2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İyiyiz canım bu hafta 2'li testimiz var uzun uzun görücem sıpayı

Oylede kuzum ben kendimi ne guzel hazirlamistim hevesim kursagimda kaldi vardir bir hayir bakalim nasil olacak
sıkma canını böylesi daha hayırlı demekki Allah sana yol gösterdi bi engel çıktı diye düşün
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım

[QUOTEşimdilik post: 36493738, member: 537340"]canımm bende seni merak ediyordum tedavin ne oldu kaç yumurtan toplandı transferin yapıldımı.. kk yeni haline alışamadım gelen çoğu mesajı ve arkadaşların tedavilerinin son durumlarını kaçırdım..
amh sayım 0.09 son tedavimde 3 yumurtam toplanmış hepsi döllenmişti..
benim sayı 5-2 arası değişiyor..[/QUOTE]
Benim simdilik 4 yumurta var simdi catlatma ignemi oldum cnm.ama benim amh o kadar düşük degildi.cuma gunu toplayacaklar.bu arada kk nin bu haline ben de alisamadim.kimsenin haberini alamadim okuyamadi.gicik bisey

uyuyup uyandığında her şey bitmiş oluyor zaten kişiye göre değişir 5 tüp yaptırdım ağrı sancı bilmedim ben

Canim ne bilim agri oluyor dediler korktum ben de.senin ne sorun vardi 5 tup bebek valla iyi sabirlisin heralde yapamazdim o kadar.ignelerde bile pes ettim :))))))

Canim ne bilim agri oluyor dediler korktum ben de.senin ne sorun vardi 5 tup bebek valla iyi sabirlisin heralde yapamazdim o kadar.ignelerde bile pes ettim )))))
önce sorun yok olur diye başlandı şuan 6. tüp bebek tedavisine başladım gitiğim dr kanda pıhtılaşma ve kandaki beyaz hücreler bazı yerde düşük bazı yerde yüksek rahme düzgün kan gitmediği için tutunma olmamış dedi hayırlısı başladım dün bende iğnelere

Canim ne bilim agri oluyor dediler korktum ben de.senin ne sorun vardi 5 tup bebek valla iyi sabirlisin heralde yapamazdim o kadar.ignelerde bile pes ettim )))))
herkeste ağrı olmaz bünye ye göre değişir ağrın olunca hemşireye söylersin hemen ağrı kesici yaparlar korkma rahat ol ki rahat geçsin

tatlım toplanan yumurta sayısıyla alakalı sanırım bu benim nerdeyse hiç ağrım sızım olmuyor 4 yumim vardı, benimle beraber opu olan bi abla vardı doktor ona rapor vermiş opudan sonra 5 gün, 25 yumi toplanmış, tedbir amaçlı verilmiş rapor.... ama genelde çok ağrı sızı olmuyor tatlım, sakin ol.... inşallah bol kaliteli yumilerin olsun, sana sıkıca tutunacak emriyolara dönüşsünler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…