2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yaaa insallahh boyle seyler duyunca biraz kendimi toparliyorum umutlaniyorum Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu dr larda insanin moralini bozuyor ondan sonra stres yokk diyorlar
canım bende umut olsun diye yazdım inş rabbim bizlerin hasretinide dindirecek

Bu evlat hasretini yasayan bilir yasamayan nasil bisey tahmin bile edemez o aciyi bebek sesi duyduğumda bile kahroluyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

kızlaaaar iki yumişten biri döllenmiş.Galiba pazartesi transfer olacak. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. bir yumiş de olsa tutsun sonucu önemli. hepimizin olsun bir an önce

Slm kizlar ari sutu propolis polen kullanan arkadaslarim bende kullanmaya basliyacagim nereden temin ettiginizi ogrenmek istiyorum.malum benim yumiler kalitesiz....buurunlerin dogal olmasi sarti ile kaliteyi destekleyecegini umuyorum....

selam kızlar 7 tane 3.gun embrıyom var dondurulmuş olarak eylül ayını bekleyen..:) 6 tanesi 8 hücreli 1 tanesi 10 hücreli.. Allah nasip ederse eylül sonu gıbı transfer olacak..Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımız bos kalmasın inşallah..

Kızlar busabah transferim oldu iki embriyo kondu.bebişlerimi aldım geldim.bişey sorucam transferden sonra hemen tuvalete kalktınız mı bişey olurmu.ben 20 dk sonra fln kalktımda bişey olmuşmudur???

Kızlar busabah transferim oldu iki embriyo kondu.bebişlerimi aldım geldim.bişey sorucam transferden sonra hemen tuvalete kalktınız mı bişey olurmu.ben 20 dk sonra fln kalktımda bişey olmuşmudur???
Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. Hic bir sey olmaz wc ye kalkmanda rahat ol tum olumsuzluklardan arin kulaklarini tika ama kör kütük kaptirma da kendini relaks ol

Slm kizlar ari sutu propolis polen kullanan arkadaslarim bende kullanmaya basliyacagim nereden temin ettiginizi ogrenmek istiyorum.malum benim yumiler kalitesiz....buurunlerin dogal olmasi sarti ile kaliteyi destekleyecegini umuyorum....
Ben bilmiyorum bunlar yumurta kalitesini mi artırıyor biz de yapalim bize de soyleyin sonucta hepimizin bir umudu...

Canim sen de de rezerv azligi mi var benim gibi.bende amh 0.50 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…