2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
valla kk nin bu halini bende sevmedimmm hermde hiçççççççççççççç

canım ben 0.24 ile doğal yoldan anne olanı gördüm
Yaaa insallahh boyle seyler duyunca biraz kendimi toparliyorum umutlaniyorum Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu dr larda insanin moralini bozuyor ondan sonra stres yokk diyorlar

Canım bu gün iyiğim çok şükür, sen nasılsın tatlım bir havadis var mı?
phalaaaaaaaaaaa geçmiş olsun kuzummmmm
bende seni göremedim merak etmiştim tatildeymişsin
iyi tatiller hemencik iyiileşip tatilin tadını çıkar

banuşum naber canım seni gördüğüme sevindim bu sefer güzel olsun sonuç inşallah
gergin ve tedirgin dolaşma ortada güzel şeyler düşün

Canımm sağol kuzum.. Amin inşallah.. Senin nedir son durum?

amayaa sağol kuzummm... Yani bugün? test yaptın mı? henüz açtım sayfayı daha okumadım son yazılanları, inşallah muhteşem haberler almışsındır

ooo tatlım hadı hayırlısı olsun başladın gene demek tedaviye..
bu sefer son olur ınsalah

Amiiiin.. Sağol elam, hepimizin son ve bebişli olur inşallah. Sen ne zaman başlayacaksın? genelde aynı gidiyoruz biz seninle :)

Canım tedavi başlamis hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Sağol melindam inşallah güzel haberler vermek nasip olur

Teşekkürler ederim tatlım.. senin de bebiş iyiymiş çok sevindim, inşallah tüm hamileliliğin sıkıntısız sağlıklı su gibi akıp geçsin.. nazar simgesi koyacaktım yapamadım, sen yaptım kabul et

Amaya şimdi okudum tatlım.. Olsun bu sefer değilmiş demek doğru zaman.. Hiiiiiç üzme kendini, biraz dinlen sonra ya allah bismillah deyip yeniden başla :)

Kızlar merhaba hepinize..

Pazartesi iğnelerim başladı bugün kontrole gittim. Sol yumurtalık sağolsun hiç istifini bozmamış yumurta falan yapmıycam ben demiş, sağ yumuralığım çalışmış bir tek orda da 3 yumurta oluşmuş. Haliyle canım sıkıldı ama dr sayılara takılma kaliteli olsun döllensin önemli olan dedi ama yine de haliyle biraz bozuldum.. Sonra aman dedim banu üzme kendini, en iyi tüp bebek tedavisi en çok yumurta toplanan değil tutacak yumurtayı bulduğun tedavidir, o yüzden pozitif mesaj göndermen lazım yumurtalarına diye bööööle bi gaz verdim kendime sormayın gitsin:)

Haftaya çarşamba opum var. Lokal anestiziyle yapılıyor burda. Transferi de cuma yapalım hiç riske atmayalım az yumurta var dedi doktorum.. Bakalım inşallah benim de bekleyen herkesin de son denemesi olur inşallah..

inşallah dilediğin, gönlünden geçeni nasip etsin mevlam hayırlı sonuçlanır inşallah

Ben varım :))) İlk tedavimde 4 yumurta oluştu 3 tane topladılar 2 si döllendi, ama biri yavaş geliştiği için tek yumurtayla transferim oldu. tutmadı ama diğeri sonradan gelişeni dondurmuşlardı ama o da sağlıklı çözülmedi. Şimdi tekrar iğnelere başladım. Bu sefer de sol yumurtalığım hiç üretmemiş sağ tarafta 3 yumurta var sadece. Bakalım opudan sonra ne kalacak elimizde.. Neticede az yumurta olması sinir bozucu falan ama bence takma kafana. Bi tane olsun tutsun asıl önemli olan o.. Opun bugünmüş sanırım. İnşallah rahat geçmiştir, sağlıklı yumurtalar toplamışlardır ve onlar bebiş olarak dönsün sana inşallah...

enerjine hayran kaldım inşallah sonunda bebeğin de gelir
sıkma canını hiç benim 14 yumurta toplandı elde kaldı 0 dediğin gibi önemli olan kalitesi canım

enerjine hayran kaldım inşallah sonunda bebeğin de gelir
sıkma canını hiç benim 14 yumurta toplandı elde kaldı 0 dediğin gibi önemli olan kalitesi canım

İnşallah.. Bu süreçler çok zor bizler için. bir umut başlıyoruz sonuç olumsuz olunca üzülmemek mümkün değil. Ama nihayetinde kaderde ne varsa o olacak.. Yine de dilerim hepimiz bu yıl bebeklerimizin müjdesini alırız..

Neden 14 yumurtadan 0 kaldı yalnız anlamadım? Gayet iyi bir sayı yani hepsi kötü olamaz ki. Transfer yapılmadı mı?

Olsun cnm benim de tedavinin basimda buyumedibsonra buyudu bugun opu olfum

Aynen canim benimde 4 yumurta olustu o da iki yumurta zoraki olustu.

Aynen cnm

Aynen cnm 4 olustu iki tanesi zorla oldu iki toplandi hatta bastan buyumuyor diye tedavi iptal edilecekti.insallah kaliteli olur umudum o :))

ay canım ya telefondan giriyordum kaç defa sayfa kapandı yarım yamalak yazmışım :))) neyse senin de az kalmış.inşallah bu kez tutar bu kez yüzün güler canım...

Aynen cnm 4 olustu iki tanesi zorla oldu iki toplandi hatta bastan buyumuyor diye tedavi iptal edilecekti.insallah kaliteli olur umudum o :))

Hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun opunun Ne zaman transfer günün? 40 tane de yumurta çıksa tutmayacaksa tutmuyor tutacaksa da en olmaz denilen bile oluyor.. Hiç sıkma sende canını.. Moralini yüksek tut. İnşallah da güzel haberlerini alırız..

transfer oldum canım ama sanırım transfer olduklarımda kaliteli değildi pek
diğerleri ya döllenmedi yada gelişimleri durdu
transfer olanlarda tutmayınca elde var sıfır
az olsun kaliteli olsun daha önemli onu demek istedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…