2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımcım benımde hep reglım duzenlı gıderdı.tup tedavılerınden sonra bıraz gecikmeler oluyor

canım benim de hep 28-29 günde bir olurdu bu zamana kadar senede bir bilemedin iki kere olur 30 düşün. 3-4 aydır 31 günde bir oluyor önemli değil ama büyük ihtimalle sıcaklara bağlıyorum

Maşallah çok sevindim canım

canım benim de hep 28-29 günde bir olurdu bu zamana kadar senede bir bilemedin iki kere olur 30 düşün. 3-4 aydır 31 günde bir oluyor önemli değil ama büyük ihtimalle sıcaklara bağlıyorum
belkı de sıcaklardan olabılır canım haklısın ya.
benım de 30 ve 31.günü buluyor..napalım

[QUOTE="phala, post: 36473490, member: 5Quite]İnşallah bende bu bulantıları yaşarım[/QUOTE]
Kuzummm insaallah sende hamis olacaksinnnn Allahin izniyle..ama kuzucum sn rahat gecir insaallah hic bulanti yasama her seyi ye iccc

Günaydın hatunlar nasılsınz iyisinzdir inş nolmuş buraya Evrimmi geçirdi kk anam kndimi yabncı yerde hissettim ya Eski hali daha iyidi bu ne büle edittiö nerde

Günaydın hatunlar nasılsınz iyisinzdir inş nolmuş buraya Evrimmi geçirdi kk anam kndimi yabncı yerde hissettim ya Eski hali daha iyidi bu ne büle edittiö nerde
merhaba tatlım iyiyiz ne olsun kk nın yenı halıne alışmaya çalışıyoruz..
valla sorma formatını değiştirmişler düne kadar sarı kafalarımız bile yoktu düşünn

ANLADIM canımm..
ya buraya yazdım sonradan aklıma geldı hamısler ozenır mı dıye de ondan..
hem bende hamıs olunca içebilirmiyim diye de merak ettım biraz
iyiyim canım şükür sarı kafalar dönmüş
evettttttttt döndü canım..online kişileri de görürsek tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…