Son durumun nedir canım?tamam teşekkür ederim cvp için
Son durumun nedir canım?tamam teşekkür ederim cvp için
Tatlım bu adet hastalanması değiö, üşütmüşüm ondan hastalandım ve tatildeyim bütün gün yattımHoşgeldin canım...Ayrıca geçmiş olsun son adetin olsun bi sonraki bebiş olsun inşallah
Tatlım bu adet hastalanması değiö, üşütmüşüm ondan hastalandım ve tatildeyim bütün gün yattım
Amin canım Allahım isteyen herkese versin... ilaclara yarın basliycam dimi... daha hicbiseye baslamadan cok stresteyim ya karnim sanki semsert kendimi kasmaktan.. zaten adetim de 15 gün gecikti stresten..... napıcam bilmiyorumhayırlı olsun arkadaşım sonu bebiş olsun inşallah
Amin canım Allahım isteyen herkese versin... ilaclara yarın basliycam dimi... daha hicbiseye baslamadan cok stresteyim ya karnim sanki semsert kendimi kasmaktan.. zaten adetim de 15 gün gecikti stresten..... napıcam bilmiyorumhayırlı olsun arkadaşım sonu bebiş olsun inşallah
Valla ozlestikk canimcimm kocamann bi kucak da benden:))bıraktığın gibi vallaa bugünümuzu cok sukur iyiyim..kknin yeni haline alismaya calisiyoruz:))hoşbuldummmm ayy kuzummm özledim ben sizi napıyonnnn
gel bi sarılakkkk
Valla canım iyi olmana sevindimmerhaba tatlım iyiyiz ne olsun kk nın yenı halıne alışmaya çalışıyoruz..
valla sorma formatını değiştirmişler düne kadar sarı kafalarımız bile yoktu düşünn
günaydın persembe gunu transferin 8. Gunuydu dayanamadim kan testi yaptirdim 3.60 cikti. bugun 10 gunu. Yarin asıl test tarihim yarin kesin belli olcak sizce yukselir miSon durumun nedir canım?
hiç stres yapmamaya çalış ilaçlara başlıyacaksın hemşireler anlatır neyi nasıl kullanıcağınıAmin canım Allahım isteyen herkese versin... ilaclara yarın basliycam dimi... daha hicbiseye baslamadan cok stresteyim ya karnim sanki semsert kendimi kasmaktan.. zaten adetim de 15 gün gecikti stresten..... napıcam bilmiyorum
inşallah yükselir değeringünaydın persembe gunu transferin 8. Gunuydu dayanamadim kan testi yaptirdim 3.60 cikti. bugun 10 gunu. Yarin asıl test tarihim yarin kesin belli olcak sizce yukselir mi
Bencede berbat olmus hersey cok zorlasmisValla canım iyi olmana sevindimAma kk nın bu halini hiç sevmedim yazıları bile yazamıyorum online olanları göremiyoruz bildirim yeri gıcık olmuş bide giriş kısmını beğenmedim eski halini istiyoruz bence
canım benım esının sonuçları temız çıkmış çok sevındım yaaay saol canım cok sukurevet ya site cok kotu durumda su an
günaydın canım bugün test yapıcaktın demi merakla bekliyorum senieskiden sayfayı takip etmekte zorlanırdım; şimdi de zorlanıyorum ama cevap verirken.... şu geçiş dönemleri hep sancılı olur zaten
inşallah bitanem benımmmmteşekkür ederim inşallah ben ve hepimiz kavuşuruz bebişlerimizerabbim çifter çifter nasip eder inşallah
tatlışım değiştirmezler kı böyle kalıcak bnce..Valla canım iyi olmana sevindimAma kk nın bu halini hiç sevmedim yazıları bile yazamıyorum online olanları göremiyoruz bildirim yeri gıcık olmuş bide giriş kısmını beğenmedim eski halini istiyoruz bence
günaydın tatlışım..günaydın canım bugün test yapıcaktın demi merakla bekliyorum seni
Elam naslsn birtanemmcanım benım esının sonuçları temız çıkmış çok sevındım yaa
inşallah yükselir Rabbim hepimizin yardımcısı olsuninşallah yükselir değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?