Kızlar busabah transferim oldu iki embriyo kondu.bebişlerimi aldım geldim.bişey sorucam transferden sonra hemen tuvalete kalktınız mı bişey olurmu.ben 20 dk sonra fln kalktımda bişey olmuşmudur???
ay valla canım karadenize gitcez ya biseler aldım o yüzden cıktım yoksa çıkılacak hava degildiNe gerek acepp bu sicakta:)))dikkat et kendine tatlım hasta olursun allah muhafazaa
valla ya ayrı düşürdü bu yeni format bizi online olanları görelim artık yaaaaaaaaaaaaramiza yeni katılan arkadaslar tedavisi baslayanlar transferi olanlar olumsu olumsuz sonuc alanlae vee topigin sevgili demirbaslari:)))yeni sisteme pek alisamadigimda ve kuvvetle muhtemel kk nin yeni haline pek alisamadigimdan cogunuzum gelismelerini es gectim(rabbimm hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin..cok cok operimm
Senin az kalmış neguzel.kaçıncı denemen?kaçgün dinlendin?hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur sana.. benim de transferimin 9. günü bugün. bana transferden yarım saat sonra kalkabilirsiniz tuvalet için demişlerdi. ben de40 dk sonra kalktım. ama senin de bi şey olmamıştır inşallah merak etme.... ben aynı gün izmirden denizliye geldim....
valla ya ayrı düşürdü bu yeni format bizi online olanları görelim artık yaaaaaaaaaaa
Senin az kalmış neguzel.kaçıncı denemen?kaçgün dinlendin?
Yok ikinci denemem dondurulmuş denemesiydi bu.ilkinde kimyasal gebelikle sonuçlandı mart ayında inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurlar.bende dün bugün dinleniyorum yarına normale dönerim:)az kaldı ama geçmiyor günler bir türlü. benim ilk denemem. 2 tane embriyo transfer edildi. 2 gün evdeydim sonra normal hayatıma döndüm... normalde ne yapıyorsam onu yapıyorum sadece çok ağır işler yapmamaya çalışıyorum.... kapızlığa karşı bol bol incir yiyorum... kabak çekirdeği yemeğe çalışıyorum elimden geldiğince ve tabiki bol bol su içmeye çalışıyorum hiç sevmesem de..... senin ilk denemen mi?
Evettt yaa boyle kimlee online goremeyince kimseyede bulasamiyoruz kiii yazmak zorunda kalsinvalla ya ayrı düşürdü bu yeni format bizi online olanları görelim artık yaaaaaaaaaaa
Transferinn hayırlı olsun..bol boll su ic sevmesendeaz kaldı ama geçmiyor günler bir türlü. benim ilk denemem. 2 tane embriyo transfer edildi. 2 gün evdeydim sonra normal hayatıma döndüm... normalde ne yapıyorsam onu yapıyorum sadece çok ağır işler yapmamaya çalışıyorum.... kapızlığa karşı bol bol incir yiyorum... kabak çekirdeği yemeğe çalışıyorum elimden geldiğince ve tabiki bol bol su içmeye çalışıyorum hiç sevmesem de..... senin ilk denemen mi?
Yok ikinci denemem dondurulmuş denemesiydi bu.ilkinde kimyasal gebelikle sonuçlandı mart ayında inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurlar.bende dün bugün dinleniyorum yarına normale dönerim:)
Senindee transferin hayirli olsun canim..ilki kimyasalmis olsunn bunlar hep iyi şeylere delaletYok ikinci denemem dondurulmuş denemesiydi bu.ilkinde kimyasal gebelikle sonuçlandı mart ayında inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurlar.bende dün bugün dinleniyorum yarına normale dönerim:)
Transferinn hayırlı olsun..bol boll su ic sevmesendesu onemlii..kuru kayisida yiyebilirsin..kabak cekirdegi ve ananas da iyi diye biliyorum..cok yatmatip normal hayata donmus olman da gayet iyii bu is sürekli yatmaklada olmuyo beni oniki gun boyunca yataktan kaldirmamislardi amaa pek bi yarari olmadi cok zorlamadan ara ara dinlenmek agir kaldirmamak ani hareketlerden kacinmak yeterli olacaktir..rabbim yardimciniz olsunn..insallah guzel haberlerinizi aliriz
ay evet sitenin degismesi sohbetleri etkiledi vallaEvettt yaa boyle kimlee online goremeyince kimseyede bulasamiyoruz kiii yazmak zorunda kalsineskidenn ne muhabbetler donerdii
Öylemi dersin inşallah dediğin gibi olur cnm busefer hiç heycan fln yok nötrüm zaman yaklasınca heycan baslar sanırım.Senindee transferin hayirli olsun canim..ilki kimyasalmis olsunn bunlar hep iyi şeylere delaletinsallahh guzel hayırlı haberler aliriz senden de..rabbim yar ve yardimciniz olsun emeklerinin bebislerle taclansinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?