- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Bak hele bakk uzdumu senii tuh terbiyediz...seni nazlamasi el bebek gul bebek tutmasi gerekirken hemde..olum allahin eemri tamam eminim cok uzulmustur ama bu seni uzmesini hakli cikarmaz..simdi sira sendeCanım yaa Allah kahretsin bu adamları...Allahından bulsun...Tabii ayrıl evden burnu sürtülsün biraz
Benimki de babası ölünce 1 hafta burnumdan getirdi bu halimle...Bi ara nefret ediyorum boşansam rahatlicamı bile düşündüm
vphala yı görmedim bayadır sanki nerlerde bilginiz varmı ?
kuzum cok saol tatlmm insallah sırada bebis Allahın izniyleayy çok şükürr canımm gözün aydın sırada bebiş varrrrrrrrrrrr
Gozunuz aydın canimmm cok sevindim:)))ay alıntı yaparak yazamadım ama ben uyuz oldum
amayaa canım yarın guzel haberlerini bekliyoruz tatlmm
kızlaaaaar esimin tomografi sonucunu aldık cok sukur tertemiz cıktı
Guzel haberlerini alicaz insallah tatlimmm..cok az kaldikii:))canım gözünüz aydın çok sevindimmmmmm
inşallah bakalım yarın alabilirsem söylerim
inşallah canımyarın sabah erkenden aldım randevumu, iş arkadaşıma sordurmuştum kanı erken verirse BELKİ öğleden sonra alabilir dediler... belki alırsam haber vericem yarın, yoksa ta pazartesiye kadar sonuç falan öğrenemem muhtemelen..... veeeee gebiş gibi davranmaya devam ederim
hayırlı olsun arkadaşım sonu bebiş olsun inşallahArkadaşlar ben hastalndım(şükür) yarın hastaneye gidicez acaba ignelermimi vercekler..beni biraz bilgilendirir misiniz?
seninle 2 gün var aramızda bende dün başladım iğnelere adetin ikin ci günü kullanmaya başlıyorsun yumurta büyütmek içinArkadaşlar ben hastalndım(şükür) yarın hastaneye gidicez acaba ignelermimi vercekler..beni biraz bilgilendirir misiniz?
Bak hele bakk uzdumu senii tuh terbiyediz...seni nazlamasi el bebek gul bebek tutmasi gerekirken hemde..olum allahin eemri tamam eminim cok uzulmustur ama bu seni uzmesini hakli cikarmaz..simdi sira sendeyap nazini niyaziniii hakkindir canimm
saol canım benmGozunuz aydın canimmm cok sevindim))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?