- 27 Şubat 2013
- 14.822
- 42.359
- 798
geçmişş olsun canım çok üzüldüm yaa ne güzel seni hamişler arasına katmıştık..
hayırlısıı herşeyin canımm.. ne yazıkki bazen elimizden bir şey gelmiyor.
inşallah hakkında hayırlısı olur cnm.... toplama esnasında hiç bir şey hissetmiyorsun zaten. sonrasında ise az da olsa bi ağrın oluyor tabiki.... ama dayanılmayacak kadar değil. adet sancısı kadar değil bence.... tabi kişiden kişye de değişebilir bu durum....canlar bugün çatlatma iğnemi yapacağım,cuma günü yumurta toplama var...ya çok ağrı oluyormu ayılınca bana yazarmısınız korkuyorum da..adet sancısı gibi mi daha da betermi...onu bir atlatsam gerisi kolay
iyiyiz ucan anne sen nasılsın bebis büyumus cinsiyetimize az kalmis
SLMM CANIMM iyiyizz senden naber bakalım
anammmEvet canım hayırlısıyla 1 ay sonra öğreniriz
iyi sayılır canım bugün kendime 38 beden şort ve pantolon aldım moralim bozuldu resmenkilom aynı demek karnım çıkmış
canım ya senin kaç yumurtan olmuştu kaç adet toplanmıştı..sorunlarımız aynı da merak ettim.
Ama bi karışıklık varrgeçmişş olsun canım çok üzüldüm yaa ne güzel seni hamişler arasına katmıştık..
yaa ben bu yeni kk den hiçbişey anlamadım herşey çok çok karışık gereksiz yere.. neyse canım kusura bakma lütfen..Ama bi karışıklık varronları ben yazmadım
eeeeeee nasılsınızz ozaman diyim kısaca
Ama bi karışıklık varrgeçmişş olsun canım çok üzüldüm yaa ne güzel seni hamişler arasına katmıştık..
Hiç onemli degil cnm yaaa.yaa ben bu yeni kk den hiçbişey anlamadım herşey çok çok karışık gereksiz yere.. neyse canım kusura bakma lütfen..
İyiyiz cnm sen nasilsinnneeeeeee nasılsınızz ozaman diyim kısaca
Iyi diyelim IYi olalim canimeeeeeee nasılsınızz ozaman diyim kısaca
İyiyiz tatlım ya sen?
İyiyiz cnm sen nasilsinnn
Iyi diyelim IYi olalim canimSen nasilsin?
iyi kuzum sen nasılsıneeeeeee nasılsınızz ozaman diyim kısaca
uyuyup uyandığında her şey bitmiş oluyor zaten kişiye göre değişir 5 tüp yaptırdım ağrı sancı bilmedim bencanlar bugün çatlatma iğnemi yapacağım,cuma günü yumurta toplama var...ya çok ağrı oluyormu ayılınca bana yazarmısınız korkuyorum da..adet sancısı gibi mi daha da betermi...onu bir atlatsam gerisi kolay
uyuyup uyandığında her şey bitmiş oluyor zaten kişiye göre değişir 5 tüp yaptırdım ağrı sancı bilmedim bencanlar bugün çatlatma iğnemi yapacağım,cuma günü yumurta toplama var...ya çok ağrı oluyormu ayılınca bana yazarmısınız korkuyorum da..adet sancısı gibi mi daha da betermi...onu bir atlatsam gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?