Canim buyuk bi heyecanla sonucun icin girdim ama cok uzuldum okuyunca..Rabbim sana mucizeni hic beklemedigin anda versin ne denir ki baska..herseyin hayirlisi diyebiliyourm ancak..ben gidip gelirken bikaç tane pozitif haber alan gördüm... benim durumum farklı biliyosunuz, zaten fsh yüksekliğinin erken menopozun tutması zor oluyo... benim gürkan hocadan yana sıkıntım yoktu, hiç bi aksi tarafını görmedim. benim transferim olduğu gün 40+ yaş üstü bi abla hemen benim önümde aldı pozitif haberini... ben sebepleri hakkında araştırma yapılmasını istiyorum bu konuda neler yapılabilir diye görüşmeye gidicem 26 ağustosa randevu verildi....
tatlışım değiştirmezler kı böyle kalıcak bnce..
yakında online olanları da görürüz bnce..sen nasılsın bakalım
Kizlar mrb.benim amh degerim 0.50 ciktiboyle dusuk cikanlar varmi varsa ne yapiyorlar cvp verirseniz sevinirim
Evet dusuk ama dr dedi ki asla stres yok sen ki tedaviye baslamissin iyi dusun.benim 3.tup bebekte tuttu fakat bos gebrlik olducanım benim de 0,84 çıktı. 1 in altına düşmesi yumurta rezervinin azaldığına yani doğurganlık oranının azaldığına işaret ediyormuş.o sebeple hemen tüp bebek yapmaya karar verdik..zaman kaybetmemek gerekiyormuş. bugün yumurtalar toplandı iğnelerle 4 yumurta oluşturabildiler. ama ancak iki yumurtayı alabildiler şansım çok düşük.. bilgisi olan arkadaşlar yazsın kızlar.iki yumurtadan ne çıkar :))) zaten yaşım 35 olduğu için 2 transfer yapılacaktı. donduramayacağım bile((
KIZLAR NASILSINIZZZ
Evet dusuk ama dr dedi ki asla stres yok sen ki tedaviye baslamissin iyi dusun.benim 3.tup bebekte tuttu fakat bos gebrlik olduo da 2trasfer yapildi.olacaksa onunde dag duramaz sen inan umudunu kaybetme buzim tek sansimiz umut ve inanc
10 dakikadır alintiyla sana cevap yazamadım valla
Tam yaziyorum hooopp bakiyorum senin yazdiklarinin icine girmiş yazdiklarim
özleştik valla ya bi düzelsede eski modumuza dönsek gariiiiiiValla ozlestikk canimcimm kocamann bi kucak da benden:))bıraktığın gibi vallaa bugünümuzu cok sukur iyiyim..kknin yeni haline alismaya calisiyoruz:))
malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
once 5-6 yumurta sonra 3edusuyor son kalan 2oluyor bunlar endometriyozis ten kaynaklaniyormusss valla ne yapicam bilmiyorum inanc inanc inannncccaynen öyle umut ve inanmakmış onu anladım. aslında uzun zamandır çocuk istemiyorum olanı 1,5 yıl çok değil. ama bilsek daha önceden çocuğa karar verirdik. senin bayağı olmuş 3 tüp bebek az değil.peki şuanki durumun ne senden kaç yumurta toplamışlardı.heralde ben bu konuda rekor kırdım hiç 2 yumurta duymamıştım :)))
Selam kızlar bugün 2'li test için doktordaydım kan verdim...doktorumuz: Ense kalınlığı sınırın çok çooooook altında el-ayak parmakları tam burun çatısını gördüm dedi...Ancak cinsiyeti göremedik göbek kordonu tam genital bölgenin üzerindeydi...Sıpam sakladı bizden kendinitest sonuçlarım 1 hafta sonra çıkarmış...Bir dahaki randevu cinsiyet için 8-9 eylül gibi gideceğim ama ben çok erkek hissediyorum tabi hayırlısı Allahtan ve sağlıklısı tabi başka bişey istemem bir de Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma tattırsın bu duyguyu... Sizi seviyorum iyi ki varsınız
Allah hepimizin yardımcısı, olsun insallah amayaa senin bundan 6-7ay oncesi gebeligin olmamismiydi yanlis mi hatirladim acabacanımm ya ne desem anlatamıcam duygularımı sadece çok üzüldüm inan ki umutluydum senden
keşke bu tüp bebeğinde garantisi olsa ama dediğin gibi Rabbim in umarım bize daha güzel süprizleri vardır
nasip kısmet diyoruz ama içimizde yanan o ateşi söndürmeye yetmiyor hiçbi cümle
Rabbim hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah
bizler burada hep birlikte kürek çekmeye devam edeceğiz değil mi
Ben varimtıkkk tıkkkk kimse varmıııııı =????
canım hayırlı olsun inşş 2 side bebiş olsunnn sen hiç sayıya takılma arkadaşımın 2 yumoşundan bir tanesi dölendi haftaya dünyaya gelecek inşş senden bezer bir şey yaşarsıniyiyiz valla sohbetler kesildi bu kk nın değişmesinden dolayı...ben bugün yumurta toplattım.hiç korktuğum gibi değilmiş.ne ağrı en sancı. ama iki tanecik yumurta çıktı. şansım en olur bilmiyorum. iki yumurta toplandı iki transfer koyacaklar.ikiz olursa şooook diyeceğim.. :))))) gerçi umudum çok azaldı ama kısmeti varsa gelir ne diyim dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?