2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canlar bugün çatlatma iğnemi yapacağım,cuma günü yumurta toplama var...ya çok ağrı oluyormu ayılınca bana yazarmısınız korkuyorum da..adet sancısı gibi mi daha da betermi...onu bir atlatsam gerisi kolay

geçmişş olsun canım çok üzüldüm yaa ne güzel seni hamişler arasına katmıştık..
hayırlısıı herşeyin canımm.. ne yazıkki bazen elimizden bir şey gelmiyor.

canım ya senin kaç yumurtan olmuştu kaç adet toplanmıştı..sorunlarımız aynı da merak ettim.

inşallah hakkında hayırlısı olur cnm.... toplama esnasında hiç bir şey hissetmiyorsun zaten. sonrasında ise az da olsa bi ağrın oluyor tabiki.... ama dayanılmayacak kadar değil. adet sancısı kadar değil bence.... tabi kişiden kişye de değişebilir bu durum....

canım ya senin kaç yumurtan olmuştu kaç adet toplanmıştı..sorunlarımız aynı da merak ettim.

canımm bende seni merak ediyordum tedavin ne oldu kaç yumurtan toplandı transferin yapıldımı.. kk yeni haline alışamadım gelen çoğu mesajı ve arkadaşların tedavilerinin son durumlarını kaçırdım..
amh sayım 0.09 son tedavimde 3 yumurtam toplanmış hepsi döllenmişti..
benim sayı 5-2 arası değişiyor..

merhabalar herkese bu konuya yeni katıldım benimde 2 aşılamam 4 tüp bebek denemem oldu ama sonuç maalesef olumsuz tekrar görüşmem olacak 3 eylülde allah hepimizin yüzünüze gülsün

offf çoklu alıntı yapmıştım sayfalardan okuya okuya ilerliyordum en son cvp veriyim diye şimdi eklenmiyor alıntılarım gitmişşşş sinir oldumm

geçmişş olsun canım çok üzüldüm yaa ne güzel seni hamişler arasına katmıştık..
hayırlısıı herşeyin canımm.. ne yazıkki bazen elimizden bir şey gelmiyor.
Ama bi karışıklık varr onları ben yazmadım
yaa ben bu yeni kk den hiçbişey anlamadım herşey çok çok karışık gereksiz yere.. neyse canım kusura bakma lütfen..
Hiç onemli degil cnm yaaa.

İyiyiz tatlım ya sen?
İyiyiz cnm sen nasilsinnn
Iyi diyelim IYi olalim canimSen nasilsin?

canlarım bende iyiyim hamdolsun. regl olmayı bekliyorum sinirlerim gerildi iyice
zaten bu ayda geçsin önümüzdeki ayda aynısı olursa doktor yolu gözükcek bana belli ki
bi doktor bulmam lazım kendime

flyingmom canım bebiş nasıl senin keyfin nasıl bakalım ?
özsen canım sen ne durumdasın ?
gemingos bi neticeye varabildin mi canım tedavi konusunda ?

eeeeeee nasılsınızz ozaman diyim kısaca
iyi kuzum sen nasılsınyarın doktora gitcez bizde eşimin tomografi sonucu cıkcak insallah hersey cok guzel olur dualarınızı eksik etmeyin canım

uyuyup uyandığında her şey bitmiş oluyor zaten kişiye göre değişir 5 tüp yaptırdım ağrı sancı bilmedim ben

uyuyup uyandığında her şey bitmiş oluyor zaten kişiye göre değişir 5 tüp yaptırdım ağrı sancı bilmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…