İNŞ BİR AN ÖNCE DÜZELİRay saol canım cok sukurevet ya site cok kotu durumda su an
karacabeyde oturuyorum ben, 1 devlet hastanesi var bide özel poliklinik, özel bursadaki lab.lara gönderiyo ve ertesi gün alıyo devlette de öyle 2 saatte çıkaramıyolar; napıyolarsa artıkcanım niye öyle yaaaaa 2 saatte çıkıyor benim hep hemen çıktı
Merhaba arkadaşlar..
Beni hatırlayanınız vardır uzun zamandır yoktum, bu ay 4.tedaviye hazırlanırken aldatıldığımı öğrendimNe kadar acı, kötü, beter bir duyguymuş. Ne yapıcam nasıl bir yol çizicem hiç bilmiyorum. Eşim şimdi bin pişman ama benim giden duygularım ne olacak? Bi süre evden eşimden uzak kalıcam, o kadar kötüyüm ki...
İNŞ BİR AN ÖNCE DÜZELİRay saol canım cok sukurevet ya site cok kotu durumda su an
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BU NASIL SİTE YAAAAAAay saol canım cok sukurevet ya site cok kotu durumda su an
canım ayrı durman kesinlkle jcok iyi olur yalniz kalıp dusun ve bencede bu sure boyunca tedaviyi ertele Allahım yolunu hayırlısına acsın insallahMerhaba arkadaşlar..
Beni hatırlayanınız vardır uzun zamandır yoktum, bu ay 4.tedaviye hazırlanırken aldatıldığımı öğrendimNe kadar acı, kötü, beter bir duyguymuş. Ne yapıcam nasıl bir yol çizicem hiç bilmiyorum. Eşim şimdi bin pişman ama benim giden duygularım ne olacak? Bi süre evden eşimden uzak kalıcam, o kadar kötüyüm ki...
hehe bana takılı kaldınİNŞ BİR AN ÖNCE DÜZELİR
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BU NASIL SİTE YAAAAAA
önce sorun yok olur diye başlandı şuan 6. tüp bebek tedavisine başladım gitiğim dr kanda pıhtılaşma ve kandaki beyaz hücreler bazı yerde düşük bazı yerde yüksek rahme düzgün kan gitmediği için tutunma olmamış dedi hayırlısı başladım dün bende iğnelere
teşekkür ederim inşallah ben ve hepimiz kavuşuruz bebişlerimizehadı bakalımmmmmmmm hayırlı olsun canımmmmmmmmm tedavin
teşekkür ederim inşallah ben ve hepimiz kavuşuruz bebişlerimizehadı bakalımmmmmmmm hayırlı olsun canımmmmmmmmm tedavin
Merhaba arkadaşlar..
kızlaaaaar esimin tomografi sonucunu aldık cok sukur tertemiz cıktı
kızlaaaaar esimin tomografi sonucunu aldık cok sukur tertemiz cıktı
canım allahım yardımcın olsun :) en iyisine karar vermişsin biraz ayrı kal düşün kendini harap etme senden değerli birsey yokMerhaba arkadaşlar..
Kiyamam be ben sanaaa allahindan bulsunMerhaba arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?