2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende gordum haberi ve inanmak.istemedim.okadar ugrasiyoruz cocuk sahibi olabilmej icin sonunda buda oldu dedirtiriyorlar yazik kimseye guvenemicekmiyiz
yaaa inanılır gibi değil çok üzücü ürkütücü sizinir bozucu biz kime güveneceğiz kii

Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. Hic bir sey olmaz wc ye kalkmanda rahat ol tum olumsuzluklardan arin kulaklarini tika ama kör kütük kaptirma da kendini relaks ol
Amin inşallah 12 gün nasıl geçicek bakalım şuan evde uzanıyorum.siz nasıl geçirmiştiniz tramsferden snraki günlerinizi??

merhaba benim bugün test günümdü transferin 11. günü sonuç 7 çıktı benim gibi olup değeri yükseln vrmı

Amin inşallah 12 gün nasıl geçicek bakalım şuan evde uzanıyorum.siz nasıl geçirmiştiniz tramsferden snraki günlerinizi??
Canim evet beklemek zor zaman dk lar gecmek bilmiyor ama anlarindan zevk al cok fazla bunu dusunme agir bidilrr kaldirma uzanma ama hareketini ve sodyal hsyatini da kisitlama emin ol Rabbim ol demisse olmustur gerisi fasa fiso....

Ca
kızlaaaar iki yumişten biri döllenmiş.Galiba pazartesi transfer olacak. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. bir yumiş de olsa tutsun sonucu önemli. hepimizin olsun bir an önce
Canım tedavin hayırlı olsun inş o altın embriyo sana tutunur. Benimde tek embriyo transferi yine Allah'tan ümit kesilmez. Allah ol demişse tek te olsa tutar..

Herkese selamlar ben yaklasik bir yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var koşaca şöyle aralikta ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum simdi eylülde donmus embriyo larim transfer edilecek adet yeni bitti muhtemelen 10eylulde gelir 1eylulde lucrin iğne ile baskilancak.topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.

Slm arkadasim o lanet endometriyozis bende de var benimde tuplerim bağlandı bi de üstüne rezerv azligi kalitesi kötü var da var Rabbim taşıyamacagimiz yükü vermesin bu hasreti ceken defalarca ugrasan hepimizin kucaklarini doldursun inşallah

elcih, post: 36529126, member: 336164"]Slm arkadasim o lanet endometriyozis bende de var benimde tuplerim bağlandı bi de üstüne rezerv azligi kalitesi kötü var da var Rabbim taşıyamacagimiz yükü vermesin bu hasreti ceken defalarca ugrasan hepimizin kucaklarini doldursun inşallah[/QUOTE]

İİnşallah canim ameliyat zordu ama Dr umutlu kendi şehrinde mayista laparoskop i ile başlayan Dr cesaret edemedi tüp berbat haldeydi sonra temmuzda merkezimde basardilarcikarmayi

İnsallaj

İİnşallah canim ameliyat zordu ama Dr umutlu kendi şehrinde mayista laparoskop i ile başlayan Dr cesaret edemedi tüp berbat haldeydi sonra temmuzda merkezimde basardilarcikarmayi

İnsallaj[/QUOTE]
Kacinci denemen bu kac yumurtan olusuyor amh kac?

İnsallaj
Kacinci denemen bu kac yumurtan olusuyor amh kac?[/QUOTE]

canım daha ilk deneme olucak inşallah AMH 0,20 diydi sanırım aralıkta yapmışlardı 7 yumurta oldu 5 i toplandı 2 si döllendi donduruldu

Kacinci denemen bu kac yumurtan olusuyor amh kac?

canım daha ilk deneme olucak inşallah AMH 0,20 diydi sanırım aralıkta yapmışlardı 7 yumurta oldu 5 i toplandı 2 si döllendi donduruldu[/QUOTE]
Iste bu yumurtalari dusuren ve bozan endometriyozis insallah yüzün guler canim cok zor ve hassas

canım daha ilk deneme olucak inşallah AMH 0,20 diydi sanırım aralıkta yapmışlardı 7 yumurta oldu 5 i toplandı 2 si döllendi donduruldu
Iste bu yumurtalari dusuren ve bozan endometriyozis insallah yüzün guler canim cok zor ve hassas[/QUOTE]

senin kactı canım tedavide oldunmu

Iste bu yumurtalari dusuren ve bozan endometriyozis insallah yüzün guler canim cok zor ve hassas

senin kactı canım tedavide oldunmu[/QUOTE]
Benim 3denemem oldu 4.trasfer olacakken yumurta bozilmus iptal oldu 3denemem de gebelik yasadim ama bos gebelikmis 2.ayda kurtaj oldu

senin kactı canım tedavide oldunmu
Benim 3denemem oldu 4.trasfer olacakken yumurta bozilmus iptal oldu 3denemem de gebelik yasadim ama bos gebelikmis 2.ayda kurtaj oldu[/QUOTE]

cok uzuldum canım şimdi deneme olucak mı tuplerin bağlı mı

Benim 3denemem oldu 4.trasfer olacakken yumurta bozilmus iptal oldu 3denemem de gebelik yasadim ama bos gebelikmis 2.ayda kurtaj oldu

cok uzuldum canım şimdi deneme olucak mı tuplerin bağlı mı[/QUOTE]
Evrt tuplerim bagli.yenilrn boga gurese doymazmis hesabi Rabbim izin verdigi muddetce ugrasmaya devam... taki o mutlu sonuca ulasana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…