Günaydın kızçelerim..
Gördüğünüz üzre her geçen gün sitemiz kullanışlı oluyor bugün sarı kafalar yarın başka bişi sabııırrrr
amin canım :) inşallah en yakın zamanda rabbim hepinize bebişlerinizi gönderircaaaanııım çok şükür ki hamişsin bir arkadaş daha kurtuldu
Allah tamamına erdirsin inşallah canım darısıda başımıza
yaaa telden giriş sorunsalını çözerlerse süper olcak.... sürekli donuyo, sayfa cevap vermiyo diyo ve kapatmaya zorluyoGünaydın kızçelerim..
Gördüğünüz üzre her geçen gün sitemiz kullanışlı oluyor bugün sarı kafalar yarın başka bişi sabııırrrr
Rabbim kulunu sevindirmek için önce eşşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş bizimki de o hesap eski hali gelse göbek atacağız ama ne yapalım bunada alışırızGünaydın kızçelerim..
günaydın tatlım sayfamız degismis eksikliklr de insallah cabuk giderilirGünaydın kızçelerim..
iyiyiz ucan anne sen nasılsın bebis büyumus cinsiyetimize az kalmissealm kızlar naberrr?sarı kafalar hoşgelmiş
SLMM CANIMM iyiyizz senden naber bakalımsealm kızlar naberrr?sarı kafalar hoşgelmiş
merhabalar aranıza yeni katıldım 4 yıllık bir evliliğim var bebğimiz olmuyor bu hafta için randevu aldım tup bebek servisinden ön görüşme yapılacak ama hastalığıma denk geliyor sizde muayene olurmuyum
evet olursun, hatta reeglin 2.-3. günü çağırıyolar genelde ilk muayeneye...merhabalar aranıza yeni katıldım 4 yıllık bir evliliğim var bebğimiz olmuyor bu hafta için randevu aldım tup bebek servisinden ön görüşme yapılacak ama hastalığıma denk geliyor sizde muayene olurmuyum
tsh-fsh gayet iyi e2 prl ve lh hakkında pek bilgim yok açıkcası...Kizlarr sonuclarim nasill yarin doktorla gorusecegiz maalesef 2. Gun muayene olma sansim olmadi dr sehirdisindaydi ama rapor vs islemleri icin gidip gorusucem artik hersey uygunsa da onumuzdeki adetle tedaviye baslariz insallahhh
tsh 1.41
Lh 9.36
Fsh 7.31
E2 65.43
Prl 17.71
selam canım nasılsın eski forumlardan hatırlıyorum senimerhabalar aranıza yeni katıldım 4 yıllık bir evliliğim var bebğimiz olmuyor bu hafta için randevu aldım tup bebek servisinden ön görüşme yapılacak ama hastalığıma denk geliyor sizde muayene olurmuyum
Sagol canim bakalim dr ne diyecektsh-fsh gayet iyi e2 prl ve lh hakkında pek bilgim yok açıkcası...
transferden sonra hiçbişey istemedi benden. progestan fitil verdi onu kullanıyorum halaselam kızlar bugün transferimin 5. günü. doktorum bugün için hormon testi istemişti.
e2 =299
progesteron = 6 çıktı.
prg düşük olduğunu söyledi. siz hiç baktırdınız mı sizin değerleriniz nasıldı?
ben de gittim başka bi hastanede yaptırdım tekrardan onun sonucu da 2 saat sonra çıkacak....
açıkçası moralim bozuldu.....
transferden sonra hiçbişey istemedi benden. progestan fitil verdi onu kullanıyorum hala
hadi yaa bu kadar uzun surecegini tahmin etmezdim.pazartesi biraktim ilaclari hayirlisi insallah o kadar uzun surmwz yaaa surekli hafif kanamalarim varrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?