2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet canım insallah zaman belli nasipse yaklastkca heyecanlanıyorum valla

Evet canim belli degil planladigimiz gibi olmadi malesef
olsun tatlm ya hayrlsı herseyin bizde gecen nisanda bslayacaktk ama eylule kadar kaldı nasipse eylul ortası gbi baslarz sizde gelin pesimden

olsun tatlm ya hayrlsı herseyin bizde gecen nisanda bslayacaktk ama eylule kadar kaldı nasipse eylul ortası gbi baslarz sizde gelin pesimden
Insallah tatlim herseyde bi hayir vardir
Insallah canim

erhaba
tedavinimi ertelediniz hayırdır..
hastanedeyken aklıma sen geldin orada ilaçları anlatıyorlardı, önden kaç tane ilaç gerekeceğini yazıyorlar cnm ..
Evet canim ertelendi malesef..nur hanim esimden kromozom analizi istemisti ya bizde onun icin bi uroloji druna gittik ve dktor bu durumda tedavi olmanizi onermiyorum esimin sivisi azalmis kanallarda iltihaplanma olabilir dedi esimden kan, idrar ve sperm ornekleri aldi sonuca gore bizi yonlendirecek.sen ne durumdasin? Tedavin basladimi?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bişi sormak istiyorum yardımcı olurmusnuz lütfen ben zeynep kamilde tüp bebeğe başladım bi tek rahim filmi kaldı yarın adetmn 3.günü randvuya gtcem yalnız vermezler dye çekiniyorm ilk günü gtmek gerekiyormuş ordaki kızda çok gıcık napsam bilemedim yalan söyleyip 2.günüm desem bi sakıncası olurmu

Bu evlat hasretini yasayan bilir yasamayan nasil bisey tahmin bile edemez o aciyi bebek sesi duyduğumda bile kahroluyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Aynen öyle anca biz anlıyoruz birbirimizi.. İnşallah hepimizin evlat özlemi tez vakitte bitsin arkadaşım..

Sağol kuzummm.. Bakalım bir iki haftaya belli olacak durum :)

Seneye yazın ya da sen ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla bence de.. En önemlisi sensin çünkü.. Acelesi yok,.. Hem bence de çok kısa aralıklarla tedavi çok iyi fikir değil. Bu süreç zaten hem fiziksel hem psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç. Dinlenip rahatlayıp başlamak en güzeli.. İnşallah da bir dahaki son olur bebiş göbüşe gelir

kızlaaaar iki yumişten biri döllenmiş.Galiba pazartesi transfer olacak. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. bir yumiş de olsa tutsun sonucu önemli. hepimizin olsun bir an önce
yedirenk hadi bakalım güzel haberi almışsın.. İnşallah çok iyi geçer ve yumin sana 9 ay sıkı sıkı tutunur..

Anlamadım ben arkadaşım rahim filmini mi adetin ilk günü çekiyorlar??? sanki daha sonra olmalı gibi hatırlıyorum ben.. Ama konu neyse de bence tam zamanı söyle.. İnsan tedaviye başlarken heyecanlı oluyor hemen başlasın istiyor ama bu süreçte bütün testlerin tam ve doğru olması çok önemli. bütün tedavin ona göre şekilleniyor çünkü.. O yüzden neyse onu söyle geç olsun güç olmasın Ve şimdiden bol şans, inşallah bebeğine kavuşursun hemencecik

amin inşeAllah isteyen herkese versin rabbim
senin durum için takipte olacam canım
stres yok ve puzzle yapmanı öneririm
ben o dönemde yapmyı planlıyorum

canım ben detin 7. günü çektirmiştim sakın yalan söyleme
neyse onu söyle
hem nasıl gıcıklık ypıyo ordaki kız boşver tkma ve izin verme sana kızmasına

canım görüşemedik bu kk yeni halinden dolayı.. sen ne yaptın tedavin hangi aşamada transferin yapıldımıı yoksa:))

yaa aslında iyi olmuş körü körüne tedaviye başlamamış oldunuz iyiki kromozon analizi istemişler cnm bu sayede eşindeki sıkıntıyı öğrenmiş oldunuz.. ben iğnelere yeni başladım cnm 2 gün oldu yarın kontrolüm var:)

Hayirli olsun canim senin sonucunu merakla bekliyorum Insallah sonu pozitifle biterde banada umut olursun

yok cnm ya ben randevu için gitcem filmi bittkten hemen sonra çekiyolar teşekkürler inşlh sende :)

canım ben detin 7. günü çektirmiştim sakın yalan söyleme
neyse onu söyle
hem nasıl gıcıklık ypıyo ordaki kız boşver tkma ve izin verme sana kızmasına
ya çok salak bi kız bi kere gittim ve bna randevu vermedi napsam bilemedim taa oralara gidip boş dönmek istemiyorm puff yol mahvedio zaten zmnda kaybetmek istemiyorm 2 aydır alamadım randevuyu sağol cvb için

Merhaba,
Ben de 9 unda tup bebek yaptrdim. 2 tane transfer ettiler. Bu sefer sanki hersey yolunda.. Kendimi ii hssedoyorum. Yalniz bugun karnim agridi biraz.. Adet olucak gbi.. Korkuyorum yine olmadi dye 22 sinde test yaptiricam. Dua edin..
İlkinde cok aglamistim hergttigimde o yol bana kabus gbi gelmisti.. Dr um cok suratsizdi.. Hic bsey anlatmiyodu.. Ama bu seffer esim benle geldi gtti, hatta kayinvalidem de geldi.. Allah razi olsn onlardan, cok moral veridler.. Merakla bekliyorm smdi.. Allahim her isteyeene versin, saglikla sihhatle.. Hepinize rabbim versin..

OTE="kelebekelif, post: 36533251, member: 575758"]hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur sana.. benim de transferimin 9. günü bugün. bana transferden yarım saat sonra kalkabilirsiniz tuvalet için demişlerdi. ben de40 dk sonra kalktım. ama senin de bi şey olmamıştır inşallah merak etme.... ben aynı gün izmirden denizliye geldim....[/QUOTE]
Arkadasım ben de iğnelerime başladım benim 3gün oldu ama daha çarşamba günü gidicem doktora sen neden erken gidiyosun ?

Arkadaşlar iğneyi kaç gün kullandıktan sonra doktorunuz gelin bakalım ilaçların dozunu yükseltelim yada düşürelim dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…