2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızçelerim..
Gördüğünüz üzre her geçen gün sitemiz kullanışlı oluyor bugün sarı kafalar yarın başka bişi sabııırrrr

canımcım haklısın ama sabah bende şöyle bişey oldu çoklu alıntı kısmından alıntı yaptığım zaman sarı kafaları kullanamadım

Günaydın kızçelerim..
Gördüğünüz üzre her geçen gün sitemiz kullanışlı oluyor bugün sarı kafalar yarın başka bişi sabııırrrr
yaaa telden giriş sorunsalını çözerlerse süper olcak.... sürekli donuyo, sayfa cevap vermiyo diyo ve kapatmaya zorluyo kocamcım evdeyken pc ondayken süper oluyodu hatta pc nerdeyse açmıyodum artık... ama şimdi kkya giresim gelmiyo editorum telden yaaaa.....

Günaydın kızçelerim..
Rabbim kulunu sevindirmek için önce eşşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş bizimki de o hesap eski hali gelse göbek atacağız ama ne yapalım bunada alışırız

hehe sari kafalar telden de oluyo ama cok kasıyo sanki nasılsınız bkim kızlar

Günaydın kızçelerim..
günaydın tatlım sayfamız degismis eksikliklr de insallah cabuk giderilir

merhabalar aranıza yeni katıldım 4 yıllık bir evliliğim var bebğimiz olmuyor bu hafta için randevu aldım tup bebek servisinden ön görüşme yapılacak ama hastalığıma denk geliyor sizde muayene olurmuyum

canım zaten reglının 2.3.gunu muayene olunuyor genelde yumurta rezervine bakmak için.bence sorun olmaz.sen hazırlıklı git

evet olursun, hatta reeglin 2.-3. günü çağırıyolar genelde ilk muayeneye...

Kizlarr sonuclarim nasill yarin doktorla gorusecegiz maalesef 2. Gun muayene olma sansim olmadi dr sehirdisindaydi ama rapor vs islemleri icin gidip gorusucem artik hersey uygunsa da onumuzdeki adetle tedaviye baslariz insallahhh

tsh 1.41
Lh 9.36
Fsh 7.31
E2 65.43
Prl 17.71

tsh-fsh gayet iyi e2 prl ve lh hakkında pek bilgim yok açıkcası...

selam canım nasılsın eski forumlardan hatırlıyorum seni
hayırlısı olsun inşeAllah adetinde olmansorun olmaz hatta 2. gnü gitmen dah iyi oludu
tahliller için canım hakkında hayırlısı inşallah

selam kızlar bugün transferimin 5. günü. doktorum bugün için hormon testi istemişti.
e2 =299
progesteron = 6 çıktı.
prg düşük olduğunu söyledi. siz hiç baktırdınız mı sizin değerleriniz nasıldı?
ben de gittim başka bi hastanede yaptırdım tekrardan onun sonucu da 2 saat sonra çıkacak....
açıkçası moralim bozuldu.....

transferden sonra hiçbişey istemedi benden. progestan fitil verdi onu kullanıyorum hala

transferden sonra hiçbişey istemedi benden. progestan fitil verdi onu kullanıyorum hala

bu testler yapılıyormuş genelde.... sonuçlara göre de ilaçlarımın dozu ayarlanacaktı....
tekrar yaptırdığım testin sonucunda prg= 12.13 çıktı. biraz moralim düzeldi.
ben crinone jel ve progestan yumuşak kapsül kullanıyordum.
bugün progestan iğneye başladık.
sonuç 1 hafta sonra ama günler geçmiyor...........

hadi yaa bu kadar uzun surecegini tahmin etmezdim.pazartesi biraktim ilaclari hayirlisi insallah o kadar uzun surmwz yaaa surekli hafif kanamalarim varrrr.

geçmişş olsun canım çok üzüldüm yaa ne güzel seni hamişler arasına katmıştık..
hayırlısıı herşeyin canımm.. ne yazıkki bazen elimizden bir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…