aldım tatlım 0,100 Rabbimin benim için daha güzel sürprizleri olmalı...elam canım cok saol tatlm alıntı yollayamadım
amayaa canımmm aldın mı kan sonucunu
canım inşallah rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürüraldım tatlım 0,100 Rabbimin benim için daha güzel sürprizleri olmalı...
HAYIRLISI OLSUNaldım tatlım 0,100 Rabbimin benim için daha güzel sürprizleri olmalı...
insallah canim bu mubarek cuma gunu isteyen herkesin yuzunu guldursun yuce rabbimaldım tatlım 0,100 Rabbimin benim için daha güzel sürprizleri olmalı...
çok şaşırdım ya...ve tabıkı de üzüldüm..kısmet deyip geçmek artık benim duygularıma yeterli gelmiyor.malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
katılıyorum o kadar yoğunlukta işler nasıl yavaş ilerliyorsa dr. bir o kadar yavaş ayrıca başka yerdede çalışıyor nasıl yetiştiriyor anlamıyorum belkide üniversitedeki zamanından alıyordurçok şaşırdım ya...ve tabıkı de üzüldüm..kısmet deyip geçmek artık benim duygularıma yeterli gelmiyor.
acımı dindirmiyor maalesef..
bizim hastaneye zaten güvenim yoktu smdı artık kendım için de pek umudum yok..
doktorun hastasına zorla baktığı yerden ne hayır gelir zaten
Kararsızım canım ne yapacağımı bilmiyorum ilk doğumum sezaryen oldu ama ben şimdi normal doğum istiyorum tabi buna doktorum ne diyecek onu bilmiyorum sezaryen olduktan sonra normal doğum yapan çok anne var keşke bende onlardan biri olabilsemcanım sende benim gibi gün sayıyorsun nasıl olcak doğum tarihi belli mi
Canım ne diyeceğimi bilemedim hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor eldenmalesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
Canım ne diyeceğimi bilemedim hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor eldenmalesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
ben gidip gelirken bikaç tane pozitif haber alan gördüm... benim durumum farklı biliyosunuz, zaten fsh yüksekliğinin erken menopozun tutması zor oluyo... benim gürkan hocadan yana sıkıntım yoktu, hiç bi aksi tarafını görmedim. benim transferim olduğu gün 40+ yaş üstü bi abla hemen benim önümde aldı pozitif haberini... ben sebepleri hakkında araştırma yapılmasını istiyorum bu konuda neler yapılabilir diye görüşmeye gidicem 26 ağustosa randevu verildi....
canımcımm geçmiş olsunnn...bu son olacak inşallah rabbim yardımcın olsunn..ben gidip gelirken bikaç tane pozitif haber alan gördüm... benim durumum farklı biliyosunuz, zaten fsh yüksekliğinin erken menopozun tutması zor oluyo... benim gürkan hocadan yana sıkıntım yoktu, hiç bi aksi tarafını görmedim. benim transferim olduğu gün 40+ yaş üstü bi abla hemen benim önümde aldı pozitif haberini... ben sebepleri hakkında araştırma yapılmasını istiyorum bu konuda neler yapılabilir diye görüşmeye gidicem 26 ağustosa randevu verildi....
tatlımm nasıll oldun????Tatlım bu adet hastalanması değiö, üşütmüşüm ondan hastalandım ve tatildeyim bütün gün yattım
aldım tatlım 0,100 Rabbimin benim için daha güzel sürprizleri olmalı...
aldım tatlım 0,100 Rabbimin benim için daha güzel sürprizleri olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?