İYİYİMM seherim ne olsun.iş güç işte günler geçiyor böyle..Elam naslsn birtanemm
günaydın canım..Kızlar günaydın ya eski sayfalara bakana kadar bir sürü zaman geçti ben alışamadım bu sayfalara
inşallah tatlımmmmGuzel haberlerini alicaz insallah tatlimmm..cok az kaldikii)
evet tatlım bugün test yapıcaktım, hatta kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....günaydın canım bugün test yapıcaktın demi merakla bekliyorum seni
Canım çok şaşırdım inşallah yükselir değerininşallah yükselir Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Mesajını okuyunca benimde böyle yapasım geldievet tatlım bugün test yapıcaktım, hatta kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bu smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
sözün özü bugün haber alır mıyız belli değilöğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım.... tabi tüm bu ihtimaller sonucun pozitif olması durumu için geçerli
canım sen hangı hastanede kan verdın kı..evet tatlım bugün test yapıcaktım, hatta kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bu smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
sözün özü bugün haber alır mıyız belli değilöğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım.... tabi tüm bu ihtimaller sonucun pozitif olması durumu için geçerli
tatlım karacabeydeyim ya ben, işlerim de çok bi çok kez de izin aldığımdan ve çarşamba da fakülteye gidiceğimden yine; o yüzden izin almadım... bursaya gidip gelmem uzun zaman alcak...kan vercem mesela doruk 2 saat sonra veriyo sonucu oraya gelene kadar saat on olsa sonucu alıp geri dönene kadar mesaimin bitmesine bi şey kalmıycakcanım sen hangı hastanede kan verdın kı..
bursa merkez de çoğu merkez bir kaç saate veriyor..desene daha beklicez..
evet tatlım bugün test yapıcaktım, hatta kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bu smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
evet tatlım bugün test yapıcaktım, hatta kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bu smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
canım başka yere gitseydin keşke özel bi klinik falan amannnn çatlarım benevet tatlım bugün test yapıcaktım, hatta kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bu smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
cok saol kuzum ya cok sukur Allahımacanım benım esının sonuçları temız çıkmış çok sevındım yaa
hayırlısı olsun artık kısmetse belki 4 de çıkar bizde halay çekeriz inşallahtatlım karacabeydeyim ya ben, işlerim de çok bi çok kez de izin aldığımdan ve çarşamba da fakülteye gidiceğimden yine; o yüzden izin almadım... bursaya gidip gelmem uzun zaman alcak...kan vercem mesela doruk 2 saat sonra veriyo sonucu oraya gelene kadar saat on olsa sonucu alıp geri dönene kadar mesaimin bitmesine bi şey kalmıycakburda sadece devlet hastanesinde yapılıyo onlarda bi sonraki iş günü veriyolar, bi sonraki iş günü pazartesi
canım sende benim gibi gün sayıyorsun nasıl olcak doğum tarihi belli miKızlar günaydın ya eski sayfalara bakana kadar bir sürü zaman geçti ben alışamadım bu sayfalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?