2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar günaydın ya eski sayfalara bakana kadar bir sürü zaman geçti ben alışamadım bu sayfalara

günaydın canım bugün test yapıcaktın demi merakla bekliyorum seni
evet tatlım bugün test yapıcaktım, hatta kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler.... ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bu smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama...." dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....

sözün özü bugün haber alır mıyız belli değil öğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım.... tabi tüm bu ihtimaller sonucun pozitif olması durumu için geçerli

Mesajını okuyunca benimde böyle yapasım geldi

canım sen hangı hastanede kan verdın kı..
bursa merkez de çoğu merkez bir kaç saate veriyor..desene daha beklicez..

canım sen hangı hastanede kan verdın kı..
bursa merkez de çoğu merkez bir kaç saate veriyor..desene daha beklicez..
tatlım karacabeydeyim ya ben, işlerim de çok bi çok kez de izin aldığımdan ve çarşamba da fakülteye gidiceğimden yine; o yüzden izin almadım... bursaya gidip gelmem uzun zaman alcak...kan vercem mesela doruk 2 saat sonra veriyo sonucu oraya gelene kadar saat on olsa sonucu alıp geri dönene kadar mesaimin bitmesine bi şey kalmıycak burda sadece devlet hastanesinde yapılıyo onlarda bi sonraki iş günü veriyolar, bi sonraki iş günü pazartesi :)

Canım hadi hayırlısı neyse o olsun...Ama böyle de olmaz ki...3 gün bekletilir mi insan yaaa?

Canım hadi hayırlısı neyse o olsun...Ama böyle de olmaz ki...3 gün bekletilir mi insan yaaa?

günaydın kızlarrrrr
amayaa
hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşallahhhh :)

canım başka yere gitseydin keşke özel bi klinik falan amannnn çatlarım ben

hayırlısı olsun artık kısmetse belki 4 de çıkar bizde halay çekeriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…