napıyosun kuzum nasıl olmuş burası ya yazıyorum ama bişey anlamıyorum.niye böyle yapmışlar iyice zorlaştırmışlar.
topiği zor buldum valla.hele o sarı kafaları daa bulamadım
ahhh ahh ne kaynatırdık günü kaçırdıgım zaman geçmişi okumaktan korkardım sayfalar okdr ilerliyorduEvettt yaa boyle kimlee online goremeyince kimseyede bulasamiyoruz kiii yazmak zorunda kalsineskidenn ne muhabbetler donerdii
ben tedaviye bslamak istiyorum artık
benim bi ay kadar kaldı insallah tatlm senin belli degildi galiba
ay evet insallah bi ay kadar kaldı kuzum cok sabırsızlanıyorum kac aydır ha bsladık ha baslıyoruz derken bslıcaz artık insallahaz kaldı kiiiii kuzummmm
yapma tatlm ya hayırlsyla vakti gelnce bsla insallah hatta Allahm sana mucizesini yollasn insallah canmbende istiyorummm ama ne zaman olcak hiç bilmiyorum
ekim diyorduk ama eşim yanaşmıyor biraz daha bekleyelim diyor
ay evet insallah bi ay kadar kaldı kuzum cok sabırsızlanıyorum kac aydır ha bsladık ha baslıyoruz derken bslıcaz artık insallah
yapma tatlm ya hayırlsyla vakti gelnce bsla insallah hatta Allahm sana mucizesini yollasn insallah canm
Al bendende o kadar tatlim bende ayni durumdayimolsun kuzum geç olsun güç olmasın inşallah
bilirim sabırsızlıgı bende çok heycan yapmıştım zaman yaklaştıkça daha bi heycanlanıyor insan dimi
Amin kuzum hepimize yollasın RAbbim evlatlarını
çok bunaldım bu aralar ya elim kolum baglanmış gibi ne yapcagımı şaşırmış moddayım
Tüp bebekde tüpler önemli değil, tek önemli olan yumurtaları yani tüple hamile kalır. Hamile kalırsada her hamile gibi süreci aynı devam eder.kizlar bi tanidik icin soruyorum bilginiz vardir belki..Kordonlarini baglatan yani tuplerini bağlayan bi kadin tup bebekle hamile kalirmi?? kalirsa hiç dogum yapmamış tedavi gören arkadaslar gibimi olur yoksa daha basit mi? aşılama gibi?
Teşekkür ederim arkadaşım, hala biraz birşeyler var devam ediyor onu bir atlatamadımgeçmiş olsun arkadaşım...bu arada iyi tatiller
Canım arkadaşım çok teşekkür ediyorum, halsizlik geçti ama bitmeyen birşeyler onu bir atlatamadım, tatildeyim canım ama canımda çıktı hem sıcak hem hastalık. Bu gün 5 kişi daha geliyor yanımıza ananem, iki teyzem, kardeşim ve kuzenim:)phalaaaaaaaaaaa geçmiş olsun kuzummmmm
bende seni göremedim merak etmiştim tatildeymişsin
iyi tatiller hemencik iyiileşip tatilin tadını çıkar
Canim tedavin hayirli olsun simdiden.bende memorialde tedavi olmayi dusunuyorum.ilk tedavinidemi orda yaptin?? Drtorun kim? Cevabin icin simdiden tskr ederim..Herkese merhaba
Bu yıl tup bebek yaptıracaklar arasında bende varım :)
Durumumu özetleyeyim
Yas 46.5
Yasa bağlı rezerv azlığı
Normal yoldan 1 dogum oğlum 23 yasında
Tup ile 1 dogum kızım 10 aylık
2 aydır Fsh yüksekliği sebebiyle beklemeyeyim
Bu süreçte Fsh düşmesi icin ilac kullanıyorum
Tedavim memorial Şişli'de
Hoşgeldin o vakitttt iyi geldinn cancazimmm
evet canım insallah zaman belli nasipse yaklastkca heyecanlanıyorum vallaolsun kuzum geç olsun güç olmasın inşallah
bilirim sabırsızlıgı bende çok heycan yapmıştım zaman yaklaştıkça daha bi heycanlanıyor insan dimi
Amin kuzum hepimize yollasın RAbbim evlatlarını
çok bunaldım bu aralar ya elim kolum baglanmış gibi ne yapcagımı şaşırmış moddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?