ben hiç yükleyemedim ceb telefonuna sen yine yüklemişsinOffff bune yaa bwn tek alintiya yaziyorum iki cikiyoo.telefondan cok yavaş donuyooo
Kuzum neticeye varmamiz esimin tahlil sonuclarina baglieeeeeee nasılsınızz ozaman diyim kısaca
canlarım bende iyiyim hamdolsun. regl olmayı bekliyorum sinirlerim gerildi iyice
zaten bu ayda geçsin önümüzdeki ayda aynısı olursa doktor yolu gözükcek bana belli ki
bi doktor bulmam lazım kendime
flyingmom canım bebiş nasıl senin keyfin nasıl bakalım ?
özsen canım sen ne durumdasın ?
gemingos bi neticeye varabildin mi canım tedavi konusunda ?
ayy canım Allah ın izniyle sonuçlar tertemiz çıkar inşallahiyi kuzum sen nasılsınyarın doktora gitcez bizde eşimin tomografi sonucu cıkcak insallah hersey cok guzel olur dualarınızı eksik etmeyin canım
İyiyiz canım bu hafta 2'li testimiz var uzun uzun görücem sıpayı
Kuzum neticeye varmamiz esimin tahlil sonuclarina bagliBeklemedeyiz
Oylede kuzum ben kendimi ne guzel hazirlamistim hevesim kursagimda kaldianladım canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın dimi ama
sıkma canını böylesi daha hayırlı demekki Allah sana yol gösterdi bi engel çıktı diye düşünOylede kuzum ben kendimi ne guzel hazirlamistim hevesim kursagimda kaldivardir bir hayir bakalim nasil olacak
Sagol canim cumlemizkini Insallahmybacumlemizkini3495967 .!.:sıkma canını böylesi daha hayırlı demekki Allah sana yol gösterdi bi engel çıktı diye düşün
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
Sagol canim cumlemizinkini Insallahsıkma canını böylesi daha hayırlı demekki Allah sana yol gösterdi bi engel çıktı diye düşün
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
inşallah sorun çıkmaz arkadaşımKuzum neticeye varmamiz esimin tahlil sonuclarina bagliBeklemedeyiz
Sagol arkadasim Insallah.10 gune kadar belli olur sonuclar.inşallah sorun çıkmaz arkadaşım
Ah canim ya daha dun yok oldumu olnadimi derken bak simdi sipayi goruyon bile inşallah ayni mutlulugu biz de yaşarızİşimdi canım bu hafta 2'li testimiz var uzun uzun görücem sıpayı
uyuyup uyandığında her şey bitmiş oluyor zaten kişiye göre değişir 5 tüp yaptırdım ağrı sancı bilmedim ben
önce sorun yok olur diye başlandı şuan 6. tüp bebek tedavisine başladım gitiğim dr kanda pıhtılaşma ve kandaki beyaz hücreler bazı yerde düşük bazı yerde yüksek rahme düzgün kan gitmediği için tutunma olmamış dedi hayırlısı başladım dün bende iğnelereCanim ne bilim agri oluyor dediler korktum ben de.senin ne sorun vardi 5 tup bebek valla iyi sabirlisin heralde yapamazdim o kadar.ignelerde bile pes ettim)))))
herkeste ağrı olmaz bünye ye göre değişir ağrın olunca hemşireye söylersin hemen ağrı kesici yaparlar korkma rahat ol ki rahat geçsinCanim ne bilim agri oluyor dediler korktum ben de.senin ne sorun vardi 5 tup bebek valla iyi sabirlisin heralde yapamazdim o kadar.ignelerde bile pes ettim)))))
tatlım toplanan yumurta sayısıyla alakalı sanırım bu benim nerdeyse hiç ağrım sızım olmuyor 4 yumim vardı, benimle beraber opu olan bi abla vardı doktor ona rapor vermiş opudan sonra 5 gün, 25 yumi toplanmış, tedbir amaçlı verilmiş rapor.... ama genelde çok ağrı sızı olmuyor tatlım, sakin ol.... inşallah bol kaliteli yumilerin olsun, sana sıkıca tutunacak emriyolara dönüşsünler :))))canlar bugün çatlatma iğnemi yapacağım,cuma günü yumurta toplama var...ya çok ağrı oluyormu ayılınca bana yazarmısınız korkuyorum da..adet sancısı gibi mi daha da betermi...onu bir atlatsam gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?