Selam tatlimmm sen nasilsinnn???selam kızlar nasılsınız
Benim 3denemem oldu 4.trasfer olacakken yumurta bozilmus iptal oldu 3denemem de gebelik yasadim ama bos gebelikmis 2.ayda kurtaj oldu
iyim çok şükür 6.tüp tedavisine başladım bu hafta inşallah hayırlı sonuçlanır
amin arkadaşım amin inşallah isteyen çaba gösteren herkese nasip etsin inşallah rabbimHayirli olsunnn insallah guzel haberler verirsin bize:))rabbim yüzünü guldursun hayirlisiyla sagliklaa gelsin bebisinn
aramiza yeni katılan arkadaslar tedavisi baslayanlar transferi olanlar olumsu olumsuz sonuc alanlae vee topigin sevgili demirbaslari:)))yeni sisteme pek alisamadigimda ve kuvvetle muhtemel kk nin yeni haline pek alisamadigimdan cogunuzum gelismelerini es gectim(rabbimm hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin..cok cok operimm
canımmmmmmmmm arkadaşımmmmmmmmmmmmm benımm nasılsınnnnnnnnnn..
az kalmış ya kızzz bebişe kavuşmanaaaaaaaaaa
canım selam 32. haftaya kadar gelmişiz maşallah el ele verip doğuma gitcez sanırım senle :):) nasılsın doktorunla doğum konusunu konuştunuzmu tarih belli mi
iyiyim bende canım tedaviye bslamak icin sabırsızlanıyorum valla napimiyiz arkadaşım sen nasılsın
iyi kuzum cok sıcaktı bugun bi de carsı pazar dolastım bu sıcaktaSelam tatlimmm sen nasilsinnn???
iyi kuzum cok sıcaktı bugun bi de carsı pazar dolastım bu sıcakta
canımmmm
hdi hayırlısı inşallah canım bencede yumi sayısı önemli değilKızlar merhaba hepinize..
Pazartesi iğnelerim başladı bugün kontrole gittim. Sol yumurtalık sağolsun hiç istifini bozmamış yumurta falan yapmıycam ben demiş, sağ yumuralığım çalışmış bir tek orda da 3 yumurta oluşmuş. Haliyle canım sıkıldı ama dr sayılara takılma kaliteli olsun döllensin önemli olan dedi ama yine de haliyle biraz bozuldum.. Sonra aman dedim banu üzme kendini, en iyi tüp bebek tedavisi en çok yumurta toplanan değil tutacak yumurtayı bulduğun tedavidir, o yüzden pozitif mesaj göndermen lazım yumurtalarına diye bööööle bi gaz verdim kendime sormayın gitsin:)
Haftaya çarşamba opum var. Lokal anestiziyle yapılıyor burda. Transferi de cuma yapalım hiç riske atmayalım az yumurta var dedi doktorum.. Bakalım inşallah benim de bekleyen herkesin de son denemesi olur inşallah..
çok üzüldüm canım hepimiz yaşadık bu üzüntüleriben gidip gelirken bikaç tane pozitif haber alan gördüm... benim durumum farklı biliyosunuz, zaten fsh yüksekliğinin erken menopozun tutması zor oluyo... benim gürkan hocadan yana sıkıntım yoktu, hiç bi aksi tarafını görmedim. benim transferim olduğu gün 40+ yaş üstü bi abla hemen benim önümde aldı pozitif haberini... ben sebepleri hakkında araştırma yapılmasını istiyorum bu konuda neler yapılabilir diye görüşmeye gidicem 26 ağustosa randevu verildi....
Hoşgeldin o vakitttt iyi geldinn cancazimmmhosbulduk canım sen burdayım dedim bende geldim hemen
Ne gerek acepp bu sicakta:)))dikkat et kendine tatlım hasta olursun allah muhafazaaiyi kuzum cok sıcaktı bugun bi de carsı pazar dolastım bu sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?