günaydın arkadaşımGunaydin kizlar
iyim arkadaşım sen nasılsın dün dr randevum vardı başladık tedaviye inşallah hayırlı sonuçlanırnasılsın şekerim
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhhiyim arkadaşım sen nasılsın dün dr randevum vardı başladık tedaviye inşallah hayırlı sonuçlanır
inşallah rabbim yüzümüze güler bizi ve bizim gibi bekleyen herkese nasip etsinhayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhh
ben de yarın kan testi yaptırcam, doktorum 15. gün (ayın 20sinde) yaptırmamı söyledi(5.gün emriyosu); ben söz dinlemeyip 10. gün yaptırcam
ohoo ona mı canın sıkıldı canım ya..ben şimdiden 40 beden giyiyorum ben napayımEvet canım hayırlısıyla 1 ay sonra öğreniriz
iyi sayılır canım bugün kendime 38 beden şort ve pantolon aldım moralim bozuldu resmenkilom aynı demek karnım çıkmış
bence de yarın yaptır canım sonuç çıkar artıkın..hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhh
ben de yarın kan testi yaptırcam, doktorum 15. gün (ayın 20sinde) yaptırmamı söyledi(5.gün emriyosu); ben söz dinlemeyip 10. gün yaptırcam
hadı bakalımmmmmmmm hayırlı olsun canımmmmmmmmm tedaviniyim arkadaşım sen nasılsın dün dr randevum vardı başladık tedaviye inşallah hayırlı sonuçlanır
günaydınnnnnnnnnnnnnnGunaydin kizlar
ne güzelll canım Maşallahcinsiyet ne zaman belli olcak ki
Ah canim ya daha dun yok oldumu olnadimi derken bak simdi sipayi goruyon bile inşallah ayni mutlulugu biz de yaşarız
ohoo ona mı canın sıkıldı canım ya..ben şimdiden 40 beden giyiyorum ben napayımhem ayrıca sen bi bebişi dünyaya getir elbet aldığın kıloyu verırsın hem sağlığımız yerınde olsun aartık ben pek kıloyu problem etmıyorum
Gozun aydin tatlimay alıntı yaparak yazamadım ama ben uyuz oldum
amayaa canım yarın guzel haberlerini bekliyoruz tatlmm
kızlaaaaar esimin tomografi sonucunu aldık cok sukur tertemiz cıktı
GÖZÜNÜZ AYDIN CANIMMMay alıntı yaparak yazamadım ama ben uyuz oldum
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhh
ay alıntı yaparak yazamadım ama ben uyuz oldum
canım gözünüz aydın çok sevindimmmmmmay alıntı yaparak yazamadım ama ben uyuz oldum
inşallah canımgünaydın kızlarrrrrrrr
canım yarın güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhhhh
canım çok şükürrrrrrhadi bakalım canım artık sırada bebiş var herhalde
ay saol canım cok sukurGÖZÜNÜZ AYDIN CANIMMM
canım gözünüz aydın çok sevindimmmmmm
inşallah bakalım yarın alabilirsem söylerim
inşallah canımyarın sabah erkenden aldım randevumu, iş arkadaşıma sordurmuştum kanı erken verirse BELKİ öğleden sonra alabilir dediler... belki alırsam haber vericem yarın, yoksa ta pazartesiye kadar sonuç falan öğrenemem muhtemelen..... veeeee gebiş gibi davranmaya devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?