2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cok saol canım ya evet insallah sırada bebis tedavisi

QUOTE="kafunder, post: 36501681, member: 537234"]günaydın kızlarrrrrrrr

canım yarın güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhhhh

canım çok şükürrrrrr hadi bakalım canım artık sırada bebiş var herhalde [/QUOTE]

Merhaba arkadaşlar..
Beni hatırlayanınız vardır uzun zamandır yoktum, bu ay 4.tedaviye hazırlanırken aldatıldığımı öğrendim Ne kadar acı, kötü, beter bir duyguymuş. Ne yapıcam nasıl bir yol çizicem hiç bilmiyorum. Eşim şimdi bin pişman ama benim giden duygularım ne olacak? Bi süre evden eşimden uzak kalıcam, o kadar kötüyüm ki...

canım niye öyle yaaaaa 2 saatte çıkıyor benim hep hemen çıktı
karacabeyde oturuyorum ben, 1 devlet hastanesi var bide özel poliklinik, özel bursadaki lab.lara gönderiyo ve ertesi gün alıyo devlette de öyle 2 saatte çıkaramıyolar; napıyolarsa artık çok acelem yok, çıkarsa çıkar çıkmazsa beklerim nolcak ki

NEEEEE.... Valla ne diyeceğimi bilemedim.... bence de bi süre dur düşün, hemen tedaviye başlama kesinlikle; benim fikrim bu tabi......

canım ayrı durman kesinlkle jcok iyi olur yalniz kalıp dusun ve bencede bu sure boyunca tedaviyi ertele Allahım yolunu hayırlısına acsın insallah

bu kan pıhlılaşması bayağı kişide var bence herkez tüp bebek yaptırmadın önce gitsin 2-3 düşük yaptım deyiıp yaptırsın kanpıhtılaşması testini.yazık ya valla..

eskiden sayfayı takip etmekte zorlanırdım; şimdi de zorlanıyorum ama cevap verirken.... şu geçiş dönemleri hep sancılı olur zaten

Oldukça sancılı... Telefondaki app devre dışı Bir türlü giriş yapmıyor...
Takip etmek, takip ettiğini okumak, okuduğunu anlamak şimdilik mümkün değil
Doğum sancısını tadınca kıyaslarız bu geçişleri ve ilerleyen günlerde "yeniliklerin" keyfini süreriz umarım...

Canım yaa Allah kahretsin bu adamları...Allahından bulsun...Tabii ayrıl evden burnu sürtülsün biraz

Benimki de babası ölünce 1 hafta burnumdan getirdi bu halimle...Bi ara nefret ediyorum boşansam rahatlicamı bile düşündüm

offf ya cevapla diye diye okuyorum sayfaları sonra hepsine cvp vermek için bastıgımda sadece son alıntıladıgım kalıyor sinir oldumm yine...
amaya canım inşallah yarın güzel haberlerini alırız kuzummm
uçananne seninde taktıgın şeye bak 38 bedene mi moralin bozuldu kız ne olcak okadarcık bişi olmaz
yeter hoşgelmişsin sende site açıklarında kaybolmuşsun sanırım
melindam sen nerelrdesin terkettin mi biizi yoksa

canım allahım yardımcın olsun :) en iyisine karar vermişsin biraz ayrı kal düşün kendini harap etme senden değerli birsey yok ( bize ihtiyacın olduğunda buradayız :)

Kiyamam be ben sanaaa allahindan bulsun seninle bi gelecek bi yuva bi aile icin bunca seye katlanan kadina hakmi yani..uzaklas tatlimm burnu iice surtsunn..sende iice bi kendini toparla dusun tasin..rabbim yardimcin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…