2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar busabah transferim oldu iki embriyo kondu.bebişlerimi aldım geldim.bişey sorucam transferden sonra hemen tuvalete kalktınız mı bişey olurmu.ben 20 dk sonra fln kalktımda bişey olmuşmudur???

hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur sana.. benim de transferimin 9. günü bugün. bana transferden yarım saat sonra kalkabilirsiniz tuvalet için demişlerdi. ben de40 dk sonra kalktım. ama senin de bi şey olmamıştır inşallah merak etme.... ben aynı gün izmirden denizliye geldim....

valla ya ayrı düşürdü bu yeni format bizi online olanları görelim artık yaaaaaaaaaaa

Senin az kalmış neguzel.kaçıncı denemen?kaçgün dinlendin?

valla ya ayrı düşürdü bu yeni format bizi online olanları görelim artık yaaaaaaaaaaa

napıyosun kuzum nasıl olmuş burası ya yazıyorum ama bişey anlamıyorum.niye böyle yapmışlar iyice zorlaştırmışlar.
topiği zor buldum valla.hele o sarı kafaları daa bulamadım

Senin az kalmış neguzel.kaçıncı denemen?kaçgün dinlendin?

az kaldı ama geçmiyor günler bir türlü. benim ilk denemem. 2 tane embriyo transfer edildi. 2 gün evdeydim sonra normal hayatıma döndüm... normalde ne yapıyorsam onu yapıyorum sadece çok ağır işler yapmamaya çalışıyorum.... kapızlığa karşı bol bol incir yiyorum... kabak çekirdeği yemeğe çalışıyorum elimden geldiğince ve tabiki bol bol su içmeye çalışıyorum hiç sevmesem de..... senin ilk denemen mi?

Yok ikinci denemem dondurulmuş denemesiydi bu.ilkinde kimyasal gebelikle sonuçlandı mart ayında inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurlar.bende dün bugün dinleniyorum yarına normale dönerim:)

Transferinn hayırlı olsun..bol boll su ic sevmesende su onemlii..kuru kayisida yiyebilirsin..kabak cekirdegi ve ananas da iyi diye biliyorum..cok yatmatip normal hayata donmus olman da gayet iyii bu is sürekli yatmaklada olmuyo beni oniki gun boyunca yataktan kaldirmamislardi amaa pek bi yarari olmadi cok zorlamadan ara ara dinlenmek agir kaldirmamak ani hareketlerden kacinmak yeterli olacaktir..rabbim yardimciniz olsunn..insallah guzel haberlerinizi aliriz

Yok ikinci denemem dondurulmuş denemesiydi bu.ilkinde kimyasal gebelikle sonuçlandı mart ayında inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunurlar.bende dün bugün dinleniyorum yarına normale dönerim:)

inşallah tutunur cnm bebişlerin... hepimiz mutlu haberler verelim birbirimize inşallah....

Senindee transferin hayirli olsun canim..ilki kimyasalmis olsunn bunlar hep iyi şeylere delalet insallahh guzel hayırlı haberler aliriz senden de..rabbim yar ve yardimciniz olsun emeklerinin bebislerle taclansinn

evet canım güzel haberlerimi burada paylaşacağım inşallah.... valla bende hiç belirti yok ama artık vücudumu dinlememeye karar verdim. belirti aramaktan bi hal oldum. düşün ağrım bile yok yani :)

Senindee transferin hayirli olsun canim..ilki kimyasalmis olsunn bunlar hep iyi şeylere delalet insallahh guzel hayırlı haberler aliriz senden de..rabbim yar ve yardimciniz olsun emeklerinin bebislerle taclansinn
Öylemi dersin inşallah dediğin gibi olur cnm busefer hiç heycan fln yok nötrüm zaman yaklasınca heycan baslar sanırım.

ben tedaviye bslamak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…