Canim bende bilmiyorumkızlar kocamla evleneli kaç yıl oldu yazısını nasıl koyuyoruz anlata bilirmisiniz acaba uğraştım olmadı
Hos geldinnnnnben geldimmm
hoşbuldummmm ayy kuzummm özledim ben sizi napıyonnnnHos geldinnnnn
Kızlarrrrrrr geceye kadar kaynatmamızı özledim...Hadi gelin artık
Kizlar ya valla kk nin bu halini hic begenmedim size zor ulastim yaaa...sizden dua bekliyorum canlar yarin yumislerim toplanacak insallah agrisiz kaliteli yumurtam olur...dualarinizi eksik etmeyin canlarım benimkim var kim yok belli olmadıgından böyle hep
bende mesela gelip bakıyorum aa kimse yok diyip gidiyorum
bende özledimmm bendeeeeeeeeeeeee
Kizlar ya valla kk nin bu halini hic begenmedim size zor ulastim yaaa...sizden dua bekliyorum canlar yarin yumislerim toplanacak insallah agrisiz kaliteli yumurtam olur...dualarinizi eksik etmeyin canlarım benim
Kizlar ya valla kk nin bu halini hic begenmedim size zor ulastim yaaa...sizden dua bekliyorum canlar yarin yumislerim toplanacak insallah agrisiz kaliteli yumurtam olur...dualarinizi eksik etmeyin canlarım benim
Ayyy kızlar ben cepten girdogim icin eskisi gibi takip edemiyorumm yaaa çok yavaş ve donuyoo alintiyla cevap yazamiyorum.
My babye24 cnm ben iyiyim bir türlü cevap yazamadım yaaa cep telefon içinde güncelleme yapmaları lazımm
Amin inşallah canım, bu sabah hastalandım miğdem bulanıyordu, dedim ki hamilelik bulantısıda her halde böyle oluyor aman hiç çekilmez dedim.inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın kuzum ama inşallah bulantın olmaz çok zahmetsiz güle oynaya her günün tadını çıkartacağın rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın
Amin inşallah canım, bu sabah hastalandım miğdem bulanıyordu, dedim ki hamilelik bulantısıda her halde böyle oluyor aman hiç çekilmez dedim.inşallah sende tez zamanda hamile kalırsın kuzum ama inşallah bulantın olmaz çok zahmetsiz güle oynaya her günün tadını çıkartacağın rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın
10 dakikadır alintiyla sana cevap yazamadım vallaiyi ol tabi canım
valla ayrı düşürdüler bizi düzelse artık keşke hiç sohbet edemiyoruz eskisi gibi
Amin inşallah canım, bu sabah hastalandım miğdem bulanıyordu, dedim ki hamilelik bulantısıda her halde böyle oluyor aman hiç çekilmez dedim.
10 dakikadır alintiyla sana cevap yazamadım vallaiyi ol tabi canım
valla ayrı düşürdüler bizi düzelse artık keşke hiç sohbet edemiyoruz eskisi gibi
Amin inşallah canım, bu sabah hastalandım miğdem bulanıyordu, dedim ki hamilelik bulantısıda her halde böyle oluyor aman hiç çekilmez dedim.
Son durumun nedir canım?tamam teşekkür ederim cvp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?