2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kim var kim yok belli olmadıgından böyle hep
bende mesela gelip bakıyorum aa kimse yok diyip gidiyorum
bende özledimmm bendeeeeeeeeeeeee
Kizlar ya valla kk nin bu halini hic begenmedim size zor ulastim yaaa...sizden dua bekliyorum canlar yarin yumislerim toplanacak insallah agrisiz kaliteli yumurtam olur...dualarinizi eksik etmeyin canlarım benim

Kizlar ya valla kk nin bu halini hic begenmedim size zor ulastim yaaa...sizden dua bekliyorum canlar yarin yumislerim toplanacak insallah agrisiz kaliteli yumurtam olur...dualarinizi eksik etmeyin canlarım benim

canım Rabbim yardımcın olsun merak etme opu olup bitcek uyancaksın bişi hissetmiceksin
dualarımız seninle. toplanan yumiler bebiş olarak geri dönsün inşallah

Ayyy kızlar ben cepten girdogim icin eskisi gibi takip edemiyorumm yaaa çok yavaş ve donuyoo alintiyla cevap yazamiyorum.

My babye24 cnm ben iyiyim bir türlü cevap yazamadım yaaa cep telefon içinde güncelleme yapmaları lazımm

iyi ol tabi canım
valla ayrı düşürdüler bizi düzelse artık keşke hiç sohbet edemiyoruz eskisi gibi

inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın kuzum ama inşallah bulantın olmaz çok zahmetsiz güle oynaya her günün tadını çıkartacağın rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın
Amin inşallah canım, bu sabah hastalandım miğdem bulanıyordu, dedim ki hamilelik bulantısıda her halde böyle oluyor aman hiç çekilmez dedim.

inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın kuzum ama inşallah bulantın olmaz çok zahmetsiz güle oynaya her günün tadını çıkartacağın rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın
Amin inşallah canım, bu sabah hastalandım miğdem bulanıyordu, dedim ki hamilelik bulantısıda her halde böyle oluyor aman hiç çekilmez dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…