2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aramiza yeni katılan arkadaslar tedavisi baslayanlar transferi olanlar olumsu olumsuz sonuc alanlae vee topigin sevgili demirbaslari:)))yeni sisteme pek alisamadigimda ve kuvvetle muhtemel kk nin yeni haline pek alisamadigimdan cogunuzum gelismelerini es gectim(rabbimm hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin..cok cok operimm

hosbulduk canım sen burdayım dedim bende geldim hemen

canımmmmmmmmm arkadaşımmmmmmmmmmmmm benımm nasılsınnnnnnnnnn..
az kalmış ya kızzz bebişe kavuşmanaaaaaaaaaa

ayy cnmm iyiym şukur. hic giremedim buralara cok zor gecti hamilelik ama sukur yuzdum kuyruguna geldim..Allahim en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah.. cok ozledim sohbetlerimizi ama bu velet benim saftimi kaydirdi.. sen nasilsin nasil gidiyor?

canım selam 32. haftaya kadar gelmişiz maşallah el ele verip doğuma gitcez sanırım senle :):) nasılsın doktorunla doğum konusunu konuştunuzmu tarih belli mi

mrb cnm evet bayaa atlattik cok sukur.. ayy insallah o gunleride gorelim ..benm hamilelik mide bulantilarim 6 ay hic bitmwdi oyle zor gunler gecirdimki anlatamam biraz rahatladim derken simdide sirt bel agrisi yarim saat oturamiyorum ama napalim bunada sukur deyip oturuyoruz :) daha dogumla ilgili hic konusmadik bu onumizdeki c.tesi nst ye girecegim ozaman konusacagim. senn nasil gidiyor. insallah hersey yolundadir. siz konustunuz mu dogumla ilgili..

hdi hayırlısı inşallah canım bencede yumi sayısı önemli değil
önemli olan kalite ve 3 üde kaliteli olur ve sana sımsıkı tutunurlar
ben ikinci negatiften sonra biraz dinlenme verdim kendime
kilo fazllığım var fit bir anne olmak için kilolarımı verene kadar
tedavi düşünmüyorum canım
seneye yazın hayırkısı neyse bizim için o olsun inşallah

çok üzüldüm canım hepimiz yaşadık bu üzüntüleri
tekrar güçleneceksin bu bizi yıldıramayacak
sana sımsııkı sarıldım canım

herkese iyi aksamlar tedaviye baslayanlar hayirlisi olsun AMAYA cnm inalh zamani gelince saglikla bebegin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…