2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim buyuk bi heyecanla sonucun icin girdim ama cok uzuldum okuyunca..Rabbim sana mucizeni hic beklemedigin anda versin ne denir ki baska..herseyin hayirlisi diyebiliyourm ancak..

YAAAA TAKİP ETİĞİMİZ KONULAR NERDE KIZLAR YAAA OFF BULAMADIM :)

tatlışım değiştirmezler kı böyle kalıcak bnce..
yakında online olanları da görürüz bnce..sen nasılsın bakalım
Olamaz ya bu halini sevmedim ben :KK63:Ama mecbur böyle kabul edecz yapcak bişey yok hayırlısı olsun bakalım iuim canm ehliyete yazılacam yarın bakalım inş almak nasip olur ne testi yapıyosun kız yuksa bebişimi geliyor inş ya

Selam kızlar bugün 2'li test için doktordaydım kan verdim...doktorumuz: Ense kalınlığı sınırın çok çooooook altında el-ayak parmakları tam burun çatısını gördüm dedi...Ancak cinsiyeti göremedik göbek kordonu tam genital bölgenin üzerindeydi...Sıpam sakladı bizden kendini test sonuçlarım 1 hafta sonra çıkarmış...Bir dahaki randevu cinsiyet için 8-9 eylül gibi gideceğim ama ben çok erkek hissediyorum tabi hayırlısı Allahtan ve sağlıklısı tabi başka bişey istemem bir de Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma tattırsın bu duyguyu...Sizi seviyorum iyi ki varsınız

Kizlar mrb.benim amh degerim 0.50 cikti boyle dusuk cikanlar varmi varsa ne yapiyorlar cvp verirseniz sevinirim

Kizlar mrb.benim amh degerim 0.50 cikti boyle dusuk cikanlar varmi varsa ne yapiyorlar cvp verirseniz sevinirim

canım benim de 0,84 çıktı. 1 in altına düşmesi yumurta rezervinin azaldığına yani doğurganlık oranının azaldığına işaret ediyormuş.o sebeple hemen tüp bebek yapmaya karar verdik..zaman kaybetmemek gerekiyormuş. bugün yumurtalar toplandı iğnelerle 4 yumurta oluşturabildiler. ama ancak iki yumurtayı alabildiler şansım çok düşük.. bilgisi olan arkadaşlar yazsın kızlar.iki yumurtadan ne çıkar :))) zaten yaşım 35 olduğu için 2 transfer yapılacaktı. donduramayacağım bile ((

Evet dusuk ama dr dedi ki asla stres yok sen ki tedaviye baslamissin iyi dusun.benim 3.tup bebekte tuttu fakat bos gebrlik oldu o da 2trasfer yapildi.olacaksa onunde dag duramaz sen inan umudunu kaybetme buzim tek sansimiz umut ve inanc

KIZLAR NASILSINIZZZ

iyiyiz valla sohbetler kesildi bu kk nın değişmesinden dolayı...ben bugün yumurta toplattım.hiç korktuğum gibi değilmiş.ne ağrı en sancı. ama iki tanecik yumurta çıktı. şansım en olur bilmiyorum. iki yumurta toplandı iki transfer koyacaklar.ikiz olursa şooook diyeceğim.. :))))) gerçi umudum çok azaldı ama kısmeti varsa gelir ne diyim dimi..

Evet dusuk ama dr dedi ki asla stres yok sen ki tedaviye baslamissin iyi dusun.benim 3.tup bebekte tuttu fakat bos gebrlik oldu o da 2trasfer yapildi.olacaksa onunde dag duramaz sen inan umudunu kaybetme buzim tek sansimiz umut ve inanc

aynen öyle umut ve inanmakmış onu anladım. aslında uzun zamandır çocuk istemiyorum olanı 1,5 yıl çok değil. ama bilsek daha önceden çocuğa karar verirdik. senin bayağı olmuş 3 tüp bebek az değil.peki şuanki durumun ne senden kaç yumurta toplamışlardı.heralde ben bu konuda rekor kırdım hiç 2 yumurta duymamıştım :)))

Ben 5yildir uğraşıyorum her sey var yoruldum artik.bunlar endometriyozisten kaynakliymis.en son 2hafta once trasfrr yapilacakti 5.gunde bozulmaya baslamis yarida kaldi Rabbim insallah bundan sonrasini guzel eyler

malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....

canımm ya ne desem anlatamıcam duygularımı sadece çok üzüldüm inan ki umutluydum senden
keşke bu tüp bebeğinde garantisi olsa ama dediğin gibi Rabbim in umarım bize daha güzel süprizleri vardır
nasip kısmet diyoruz ama içimizde yanan o ateşi söndürmeye yetmiyor hiçbi cümle
Rabbim hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallah
bizler burada hep birlikte kürek çekmeye devam edeceğiz değil mi

once 5-6 yumurta sonra 3edusuyor son kalan 2oluyor bunlar endometriyozis ten kaynaklaniyormusss valla ne yapicam bilmiyorum inanc inanc inannnccc

Maşallah canımm Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez
Amin diyorum dualarına inşallah bizlere de nasip olur

Allah hepimizin yardımcısı, olsun insallah amayaa senin bundan 6-7ay oncesi gebeligin olmamismiydi yanlis mi hatirladim acaba

Ben gündüzleri kaynanama gidiyorum yatmaya eve geçiyoruz o yüzden sabahları ve gece giriyorum ondan

canım hayırlı olsun inşş 2 side bebiş olsunnn sen hiç sayıya takılma arkadaşımın 2 yumoşundan bir tanesi dölendi haftaya dünyaya gelecek inşş senden bezer bir şey yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…