2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benim de hazirandaki tedavimde sağ taraftaki yumiler büyümedi tek taraftakiler büyüdü onlar hatta diğer tedavilerdekilerden kaliteli oldu 5. güne gitti 1 tane transfer etti drum o da tuttu çok şükürrrrrr :) bende çok ağladım önce sonra amaaaaaan dedim boşverdim çok şükür iyi oldu :) kısmetse oluyor :) gerisi boş :) nisandaki tedavimde 4 embriyo transfer etti onlar tutmadı mesela :)
inşallah senin bebişinde zamanı gelmiştir ve buradan bize güzel haberleri verirsinnnnnnn :)

belli değil yarın arayacaklar, ama sanırım uzun sürmez kaç günde transfer yapıyorlar sen biliyorsundur. yumurta az olduğu için heralde en yakın zamanda yaparlar

canım nasılsın? adet oldun mu?

Benim de ilki öyle oldu kalitesi düşüktü tutmadı da zaten.. Napalım onlar kısmet değilmiş demek ki.. İnşallah bir dahakine en kalitelisinden olur hem de belli mi olur ikiz gelir belki de sana.. ay inşallah, ne güzel olur ama

Gerçekten mi? Çok sağol kuzum yaa valla bak işte şimdi büyük moral oldun bana allah razı olsun senden Aynen dediğin gibi ama olacaksa oluyor.. Ben de öyle telkin edip kendime takma kafana dedim. Kısmetten öte köy yok. olmadı yine deniycez :) ama gerçekten güzel oldu bunu duymak senden.. Kaçıncı haftadasın şimdi? Allahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin..

belli değil yarın arayacaklar, ama sanırım uzun sürmez kaç günde transfer yapıyorlar sen biliyorsundur. yumurta az olduğu için heralde en yakın zamanda yaparlar

Benim 3. günde oldu geçen sefer. bu sefer de aynı olacak. Senin de öyle olur büyük ihtimal. Sayı az olunca 5.güne kadar beklemek büyük risk çünkü. onun yerine en iyi ortam ana rahmidir deyip hemen transfer ediyorlar.. İnşallah arka arkaya güzel haberler vermek nasip olsun

canım bende aynı durumu yaşadığım ve morali nasıl bozduğunu bildiğim için yazdım bana öncedrum öteki tarafın büyümediğini çaktırmamaya çalıştı moralim bozulmasın diye ama bu sıfırdan 4. denememdi ölçüleri aklımda tutabiliyordum 2 gün sonra gidince büyüyüp büyümediğini anlıyordum o güzel dedi geçiştirmek istedi ben sağ büyümüyor anlıyorum dedim o da kalitesi önemli benim için dedi sürekli motive etti :) sen de motive et canım konuş yumilerle kaliteli kaliteli büyüyün de :)
9. haftadayım canım :) inşallah bunu sağlıkla kucağıma alırım :)

Çok teşekkürler

Bu minnoşun bence zaten dünyaya gelmeye kararlıymış o yüzden sımsıkı tutunmuştur sana, içini ferah tut sen tatlım ve İnşallah sıkıntısız sağlıklı mutlu bir hamileliğin olsun 9 ayın su gibi akıp geçsin ve sağlıkla kavuş bebeğine..

canım nasılsın? adet oldun mu?
evet bgn itibariyle oldum canım tam 8 gün gecikmeli oldu
geçen ayda 7 gün gecikmeli 36 37 günde 1 regl oldum iki aydır
neyse sonunda oldum neticeye bakarsak
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik aaa bizim hamiş smileyimiz yok mu artık ((( sana yapcaktım yapamadım
nazar boncukuyla kalpler yolliyim sana

canım hepimize versin Rabbim çifter çifterr inşallah
Allah ın izniyle müjdeni alırsın inşallah
bu aralar moralim çok bozuk niyeyse iyice içime dert oldu bu bebek özlemi
bazı zamanlar olur ya içten içe iyice dert edersin kendine işte bu aralar o modumdayım
kış gelsin kendi kabuguma çekilirim yine
yazın cıcıl cıvıl sokaklar denizler öyle özeniyorum ki
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amiiin tatlım... Valla haklısın bazen böyle fena bastırıyor o özlem.. Sanırım evet yazın daha fazla.. Bana göre de şimdi dışarı her çıktığımda herkes hamile herkesin çocuğu var gibi geliyor.. Yani aslında biz ona odaklı olduğumuz için dikkat ediyoruz görüyoruz algıda seçicilik durumları falan filan gayet iyi biliyorum da sinir oluyorum yine de

İnşallah bizim de bu duyguyu tatma zamanımız gelmiştir artık evlatlarımıza kavuşuruz tez zamanda..

Kizlar Nasılsıniz internet paketim yok giremiyorum ya işten tamamiyla ayrildim evdeyim çok şükür hersey yolunda bu hafta cinsiyet belli olursa daha çok sevincem :) dualarim hepinizle rabbim hepinize hepimize hayırlı evlatlar versin amin bu arada site çok berbat olmuş söylemeden gecemicem..

Günaydın hayırlı sağlıklı mutlu umutlu berketli bir hafta sonu diliyorum herkese

Günaydın hayırlı sağlıklı mutlu umutlu berketli bir hafta sonu diliyorum herkese

günaydın arkadaşım rabbim gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah ...

tedaviye başladıktan sonra bebek için benim adetlerimde şaşırmıştı 33-34 günde olaan adetim 45 güne kadar uzamaya başlamıştı insanı deli ediyor hamile değilsem ne gecikiyon diye ağlıyordum çok geriyor
senin yeni tedavi ne zaman? inşallah o zamana beklemez kendiliğinden gelirrrrrrrrrrr kuzuuuuuuuuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…