büle edittiö nerde
valla ya bende onu içmezsem gunum rahat geçmezOhhh misss
valla ya bende onu içmezsem gunum rahat geçmezhamişken yasak değil demi canım soda ve türk kahvesi[/QUOTEben ilk gunler icmiyordum ama şimdi bazen içiyorumm.soda içebilirsin dedi doktor
iyiyim canım şükür sarı kafalar dönmüş
İYİYİZ canımm benım siz nasılsınızzzzz
evettttttttt döndü canım..online kişileri de görürsek tamamiyiyim canım şükür sarı kafalar dönmüş
Alışmak zor olacakGünaydın hatunlar nasılsınz iyisinzdir inş nolmuş burayaEvrimmi geçirdi kk anam kndimi yabncı yerde hissettim ya Eski hali daha iyidi bu ne büle edittiö nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?