2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun arkadaşım sonu bebiş olsun inşallah
Amin canım Allahım isteyen herkese versin... ilaclara yarın basliycam dimi... daha hicbiseye baslamadan cok stresteyim ya karnim sanki semsert kendimi kasmaktan.. zaten adetim de 15 gün gecikti stresten..... napıcam bilmiyorum

hayırlı olsun arkadaşım sonu bebiş olsun inşallah
Amin canım Allahım isteyen herkese versin... ilaclara yarın basliycam dimi... daha hicbiseye baslamadan cok stresteyim ya karnim sanki semsert kendimi kasmaktan.. zaten adetim de 15 gün gecikti stresten..... napıcam bilmiyorum

merhaba tatlım iyiyiz ne olsun kk nın yenı halıne alışmaya çalışıyoruz..
valla sorma formatını değiştirmişler düne kadar sarı kafalarımız bile yoktu düşünn
Valla canım iyi olmana sevindim Ama kk nın bu halini hiç sevmedim yazıları bile yazamıyorum online olanları göremiyoruz bildirim yeri gıcık olmuş bide giriş kısmını beğenmedim eski halini istiyoruz bence

hiç stres yapmamaya çalış ilaçlara başlıyacaksın hemşireler anlatır neyi nasıl kullanıcağını

B
Bencede berbat olmus hersey cok zorlasmis

tatlışım değiştirmezler kı böyle kalıcak bnce..
yakında online olanları da görürüz bnce..sen nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…