canım ben 0.24 ile doğal yoldan anne olanı gördümKizlar mrb.benim amh degerim 0.50 ciktiboyle dusuk cikanlar varmi varsa ne yapiyorlar cvp verirseniz sevinirim
Yaaa insallahh boyle seyler duyunca biraz kendimi toparliyorum umutlaniyorum Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu dr larda insanin moralini bozuyor ondan sonra stres yokk diyorlarcanım ben 0.24 ile doğal yoldan anne olanı gördüm
Canım bu gün iyiğim çok şükür, sen nasılsın tatlım bir havadis var mı?tatlımm nasıll oldun????
phalaaaaaaaaaaa geçmiş olsun kuzummmmmCanım bu gün iyiğim çok şükür, sen nasılsın tatlım bir havadis var mı?
geçmiş olsun arkadaşım...bu arada iyi tatillerCanım bu gün iyiğim çok şükür, sen nasılsın tatlım bir havadis var mı?
banuşum naber canım seni gördüğüme sevindim bu sefer güzel olsun sonuç inşallah
gergin ve tedirgin dolaşma ortadagüzel şeyler düşün
Atip durdu yazamadım ki bi doğru dürüstvalla şekerim ne yazdın desen inan hatırlamıyorum bende :) hayırlı uğurlu olsun tedavin sonu bebişli olsun inşallahhhhh (eski kk da inşallahhh dedikten sonra kullandığımız ellerini havaya açan kalpler çıkaran simge )
benim doktor 15.güne test günü verdi buda ayın 20sine geliyo ama 5. gün emriyosu olduklarından ben 10. gün yani bu cuma test yaptırmayı planlıyorum.... ama son dk da beklerim 20sini de diyebilirim(bu da eliyle ağzını kapatarak sırıtan simge, en çok bunu kullanıyodum....)
bi de bi şey daha diycem.... ya biliyorum dile kolay ama; sakin olmaya gerilmemeye sürekli düşünmemeye ve kafanda kurmamaya çalış olur mu???? olumlu düşün....
ooo tatlım hadı hayırlısı olsun başladın gene demek tedaviye..
bu sefer son olur ınsalah
Canım tedavi başlamis hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar
bugün dra gittim hersey yolunda imiş bebiş haftası ile uyumlu imiş sıkıntı yok dedi 3 hafta sonra çağırdı :) 2sn kadar kalbini dinletti özlemişim bu sesi :) darısı size kızlarrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlı olsun tedavinnnnnnnninşallah sonu bebişli olsun canımmmmmmm
canım maşallah tarih gelmiş :) hadi hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişler inşallahhhhhhhhhhh
ben gidip gelirken bikaç tane pozitif haber alan gördüm... benim durumum farklı biliyosunuz, zaten fsh yüksekliğinin erken menopozun tutması zor oluyo... benim gürkan hocadan yana sıkıntım yoktu, hiç bi aksi tarafını görmedim. benim transferim olduğu gün 40+ yaş üstü bi abla hemen benim önümde aldı pozitif haberini... ben sebepleri hakkında araştırma yapılmasını istiyorum bu konuda neler yapılabilir diye görüşmeye gidicem 26 ağustosa randevu verildi....
sağol cemrem.. bol olmadı ama inşallah kaliteli olurlarcnm başladın demekki hadi bu sefer bol kaliteli yumoşla:):)rın olucak
inşallah dilediğin, gönlünden geçeni nasip etsin mevlam hayırlı sonuçlanır inşallahKızlar merhaba hepinize..
Pazartesi iğnelerim başladı bugün kontrole gittim. Sol yumurtalık sağolsun hiç istifini bozmamış yumurta falan yapmıycam ben demiş, sağ yumuralığım çalışmış bir tek orda da 3 yumurta oluşmuş. Haliyle canım sıkıldı ama dr sayılara takılma kaliteli olsun döllensin önemli olan dedi ama yine de haliyle biraz bozuldum.. Sonra aman dedim banu üzme kendini, en iyi tüp bebek tedavisi en çok yumurta toplanan değil tutacak yumurtayı bulduğun tedavidir, o yüzden pozitif mesaj göndermen lazım yumurtalarına diye bööööle bi gaz verdim kendime sormayın gitsin:)
Haftaya çarşamba opum var. Lokal anestiziyle yapılıyor burda. Transferi de cuma yapalım hiç riske atmayalım az yumurta var dedi doktorum.. Bakalım inşallah benim de bekleyen herkesin de son denemesi olur inşallah..
inşallah dilediğin, gönlünden geçeni nasip etsin mevlam hayırlı sonuçlanır inşallah
aynen öyle umut ve inanmakmış onu anladım. aslında uzun zamandır çocuk istemiyorum olanı 1,5 yıl çok değil. ama bilsek daha önceden çocuğa karar verirdik. senin bayağı olmuş 3 tüp bebek az değil.peki şuanki durumun ne senden kaç yumurta toplamışlardı.heralde ben bu konuda rekor kırdım hiç 2 yumurta duymamıştım :)))
Kızlar merhaba hepinize..
Pazartesi iğnelerim başladı bugün kontrole gittim. Sol yumurtalık sağolsun hiç istifini bozmamış yumurta falan yapmıycam ben demiş, sağ yumuralığım çalışmış bir tek orda da 3 yumurta oluşmuş. Haliyle canım sıkıldı ama dr sayılara takılma kaliteli olsun döllensin önemli olan dedi ama yine de haliyle biraz bozuldum.. Sonra aman dedim banu üzme kendini, en iyi tüp bebek tedavisi en çok yumurta toplanan değil tutacak yumurtayı bulduğun tedavidir, o yüzden pozitif mesaj göndermen lazım yumurtalarına diye bööööle bi gaz verdim kendime sormayın gitsin:)
Haftaya çarşamba opum var. Lokal anestiziyle yapılıyor burda. Transferi de cuma yapalım hiç riske atmayalım az yumurta var dedi doktorum.. Bakalım inşallah benim de bekleyen herkesin de son denemesi olur inşallah..
enerjine hayran kaldım inşallah sonunda bebeğin de gelir
sıkma canını hiç benim 14 yumurta toplandı elde kaldı 0 dediğin gibi önemli olan kalitesi canım
Olsun cnm benim de tedavinin basimda buyumedibsonra buyudu bugun opu olfumKızlar merhaba hepinioldum
Ben varım :))) İlk tedavimde 4 yumurta oluştu 3 tane topladılar 2 si döllendi, ama biri yavaş geliştiği için tek yumurtayla transferim oldu. tutmadı amadiğeri sonradan gelişeni dondurmuşlardı ama o da sağlıklı çözülmedi. Şimdi tekrar iğnelere başladım. Bu sefer de sol yumurtalığım hiç üretmemiş sağ tarafta 3 yumurta var sadece. Bakalım opudan sonra ne kalacak elimizde.. Neticede az yumurta olması sinir bozucu falan ama bence takma kafana. Bi tane olsun tutsun asıl önemli olan o.. Opun bugünmüş sanırım. İnşallah rahat geçmiştir, sağlıklı yumurtalar toplamışlardır ve onlar bebiş olarak dönsün sana inşallah...
Ben varım :))) İlk tedavimde 4 yumurta oluştu 3 tane topladılar 2 si döllendi, ama biri yavaş geliştiği için tek yumurtayla transferim oldu. tutmadı amadiğeri sonradan gelişeni dondurmuşlardı ama o da sağlıklı çözülmedi. Şimdi tekrar iğnelere başladım. Bu sefer de sol yumurtalığım hiç üretmemiş sağ tarafta 3 yumurta var sadece. Bakalım opudan sonra ne kalacak elimizde.. Neticede az yumurta olması sinir bozucu falan ama bence takma kafana. Bi tane olsun tutsun asıl önemli olan o.. Opun bugünmüş sanırım. İnşallah rahat geçmiştir, sağlıklı yumurtalar toplamışlardır ve onlar bebiş olarak dönsün sana inşallah...
Aynen cnm 4 olustu iki tanesi zorla oldu iki toplandi hatta bastan buyumuyor diye tedavi iptal edilecekti.insallah kaliteli olur umudum o :))
İnşallah.. Bu süreçler çok zor bizler için. bir umut başlıyoruz sonuç olumsuz olunca üzülmemek mümkün değil. Ama nihayetinde kaderde ne varsa o olacak.. Yine de dilerim hepimiz bu yıl bebeklerimizin müjdesini alırız..
Neden 14 yumurtadan 0 kaldı yalnız anlamadım? Gayet iyi bir sayı yani hepsi kötü olamaz ki. Transfer yapılmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?