yaaa inanılır gibi değilbende gordum haberi ve inanmak.istemedim.okadar ugrasiyoruz cocuk sahibi olabilmej icin sonunda buda oldu dedirtiriyorlar yazik kimseye guvenemicekmiyiz
Amin inşallah 12 gün nasıl geçicek bakalım şuan evde uzanıyorum.siz nasıl geçirmiştiniz tramsferden snraki günlerinizi??Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. Hic bir sey olmaz wc ye kalkmanda rahat ol tum olumsuzluklardan arin kulaklarini tika ama kör kütük kaptirma da kendini relaks ol
Ayy kiyamam yaa Allah im tez zamanda kucagini doldursun inşallah benim de 4. Olacak Rabbim bizide izzet-i lütufundan nasiplendirsin inşallahcanım biz erkek infertilitesiyiz aynı zamanda yumurta kalitesinde sorun var 7 defa tüp denedik
Canim evet beklemek zor zaman dk lar gecmek bilmiyor ama anlarindan zevk al cok fazla bunu dusunme agir bidilrr kaldirma uzanma ama hareketini ve sodyal hsyatini da kisitlama emin ol Rabbim ol demisse olmustur gerisi fasa fiso....Amin inşallah 12 gün nasıl geçicek bakalım şuan evde uzanıyorum.siz nasıl geçirmiştiniz tramsferden snraki günlerinizi??
Canım tedavin hayırlı olsun inş o altın embriyo sana tutunur. Benimde tek embriyo transferi yine Allah'tan ümit kesilmez. Allah ol demişse tek te olsa tutar..kızlaaaar iki yumişten biri döllenmiş.Galiba pazartesi transfer olacak. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. bir yumiş de olsa tutsun sonucu önemli. hepimizin olsun bir an önce
Sen iğne tedavisimi gördün ben sadece klomen kullandım.Ca
Canım tedavin hayırlı olsun inş o altın embriyo sana tutunur. Benimde tek embriyo transferi yine Allah'tan ümit kesilmez. Allah ol demişse tek te olsa tutar..
Herkese selamlar ben yaklasik bir yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var koşaca şöyle aralikta ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum simdi eylülde donmus embriyo larim transfer edilecek adet yeni bitti muhtemelen 10eylulde gelir 1eylulde lucrin iğne ile baskilancak.topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.
Slm arkadasim o lanet endometriyozis bende de var benimde tuplerim bağlandıHerkese selamlar ben yaklasik bir yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var koşaca şöyle aralikta ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum simdi eylülde donmus embriyo larim transfer edilecek adet yeni bitti muhtemelen 10eylulde gelir 1eylulde lucrin iğne ile baskilancak.topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.
elcih, post: 36529126, member: 336164"]Slm arkadasim o lanet endometriyozis bende de var benimde tuplerim bağlandıbi de üstüne rezerv azligi kalitesi kötü var da var Rabbim taşıyamacagimiz yükü vermesin bu hasreti ceken defalarca ugrasan hepimizin kucaklarini doldursun inşallah
Kacinci denemen bu kac yumurtan olusuyor amh kac?[/QUOTE]İİnşallah canim ameliyat zordu ama Dr umutlu kendi şehrinde mayista laparoskop i ile başlayan Dr cesaret edemedi tüp berbat haldeydi sonra temmuzda merkezimde basardilarcikarmayi
İnsallaj
Kacinci denemen bu kac yumurtan olusuyor amh kac?
Iste bu yumurtalari dusuren ve bozan endometriyozis insallah yüzün guler canim cok zor ve hassas[/QUOTE]canım daha ilk deneme olucak inşallah AMH 0,20 diydi sanırım aralıkta yapmışlardı 7 yumurta oldu 5 i toplandı 2 si döllendi donduruldu
amin inşş raBBİM HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞAyy kiyamam yaa Allah im tez zamanda kucagini doldursun inşallah benim de 4. Olacak Rabbim bizide izzet-i lütufundan nasiplendirsin inşallah
Iste bu yumurtalari dusuren ve bozan endometriyozis insallah yüzün guler canim cok zor ve hassas
İnşallah canım hasretle bekliyorum dua ediyorum Allah kabul etmeyecegi duayi kuluna ettirmezmisamin inşş raBBİM HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞ
Benim 3denemem oldu 4.trasfer olacakken yumurta bozilmus iptal oldu 3denemem de gebelik yasadim ama bos gebelikmis 2.ayda kurtaj oldu[/QUOTE]senin kactı canım tedavide oldunmu
Benim 3denemem oldu 4.trasfer olacakken yumurta bozilmus iptal oldu 3denemem de gebelik yasadim ama bos gebelikmis 2.ayda kurtaj oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?